Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
fatal`
titán
Nyílván szerintem a legjobb és nem a szomszéd józsika szerint, mivel én kommentelek ide. Gondoltam egyértelmű, de akkor tessék:
Nekem a swiftkey jött be a legjobban azok közül, amiket eddig próbáltam, így megfelel?
(#25507) k850: Én beírtam fordítva és kész. FBről a nevet nekem nem húzza be úgyhogy így jó.
(#25514) TRob1: A Root explorer mihez kell annyira? Én total commandert használok, van benne root opció is és ingyenes (mondjuk még RC, de állítólag a végleges is ingyenes lesz).
-
-
TRob1
veterán
-
toth_janika
őstag
Elolvastam, amit írtál!
Meg is csináltam!
Nem is neked írtam!sssz:
Rakjam ki az asztalra a GO-t, utána azzal indítsam az SMS-t. Remek.
Ezzel szemben GoLauncher:
GoSMS feltelepít, elindít, Alapértelmezetté tesz, és voila máris nincs gyári üzenetkezelés, és nem kellett semmit sehova kitenni!
Ezt értem "gányolás" alatt, de, úgy gondolom, hogy hadjuk ezt az ADW vs GO témát! -
Dzsuri89
őstag
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
My Beach HD-ről: jó ideje ezt használom, nekem nagyon bejön. Mindent külön be lehet állítgatni rajta, napszakok szerint is válthat a kép, ha kell, milyen színű legyen a strandlabda, a napernyő, mi legyen az asztalon, legyen-e fent repülőgép, ússzon-e hajó vagy cápa, kell-e éjszakára tűzijáték stb. Sőt, most már ott tart a dolog, hogy a parton lévő táblára (ahova gyárilag "Private Beach" van írva, felírtam a saját nevem.
Szóval szerintem nagyon kirááááály!!!
-
chab7
addikt
Na most utánanéztem már én is ebankban, de 5-én volt utoljára tranzakció a számlámról
Még ezek a vásárolgatások nincsenek is rajta. 180 ft függő összeget ugyan mutat, de még egyebet nem.(#25128) DemonDani: Én nem most adtam hozzá a kártyámat az akciókor (már régebben is vásároltam marketen ezt-azt
), de nekem akkor is csak magát az összeget szedte le már, semmi pluszt.
(#25130) TRob1: Na jó lehet annyi rajta volt mert a pontos összeget nem tudom forintra, de külön tételként még 1 ft sem volt (én nem mondom meg ez melyik bank
)
-
chab7
addikt
Igen, de én meg rákerestem mert volt megnyitva market
miután meg itt másnak sikerült, ránéztem a linkedre. Nem gondoltam hogy nem csak egy van belőle.
(Azt lenne jó, ha ezt a sims3-at valahogy a húgom telójára venném meg. De ahhoz meg az ő google accountjával kellene belépnem és megadnom a saját kártyámat. Viszont utána meg mi van ha rányom véletlenül valami drága cuccra a marketen!? Lehet amúgy a kártyát utána törölni is ugye?)
-
ko9
addikt
Én a Talking Tom-al voltam így, anno egy ideig poénkodtunk vele, így most megvettem a fizetőset, egyszer hátha ránkjön az 5perc, és akkor jó lesz
De több appal is vagyok így, hogy egyszer hátha jó lesz
XP NINJA: Próbálgasd, elsőre nekem is ezt írta, többször kellett próbálni - természtesen PC-ről
-
TRob1
veterán
-
ko9
addikt
Bocsi, ezt tudtam fejből...
Tegnap délben 228HUF volt 1USD (14óra fele 229,3HUF-on tetőzött), ma hajnal 1-től kerek 226HUF stabilan - hangsúlyozom, ez a középárfolyam.Forrás: [link]
Azért írtam az EUR-t, mert általában együtt mozognak az USD-al. Ezek nagyjából tartják az értéküket, ha gyengül a HUF akkor megy feljebb bármelyik. Ha erősödik a HUF akkor fordítva természetesen.
pacman789: Én is valami ilyesmire tippeltem, csak rosszul fogalmaztam
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Érdekes a webes vásárlásnál is dobott egy hibát, hogy nem sikerült a megvétel vagy mi a szösz, de a kártyáról azért levonta, meg az app (ADWL EX) is megérkezett a telóra, remélem megmarad
10 perc után már a telefonos marketen frissítette nehezen magát, de a webes még mindig fexik
15dik perc után már a webes is felébredt -
kymco
veterán
(speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja
)
Beleszaladtam én is ebbe.
Erre valakinek valami? -
chab7
addikt
Akkor ez most csak valami átmeneti hiba? Már azt hittem nálam van gond.
Jahh, amúgy bírtam a hsz-id ma a launcherrel (meg a mögöttes magyarázatokkal) kapcsolatban. Még ha én nem vagyok GO párti, sőt. Ráadásul nálam a sima adw is bőven jó, és elég a cm-ben.
De ahogy érvelsz az nagyon bejön. Már máskor is megfigyeltem egyező gondolatokat részedről. Lehet mert én sem a 12-18 közül vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Politikai mémek
- Túra és kirándulás topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest