- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
törölt tag
Hahó. Kérem szépen szóljon hozzá az aki használja/-ta a ESET Security aplikációt.
Az a harci helyzet, hogy nagyjából minden rendben lenne vele, csakhogy a beállításokban van egy pont ahol nem igazán értem, hogy mit kér, vagyis nem tudom hogy pontosan mit kell oda beírni.Van egy a következő képpen feliratozott "cella", amit ki kellene tölteni: "Define trusted SIM card (Defining a Trusted SIM card prevents unauthorized SIM removal and is required for SIM matching)". Innen tovább lépve megnyílik az ablak ahol az "Add" mezőre tappintva megjelenik "Choose method" kiválasztottam hogy "Add Current" és utána már nem tudom mit kell beírni, mert nem igazán tudom mit ért a "SIM card alias" mező-cím alatt.
Itt találtam leírást, de ettől sem lettem okosabb: How do I resolve the Security Risk warning after installing ESET Mobile Security for Android?
Megelőlegezetten köszi.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest