Aktív témák
-
törölt tag
Extreme Call Blocker-t használom nem kívánatos telefonszámok blokkolására. Olyan jól végzi a dolgát, hogy észre sem veszem, ha a tiltott illető hív (call log-ban sem látom). Létezik ennek megfelelő / hasonló alkalmazás Microsoft Windows Phone 7.5 Mango-ra? Bocs, hogy itt kérdezem meg, de a W7-es topicba nem biztos, hogy ismerik az Ext.CallBlocker-t.
-
törölt tag
Köszönöm! Nálam működik a LogMeIn. Dettó mint a szifonon. Sajnos egy hónapon belül valamikor júliusban lejár.
Ez szomorú...
Egyébként mikor lesz már végre elérhető hivatalosan a HTC Hero-hoz a 2.1-es update? Valahol már elérhető, de nálunk még nem. Azért kérdezem, h köbö még mennyit kell még erre várnunk? Ha Hero-hoz megjelenik, akkor az egyúttal feltehető lesz a G2 Touch-ra is? Vagy a magentára külön kell még várni?
-
törölt tag
Úgy látom nem akar megoldódni ez a Power Manager kérdés. Nem vagyok türelmetlen, nem adtam fel, ha később valaki meglátja a kérdést és tudja a megoldást, továbbra is nyitott vagyok.
Viszont most fontosabb kérdésem lenne. Az otthoni PC-t szeretném telefonról elérni (HTC Hero továbbra is). Korábban iPhone 3G-n volt egy LogInMe progi, amivel szinte teljesen meg voltam elégedve. Valami hasonló érdekelne, de eddig nem találtam semmit.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy HTC Hero-m (ami igazából G2 Touch). A problémám, h letöltöttem kipróbálásra (de szeretném használni is) a Power Manager (X-Phone Software, Inc.) nevezetű app-t. 1.6.3-as verzió van fent. Amikor a elindítanám, azt írja ki, h:
Welcome
Application EXPIRED
This application is out of date.
Please press on the button below to
be redirected to the market so you
can download a new version.
Download CancelNa már most, azért is írtam, h 1.6.3 van fent, mert ez a legújabb, nem tudok újabbat letölteni. Ha rá is megyek h download, akkor felmegy a marketre, ahol behozza nekem a Power Manager-t, de az már installed. Ha cancel-t nyomok, természetesen kilép a progiból. Tanácstalan vagyok és amilyen scrshotokat már láttam a progiból, elsősorban ezt a power manager-t használnám. Van valakinek valami tippje, h tudnám elindítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest