Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika
üzenetére
A go sms-t nem csak a go launcher alatt lehet rögtön alapértelmezetté tenni a telepítés után, hanem bármelyik home felület alatt.
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked. -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika
üzenetére
Ja hogy arra értetted. Az más.
(Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel.
)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel.
)