- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
törölt tag
Extreme Call Blocker-t használom nem kívánatos telefonszámok blokkolására. Olyan jól végzi a dolgát, hogy észre sem veszem, ha a tiltott illető hív (call log-ban sem látom). Létezik ennek megfelelő / hasonló alkalmazás Microsoft Windows Phone 7.5 Mango-ra? Bocs, hogy itt kérdezem meg, de a W7-es topicba nem biztos, hogy ismerik az Ext.CallBlocker-t.
-
törölt tag
Köszönöm! Nálam működik a LogMeIn. Dettó mint a szifonon. Sajnos egy hónapon belül valamikor júliusban lejár.
Ez szomorú...
Egyébként mikor lesz már végre elérhető hivatalosan a HTC Hero-hoz a 2.1-es update? Valahol már elérhető, de nálunk még nem. Azért kérdezem, h köbö még mennyit kell még erre várnunk? Ha Hero-hoz megjelenik, akkor az egyúttal feltehető lesz a G2 Touch-ra is? Vagy a magentára külön kell még várni?
-
törölt tag
Úgy látom nem akar megoldódni ez a Power Manager kérdés. Nem vagyok türelmetlen, nem adtam fel, ha később valaki meglátja a kérdést és tudja a megoldást, továbbra is nyitott vagyok.
Viszont most fontosabb kérdésem lenne. Az otthoni PC-t szeretném telefonról elérni (HTC Hero továbbra is). Korábban iPhone 3G-n volt egy LogInMe progi, amivel szinte teljesen meg voltam elégedve. Valami hasonló érdekelne, de eddig nem találtam semmit.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy HTC Hero-m (ami igazából G2 Touch). A problémám, h letöltöttem kipróbálásra (de szeretném használni is) a Power Manager (X-Phone Software, Inc.) nevezetű app-t. 1.6.3-as verzió van fent. Amikor a elindítanám, azt írja ki, h:
Welcome
Application EXPIRED
This application is out of date.
Please press on the button below to
be redirected to the market so you
can download a new version.
Download CancelNa már most, azért is írtam, h 1.6.3 van fent, mert ez a legújabb, nem tudok újabbat letölteni. Ha rá is megyek h download, akkor felmegy a marketre, ahol behozza nekem a Power Manager-t, de az már installed. Ha cancel-t nyomok, természetesen kilép a progiból. Tanácstalan vagyok és amilyen scrshotokat már láttam a progiból, elsősorban ezt a power manager-t használnám. Van valakinek valami tippje, h tudnám elindítani?
Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő