- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja
(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell
) peace
(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.
(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is. -
mipityu
tag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
"... Úgy kapcsol ki mint a régi crt tv-ék ..."
Amikor a CRT-k kikapcsolásakor ezt láttad, az azt jelentette, hogy néhány kikapcsolás és a képcsőnek vége :-( Annak idején láttam néhány képcsövet kipurcanni.
Nekem a tabletem így kapcsol ki és még ma is elborzadok mikor látom :-) pedig tudom, hogy csak játék :-) De nem lehet kikapcsolni az animációt. -
Dicker
őstag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Pontosan nem tudom neked megmondani, de rengeteg screen off program létezik.
Itt van egy, ebben van, ahogy nézem hasonló. -
napocska2
senior tag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
És a Screen Off Utils is tud hasonlót.
-
havri1
félisten
válasz
lajosx #42045 üzenetére
Nekem még nem jött OTA-s frissítés, mert a vásárlás napján lecseréltem a gyárit főzöttre, ott meg manuálisan kell frissíteni. (van ott is OTA, de lassú)
Asszony SE Xperia mini Pron volt egy ilyen, ott jött az értesítés, ráböktem, és tette a dolgát. Persze wifin, ne csináljon 80-120mb adatforgalmat mobilon.
Szüttyögött rajta, majd megjött az új rendszer. Adatvesztés nélkül, de érdemes lementeni mindent előtte, esetleg egy full backupot, mert ha nem jön be az új rom, nem tudsz mit kezdeni.. -
havri1
félisten
válasz
lajosx #42024 üzenetére
Helló!
Megjelent a 4.0.x verzió ICS android, de még nem minden készülékre adták ki hivatalosan.
Amint elérhetővé válik, fogsz róla OTA-n keresztül értesítést kapni. (valószínű ezt olvastad) Ekkor wifin letöltöd, és telepíted. (mobilneten húzód lehet)
Ha nem akarod megvárni, akkor főzött romok közül tudsz válogatni, de ez már macerásabb. Nyitni kell a bootloadert, rootolni érdemes a készüléket, stbstb.
Hozzáteszem, garancia nagyrészt ugrik (bár samsung szerviz tojik rá, ha kinyitod a készüléket ), de megéri, mert a custom romok sokkal több lehetőséget nyújtanak, és sokkal gyorsabbak is.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged