- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Most néztem, h meizu m2 kikerült az eustock kínálatából. Van helyette Doogee Pro, az is jó lehet nekem még. Esetleg van más alternatíva ebben az ársávbań, amit nem kínából kell rendelni?
-
kmarci25
veterán
válasz
csaba17 #118788 üzenetére
Általában Kínába kell visszaküldeni, de ezt csak akkor tudod meg, ha odajut a dolog. Én pl. a Gearbest európai lerakatából kaptam a telefont, de Kínába kellett visszaküldenem. Asszem van, ahol Európába lehet küldeni (talán a geekbuying-nak van spanyol szervize).
Ha Kínába megy vissza, akkor ki kell töltened a CN22-es nyomtatványt, ezzel tudod majd igazolni, ha érkezik vissza a telefon hozzád, hogy egyszer már benn volt az országban, így nem kell még egyszer ÁFA-t fizetned. -
beg
veterán
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Egy szottyos rom a 4000mah-s akksit úgy levitte standby-ban egy nap alatt, hogy öröm volt nézni. De biztos az akksi volt helikopter. Nekem is van B20 mert munkához kell, de megértem azt is, akinek ez nem mérvadó. Attól még egy meizu vagy xiaomi piszok jó telefonokat gyárt.
-
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Az a problémája a fórumozók nagy részének, hogy az a készülék, ami neked nem felel meg, az szinte rögtön megkapja a "sz@r" jelzőt tőled, mint egy univerzális megállapítás. Mindez azért, mert valamely elvárásodnak nem felel meg.
Tudjuk és értjük, hogy milyen készüléket szeretnél és hogy miért. Azt viszont nem értjük, hogy ennek tükrében miért kell általánosítani. Kíváncsiságból visszanéztem az elmúlt 30 hsz-edet, ebből 11 arról szólt, hogy ha nincs B20 és/vagy nagy akksi, akkor az a telefon értéktelen, sz@r készülék, 14 pedig arról szólt, hogy az általad keresett készülék valakinek a birtokában van-e, tud-e számodra infóval szolgálni. Bízhatsz bennünk, ha találunk olyan készüléket, amiben megfelelően erős hardver van, 4000+-os akkuval B20-szal, akkor jelezzük feléd mindenképp, ha rendelkezünk vele. Én is gondolkodom egy Upefone Power vásárlásán, mert kíváncsi vagyok a készülékre, de mostanában nem megyek Angliába, hogy oda rendeljem, EU shopban pedig számomra megfelelő áron nem találtam. Ha lesz, megrendelem és írok róla (más is). De újra és újra megkérdezni szinte minden nap nincs sok értelme, viszont negatív képet alakítasz ki magadról a fórumozókban (főleg ha valaki az egyéb híreket is olvassa és ott is mindig ezt látja tőled).
Épp ezért kérlek, hogy a többiek és a magad érdekében is tartózkodj az ilyen általános kijelentésektől egy készülék kapcsán, amiben nincs minden általad elvárt tulajdonság, hogy ne demoralizáljuk a közösséget.
Cserébe én (szerintem többen is) ígérjük, hogy amint megfelelő információval rendelkezünk, egyből jelezzük neked itt a fórumon is, mivel másokat is érdekelhet az információ.Tudsz hasznos és értékes információkkal is szolgálni a fórumon, tapasztaltuk ezt korábban, azt a Crytek-et várjuk
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #118795 üzenetére
Bizony. Nem helyezkedik el olyan rossz helyen. A Meizu mérnökei azért egész jó kis rendszert kalapáltak a telefon alá.
Nem minden a mAh, ha a szoftver nem tud bánni vele, akkor alátehetsz 5000-es akksit is, azt is lezabálja gyorsan. -
Crytek
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #118790 üzenetére
Dehogy fog ütni nincs B20 meg gondolom valami szottyos 3-ezres semmirekellő aksi lesz ebben is.
tibcsi0407: Biztos, meg el is hiszem ,de attól hogy más örül én nem fogok.
-
GIJoe
addikt
"Breaking: Meizu Pro 6 will have exclusive use of the Helio X25 chipset"
Combos lesz a Meizu Pro 6... -
csaba17
senior tag
egy kérdés:
ha eun belülről rendelek valami kínai telefont és ha gond lenne vele akkor a küldő országba kell visszaküldeni és majd ők megoldják a gariztatást vagy kínába kell? ha utóbbi akkor visszafelé jövet rám tukmálhatják a vámot? vagy ha igazolom, hogy eun belül lett véve és oda csak garis ügyintézés miatt megy ki akkor azt elfogadják? egy cubot s600ast néztem ki magamnak. -
svgyula
addikt
válasz
Mottie #118782 üzenetére
Szia!
Először nézd meg milyen csatlakozó van benne aztán ha vállakozó kedvű vagy akkor a megfelelő fromát kiválasztva innen tudsz hozatni a forrasztgatással ne kísérletezz inkább mert egy "lötyögős"aljzat soha nem lesz jó! ha nem éritkezik rendesen akkor elkezd melegedni és megint ott vagy ahonnan elindultál.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Mottie #118784 üzenetére
Ha van póttelefon,és így ráérsz ezzel vacakolni,akkor szedd szét, és kiderülhet,hogy nem spéci csati,hanem valami kereskedelemben kapható. Akkor ha ügyes vagy ki tudod cserélni magad, tippem meg lehet hogy lesz a beszerzésre (nem biztos,de pár alkatrészboltból szoktam rendelgetni)
Szerk:amúgy forrasztási hiba az első tippem nekem is, ez okozhatja a fenti jelenséget.
-
Mottie
őstag
Sziasztok,
Tudna valaki adni egy tippet, hogy merre erdemes nezelodni egy hibás töltőcsatlakozoval? Sajnos a Z7 Max alig érzékeli a töltőt (kontakt hiba, kb minden 3. este tudom tolteni végig...). Egyáltalán érdemes ilyennel veszodnom (nem lattam alkatrészt, de szerintem ki tudnám cserélni) , szervizbe vigyem, adjam el alkatresznek?
-
-
-
ariel21
csendes tag
Sziasztok!
Dual sim-es telefont szeretnék venni amit ugye a 3 nagy szolgáltatónál nem lehet kapni elvileg, kivéve talán egyet. A Huawei P8 lite telefonnak a memóriakártya foglalata alkalmas nano sim fogadására is.
Véleményetek szerint fog működni két sim kártyával a készülék. (Két azonos szolgáltató sim kártyájával)
A jelenlegi ára a készüléknek függetlenül 65-70eFt körül van, de a szolgáltatónál a kedvezményemmel kevesebb mint a harmadáért megkapnám és mivel nem akarok váltani sem, gondoltam jó megoldás lehetne.
Köszi a segítséget!
Üdv. -
zolipapa66
tag
válasz
madarasz92 #118775 üzenetére
Egyszer egy beigért nyeremény telefon, amit soha nem kaptam meg, aztán november 17.én adtam még egy esélyt nekik. Rendeltem 3 apróságot 12$ -ért. Karácsonyra reméltem. December 25 -én feladták, majd feladták januárban is, múlt héten jött egy tracing szám, ami persze nem él
( már csak röhögök), persze az se semmi, hogy a pay-pal refund sem hatotta meg őket, de a pay-palt sem, mert lezárták a vitát, a pénzt meg nem adták vissza. Ennyi.
-
madarasz92
őstag
válasz
zolipapa66 #118774 üzenetére
Na mert mi volt ?
Nálam eddig beváltak nem volt gond. -
zolipapa66
tag
válasz
madarasz92 #118773 üzenetére
Ez a GeekBuying nálam leszerepelt rendesen. Régen jó kis bolt volt, de kb éve egy nagy f@s. Szerencsés vagy ha megkaptad.
-
peestike
senior tag
válasz
madarasz92 #118771 üzenetére
köszönöm a tippeket, eddig egyik márka sem vot a kalapban, de mindkettő belekerült!
keret teteje egyébként is valahol a 130-140 usd (+kalkulált áfa, vagy az azt kiváltó shipping), vagy marad az eustock majd 2-3 hónapon belül. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #118765 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
Viktor0610 #118765 üzenetére
A született optimista
-
-
peestike
senior tag
-
-
zebede
őstag
válasz
Kornel #118743 üzenetére
Ha sokat olvas mindenképp ajánlott egy e-ink kijelzős ebook olvasó, összehasonlíthatatlan az olvasási élmény bármilyen telefonnal, tablettel szemben. És nem rontja a szemet.
Van ma már a Kindle, Kobo, PocketBook neveken kívül is élet.
Például most ez 25k-ért nagyon megéri szerintem: [link]Egyébként van ebookolvasó topik...
-
peestike
senior tag
csak ma futottam bele ebbe: [link]
ár elméletileg 35-36.000 huf, mutattam a feleségemnek, hát rögtön nagy lett a szerelem (most is lenovo-ja van).
ha netán a világ ezen felén elérhető lesz szól valami ellene?
akksi nem a legnagyobb, az tény... -
BenszeT
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretném lecserélni a feleségem lassan két éves Doogee DG800-át. Nincs különösebb elvárás, csak a kompakt méret (5coll v. alatta), hasonló ár, normál aksi és a legfontosabb hogy ne legyen gorilla glass-os (1,5 éves kisfiúnk hamar elintézné
).
Köszönöm a segítséget előre is. -
105kacsa
őstag
válasz
Kukkerem #118730 üzenetére
Csak ajánlani tudom
Nyugdíjas telefon, nem piszkálom én sem (ha belenézel a blogomba akkor ez erősen meglepő) -
Mottie
őstag
válasz
Kornel #118747 üzenetére
Amazon Kindle, Kobo, es tarsaik. Igazabol nem tul "tag" a lehetosegek tarhaza.
(Akartunk ajandekba venni meg karacsonykor valakinek, de nem letezik olyan verzio, aminel az ar + kompromisszumok + elonyok megfelelo osszetetelben lettek volna jelen nekem)
Regi info, ma mar a dragabb modelleknek van hattervilagitasa is
-
Mottie
őstag
válasz
Kornel #118743 üzenetére
Par tipp:
- Egeszen mas az e-ink kijelzot olvasni, mint egy telo/tablet kijelzojet
- - - Ergo ha "rendes ebook olvaso a masik alternativa, akkor +1 annak.- Szinten van boven kulonbseg egy ~7" es egy 5,5" kijelzo kozott, 5,5" szerintem filmnezesre mar oke, rendes olvasasra meg kicsi (persze forumot, hireket lehet, de konyv mar kenyelmetlenebb.
- - - Ez viszont felhasznalo fuggo, ha az elso pontban nem zavar a kijelzo fenyereje/csillogasa, akkor a meret az szemelyes preferencia. Ha kenyelmes 5,5"-on is akkor realis alternativa. -
-
Kornel
veterán
Hogy ne csak b20 nap legyen.
Asszony e book olvasot akar, kerdes, hogy nem jarna-e jobban egy 5,5-6 col koruli teloval, mert igy lenne egy 4,5 colos egermozi telefonja, plusz egy nagy e book olvasoja, megis csak ket dolgot kellene hurcolasznia.
Velemenyek? -
01andris
tag
válasz
svgyula #118577 üzenetére
A telefonra gondoltam.Itt találtam róla véleményt.
[link]
M808=m560
Amoi n828-at cserélnénk le,de szerintem kevés ilyen telefon van,ami három évesen is tökéletes,pici akku probléma van vele,az az ok a lecserélésére.
Néztem még a Zopo hero 1-et is.Ilyen telefon sincs még senkinek,hogy tudnánk ,hogy milyen? -
Pítőr
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MrChef #118735 üzenetére
Persze, a minőséget egy percig sem vitatom soha. ( persze a dokumentumfilm alapján egy jó nagy elfenekelést érdemelne az Apple és az összes bérgyártója)
Viszont ez is azt mutatja, hogy lehet ott minőséget is letenni az asztalra. Sajnos ez a sztereotípia, hogy a kínai=gagyi nem akar kikopni a köztudatból. -
MrChef
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #118734 üzenetére
Maga a cucc és fejlesztés amerikai, a gyártás Kínában történik, komoly minőségi háttérrel - és jó sok alulfizetett munkással.
De a sznobnak hiába mondasz bármit. -
MrChef
aktív tag
válasz
Graphics #118729 üzenetére
Szerintem is simán odaért a Huawei. Ráadásul állatul is néznek ki a csúcstelefonjai. Aki olyat mond, hogy "ez csak kínai", az ne vegyen ilyet, ráadásul a kínaiakat degradáló kijelentés. Az android rendszer olyan, mint egy svájci bicska, de ápolgatni és ismerni kell, különben akármilyen telefont teleszemetelnek és lassítanak az appok. Egyszerűségre és gyorsaságra vágyó felhasználóknak kicsit inkább Windows vagy iOS való, meg aki nem tud/akar machinálni.
-
-
-
Kukkerem
csendes tag
Sziasztok,
2 telót nézegetek, nagyjából hasonló árban:
Elephone Vowney
ZTE Axon EliteAz előbbiben Helio X10 van, A ZTE Snapdragon 810-t használ.
Szerintetek melyik a jobb vétel? Az X10-ről nincs elég infóm, hogy össze tudjam őket hasonlítani. Találtam pár grafikont, de az nem mond el eleget.
Az Elephone-nak nagyobb felbontású a kijelzője, több RAM, jobb kamera, viszont alig találok fórumot róla.Nem tudom melyik márkát támogatják jobban ROM-ok tekintetében, egyik gyártóval sincsenek tapasztalataim...
OnePlus 2-t néztem még, bár az kb 100 dollárral több, a specifikációját tekintve nem biztos hogy megéri ezt a többletet.
Van valakinek a 2(3) teló közül? Esetleg egyéb tapasztalatok, vélemények?
-
válasz
MrChef #118727 üzenetére
Mazdát sokan vesznek, persze Toyotát többen.., nem igazán passzol össze a kettő.
A Huawei meg odaért szerintem, csak még mindig sokan azzal a berögződéssel küzdenek, hogy ez akkor is csak egy kínai...
A Samsung meg csak egy koreai volt... Szóval tökmindegy... A piac majd eldönti.
Én pl nem vennék se Samsungot, se iPhone-t, de mondjuk van pénzem.. Mit vegyek? Na, ez egy piaci rés is lehetne... Nem tudom hányan vannak pl ezzel így
Nézzük a piacot, legyen prémium , nézzen ki jól, használható UI-t kínáljon, de azért mégse ismeretlen gyártó cucca legyen...
KB ennyi, én ezen logika mentén a Huawei, vagy az LG palettájára jutok... Vannak még így páran hidd el..
/ és direkt nem említem a Xiaomi-t most, mert mondjuk szempont minden lefedése...
-
válasz
MrChef #118725 üzenetére
A Huawei fentebb pozicionálja magát már egy ideje.
Felsőkategóriára fognak gyúrni, esetleg lesz egykét jó ajánlata.
A Honor veszi át a márkán belüli jó ár-értékű cuccok szerepét, és a jövőben tőlük lesznek majd ilyen termékek.
Ez a jelenlegi cél a cégnél. / hiteles forrásból.
-
MrChef
aktív tag
válasz
#79335424 #118717 üzenetére
Az EU-s pénztárca az a luxemburgi, vagy a magyar?
A Huawei számomra árban már régen elszállt, a Xiaomi jobb cuccai szintúgy, a Zopo phabletjei 300 dolcsinál járnak. (tehát a jobb készülékeikre gondolok).
Viszont nem is fórumoznék itt, ha 300magyar guriga meg se kottyanna. -
Crytek
nagyúr
Jól látom innen ez a telefon EU Raktárból ingyen szállítással van?
-
törölt tag
válasz
Graphics #118721 üzenetére
Sajnos, az új modellek nem passzolnak az elvárásaimhoz (pl. nem szeretem a képernyős vezérlőgombokat), de egyébként, a ZP999 után símán vennék megint Zopo -t. Találtam benne innovatív ötleteket, amik annak ellenére is tetszettek, hogy magam is meg tudtam volna csinálni magamnak. De, az eccerű user számára biztosan nagyon hasznosak. Sajnos, bugok is vannak, amik számomra nem zavaróak, mert megtanultam, hogy Androidon gyakran egyszerűbb megkerülni a problémákat, mint megoldani.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Még egy dologgal kiegészíteném. A B20 800Mhz az még nagyon sok országban használatos TV sávban van. Tehát nem csak az a gond, hogy a készülék tudja-e vagy sem hanem az, hogy működés közben ez mennyire kelt zavaró jeleket! Azért mert itt az EU-ban valami okostojás kitalálta, hogy nem kell analóg TV mert vegyen mindenki új TV-t vagy egy plusz dobozt amivel nézheti, ez még nem világméret! Nagyon sok országban a használható készülékeket igen is bemérik, hogy megfelel-e a helyi szabványnak? Egyetlen telefon gyártó sem annyira hülye, hogy akár 1centtel is többet költsön a telefonra mint amennyiért el tudja adni! A xiaomi simán eladja a telefonjait a B20 nélkül is!! Nem szorul rá a 30-40db magyar vásárlóra.... Az is biztos, hogy az EU nem nagy piac egyetlen gyártónak sem! Azért gyártanak olyan készüléket amiket mindenhol el tudnak adni és nem készítenek minden helyi igénynek más típust. Ezt a mobilszolgáltatók kérésére megteszik de ahhoz kell egy lekötött fix mennyiség mint ahogy erre volt/van példa! Az ilyen készülékeknél lehet csak egy betű vagy szám az eltérés. A szolgáltatófüggő és ami független az teljesen más ROM-al jön ki és az utóbbi dual sim-es is lehet.
Egy jó példa erre a honor 6 L04 amiben van B20! DE már nem dual aktív mert csak 1 sim-es és nem az EU-ba hanem Indiába szánták eredetileg! Aztán "megszánta" az EU-t a hüvelyés kapott egy EU ROM-ot és itt is forgalmazzák. Természetesen kihagytak, lebutítottak dolgokat és pár hónapot mindig késnek a fejlesztések.
-
-
törölt tag
válasz
Graphics #118718 üzenetére
A Zopo nem annyira friss és a MotoGP -s ügy sem új. Támogatják ezt a Jorge Lorenzo nevű mittudoménkit és a nevével fémjelzett telók felárából akarják fedezni a szponzorköltségeket. A ZP999 -ből is volt Jorge Lorenzo kivitel. Én nem találtam érdemi különbséget a ZP999 Lion Heart és a Jorge Lorenzo modell között, leszámítva a felárat.
-
Kornel
veterán
válasz
+1
Illetve a xiaominak szerintem nem is erdeke, hogy a hivatalos piacain kivulre keruljon a teloibol.
Maguk a teloik jobb esetben is nullszadosok, rosszabb esetben a kezdetekben meg vesztesegesek is lehetnek.
Ezt a hianyzo profitot ok a csatolt (fizetos) szolgaltatasokbol akarjak beszedni, amit csak a hivatalos piacon tudnak megtenni.
Mit csinal a magyar? Legyalulja a gyari romot, es megy fel a kigyomlalt, a gyartonak nulla penzt hozo fozott rom.
Ugyanez igaz tobb brandre, pl. leTVECO, stb.
Tehat ne is varjuk a b20 megletet... -
-
törölt tag
Egyszer rákerestem valami új Xiaomi telóra. Többen kérdezték ezt a B20 -at. A válasz az volt, hogy a Xiaominak nincs licenszjoga a B20 -ra. Sanszos, hogy a Meizu -val és a többivel is ez a szitu. Tudomásom szerint minden LTE -s Zopo tudja a B20 -at. Számomra az a fura, hogy egy Xiaomi miért nem tudja kifizetni, ha egy Zopo ki tudja. Valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy az össz. legyártott készülékmennyiség után kéne fizetni és amíg a Zopo próbál nyomulni az EU piacon, addig a Xiaomi a nagyobb gyártókapacitásának jobban megfelelő piacokra koncentrál. Tömegcikket gyárt, a Zopo pedig megpróbál EU -s szempontok alapján minőségi hatást kelteni, EU -s pénztárcához igazított árazással. Az más kérdés, hogy a Zopo esetében ez csak egy nagy, kínai lufi (lásd az EU -s szervízháttér példáját).
-
válasz
motocoder #118713 üzenetére
Foglaljuk össze.
Attól mert a System on Chip , azaz SOC tudja a B20-at még édeskevés... Ehhez kell a megfelelő antennákkal rendelkezni, ami a gyártók számára egy plusz költség és hely, ezt nem sokan teszik meg.
Ergo,hiába tudja a Mediatek integráltan a B20-at, ha nincs megfelelő antenna, akkor mindegy, és szoftveresen se lesz aktiválható!
Ennyi.
Kapásból tudok mondani neked olyan modellt, amiben van és nincs B20..
Lenovo P70, MT6752, van B20 ...
Lenovo K3 Note MT6752, nincs B20 , testvérmodell Lenovo A7000 MT6752, van B20
Tehát nem a SoC-tól fog eldőlni / jelenleg / hogy van-e B20-as, hanem hogy a gyártó ezt akarja vagy sem.
Ez a piaci verseny miatt van, illetve a piacokról, hogy nem piszkáljon bele a helyi statisztikába esetlegesen.Hosszú, de a lényegét leírtam, tehát ne ringasd bele magad abba, hogy az X20-szal minden freki meglesz...
-
motocoder
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #118709 üzenetére
Nem veszekedni jöttem!
Leirtam a véleményem meg amit tapasztaltam!
Régen ez a forum 90% a telefonokról szólt, most meg sajnos nem.....
Ez lehet, azért van ,mert drága lett a dollár vagy a magyar vámosoknak,
de az is lehet, hogy a nagynevű kinai gyártok nem nagyon fejlesztenek számunkra megfelelő telefont. -
csaba17
senior tag
helósztok
a cubot s600-ról mik a vélemények? lecserélném az lg p710emet valami újra, a cubot kinézetre nagyon tetszik, ill elvileg jó kamerája is van, eun belülről ~48ból kijönne, specifikációk alapján sem rossz, igaz csak 4 magos.
még a doogee f5-öt néztem, de 5,5"os kijelző?... nekem az már sok. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motocoder #118706 üzenetére
Neharagudj, most jöttem meg műszakból és nincs türelmem jobban kifejteni mint , ahogy feletted leírtuk. Maradjunk annyiban, hogy mivel a Helio x20 "tudni fogja a b20-at" ezért a Xiaomi össze pisili magát és engedélyezni fogja!
Szerk: A Helio x10 is tudja a B20-as frekit. Feljebb tibcsi kolléga leírta mi a csízió vele kapcsolatban.
-
motocoder
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
motocoder #118703 üzenetére
A Helio X10 is tud B20-at, mindig is tudott. csak nem sok telefonban engedélyezik. Ott vannak az Elephone-ok, ott pl van béhúsz.
A Xiaomi a LeTV és a Meizu is magas ívből sz@rik arra párszázezer európai vevőre, akinek fáj a B20 hiánya. Kis piac vagyunk, ezt meg kell érteni. Pontosan ezért tud labdába rúgni itt a sok kisebb gyártó, mert ez az egy ütőkártyájuk van az EU-ban a nagyobbakkal szemben. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motocoder #118703 üzenetére
Vegyük példának a Meizu Mx5-öt, nem tud B20-at vagy LeTv 1s, szintén nem tud B20-at. Aztán S801 alapból tud B20-at, a ROW-os K920-am tudja, de a belpoacos nem. Xiaomi MI Note S801 nem tudja, Xiaomi MI4 LTE S801 és nem tudja a B20-at. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
" És ha van a Zopo Speed 8-ban, akkor lessz a többiben is!"
Csak tudnám mitől vagy ebben annyira biztos!
Zopo zp 999 3x nem helio processzor és tudja.
-
motocoder
aktív tag
Kiváncsi leszek, mikor rakják bele a Xiaomibe a Helio X 20-at?
Azzal már lenne benne b20 is!
A Zopo Speed 8 már rendelhető ezzel a soc-al!
A Jaiyu S 4 és a Doogee is elérhető lesz áprilisban.Itt meg azt irják hogy nem is fogja használni:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest