Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
viger
tag
Hali! Nekem LG GW620-as telóm van. Semmi baj nincs a kijelzőjével. Nem kell agyonnyomni!!! Rárakod az ujjad, enyhe kis nyomást kell csak hozzá, de az picsafüst.
Szerintem nagyon jó kis telefon. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer valamiért megfagyott. Lehet nem szereti a Tesco-s Cherokee ruhaosztályt.CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
-
n0_gAboR
őstag
G1-ben ugyanaz a proci van, kijelzoje mindenkepp jobb, kinezet meg szubjektiv, en mindenkepp azt vennem.
Raadasul annak van messze a legnagyobb community-je, rengeteg nagyon gyors custom rom erheto el hozza, 2.1-es is.Masik jo valasztas a Spica, 2.1 hivatalos frissitessel, 800MHz-s procival, csakhat azon nincs hardware-es qwerty billentyuzet.
Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest