- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laca0 #135951 üzenetére
Tiltólista nincs benne, hívó tiltásához a telefon saját tiltólistáját lehet használni.
Csoportokhoz lehet szabályt rendelni.
Sajna nálam is egy másodpercre elmegy a tárcsázó, aztán visszajön, nem tudom, hogy ilyenkor mi történik, vagy hogyan lehetne ezt megszüntetni
Azt sajnos nem tudom, hogy 3 nap után mi történik, én eleve a fizetős verzióval kezdtem...
-
-
-
válasz
Laca0 #135837 üzenetére
Mivel többedszer teszed fel a kérdést, de senki sem ad rá választ, ezért vagy nem lehet ilyet csinálni, vagy senki se tudja, hogy hogyan kell egy G6-nál ezt beállítani.
Használd a Dual Sim Selector Pro appot, az pont azt csinálja, amit te szeretnél. Igaz, hogy nem ingyenes, de megéri megvenni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged