- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laca0 #135951 üzenetére
Tiltólista nincs benne, hívó tiltásához a telefon saját tiltólistáját lehet használni.
Csoportokhoz lehet szabályt rendelni.
Sajna nálam is egy másodpercre elmegy a tárcsázó, aztán visszajön, nem tudom, hogy ilyenkor mi történik, vagy hogyan lehetne ezt megszüntetni
Azt sajnos nem tudom, hogy 3 nap után mi történik, én eleve a fizetős verzióval kezdtem...
-
válasz
Laca0 #135837 üzenetére
Mivel többedszer teszed fel a kérdést, de senki sem ad rá választ, ezért vagy nem lehet ilyet csinálni, vagy senki se tudja, hogy hogyan kell egy G6-nál ezt beállítani.
Használd a Dual Sim Selector Pro appot, az pont azt csinálja, amit te szeretnél. Igaz, hogy nem ingyenes, de megéri megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest