- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
szakmaster
tag
Mivel most eléggé kecsegtető ez a Box 50 gigás tárhely, érdekelne, hogy tud-e szinkronizálni két gép plusz mobil teló között? Jelenleg WIndows Live Mesh-t használok alapvetően, de azzal az a bibi, hogy Androidról nem férek hozzá a szinkronizált tárhelyhez, csak a Skydrive-os részhez.
-
szakmaster
tag
A Palmary ingyenes változata nekem is tetszett, de valamiért Győr időjárás adatait nem tudta letölteni és megjeleníteni, ezért sajnos megváltam tőle. Helyette Fancy Widgets-et használtam jó ideig AccuWeather-rel, de az meg nem a pontosságáról volt híres. Jelenleg a Foreca Weather-t használom, amivel teljesen meg vagyok elégedve minden téren. Bár kissé fapados a Fancy után, óra sincs benne, de már annyira nem izgatnak a csilivili skinek
Amire kitalálták, arra tökéletes + widgetje is van.
-
szakmaster
tag
válasz
volvoguy #29772 üzenetére
Igen lehet benne valami, ugyanis ha rajtad kívül még más routerek is vannak a közelben azon a csatornán, az zavarhatja a WIFI kapcsolatod, csökkentheti a maximális átviteli sebességet stb... Úgy tudom, hogy az újabb routerek már rendelkeznek olyan technológiával, ami megpróbálja automatikusan belőni a megfelelő csatornát.
Én is használom ezt az appot, és most derült ki, hogy a szomszéd routere ugyanazon a csatornán van mint az enyém. Át is állítottam másikra, és határozottan jobb lett a jelerősségem bizonyos helyeken a lakásba.
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Palmary Weather alkalmazást használok újabban időjárás widgetnek, és belefutottam egy felettébb bosszantó problémába, mégpedig bizonyos települések esetében nem hajlandó lekérni az időjárási adatokat.
Pl.: Győr esetében is ez a hibajelenség. Ha jól láttam a Foreca szolgáltatótól szerzi be az adatokat, ezért meglátogattam a foreca.hu-t és ott Győr időjárására rákeresve simán tálalta a kért dolgokat. Kérdésem, hogy előjött-e már másnál is ez a hibajelenség? Esetleg van-e valami megoldás rá? Ha minden kötél szakad, maximum írok a fejlesztőnek vagy visszatérek a Fancy Widgets-hez, bár az néhányszor igencsak pontatlan volt
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest