- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
ggeleven #175934 üzenetére
ja, mindenki spotifyt hallgat. én nem szeretem, csak podcastokhoz használom. inkább telepakolom a telefont zenével, én ilyen régi sulis vagyok, de tudom, hogy kőkorszaki megoldás. a powerampot 2012-ben, szerintem valami 500 ft-ért vettem meg, de nyilván az ötszörösét is megéri.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
ggeleven #175852 üzenetére
Ráadásul a gyorsindító panelbe is bekavar, nem lehet lehúzni, hogy mind a 4 sor látszodjon a gyorsindító gombokból.
A munkahelyi profilt párszor ki -be kell kapcsolni, hogy működjön.
Újraindítás után ismét.
Ezért fix 4 sorra állítottam be.De lehet, hogy majd egy rendszer, ill, app frissítés ezt rendbe rakja.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #175809 üzenetére
A Xiaomi gyári naptárba fel tudok venni mások Google fiókot , de pont ezt nem akarom.
Olyan naptár is jó lehet , ami regisztrációhoz kötött és ugyanazt a profilt használnánk , netán a non plusz ultra lenne ha tud Google fiókot is kezelni hozzá. Ha nem nem gond.
Tudtok ilyen naptár appot ajánlani?vlevi: Sry , de PC megoldás nem érdekel.
-
sopruk
senior tag
válasz
ggeleven #175713 üzenetére
Köszönet mindkettőtöknek!
Végül megtaláltam én is azt amit linkeltél, de érdekes módon nem volt semmilyen ország kijelölve, csak hogy térjek át Magyarországra. Azt meg csak úgy engedte, hogy felvittem egy bankkártyát...
Ez már segített, de még nem látszott az összes hozzáadott app a családi könyvtárban. Ezt a Play app adattörlése oldotta meg...
Köszönet még egyszer! -
zoltanz
nagyúr
válasz
ggeleven #175406 üzenetére
Értem. Köszi.
Akkor megvárják még 66%-os lesz a részesedés? Amikor már Chrome-on nem jelennek meg a weboldalak?
Miért nincs haszna belőle maga a név "Apple Safari" is reklám, bevételt generáló statisztikailag.
Kötelezni kell rá hatóságilag.
Nr legyen kvázi kötelező Apple-t használni ez monopoliummal visszaélés. -
zoltanz
nagyúr
válasz
ggeleven #175384 üzenetére
Brave beállítások/Média menüben be van kapcsolva a Lejátszás a háttérben? Másik tipp, hogy a készülék elaltatja az appot."
Android teljes visszaállítás után megjavult.
Valami köztes rendszer app frissítés volt.
Köszi!Más Safari böngető részesedése 40%, nem jön Androidra?
-
niklebi
senior tag
válasz
ggeleven #175337 üzenetére
A fórumokat olvasva ma tudtam meg, hogy Kínában tavaly nyáron betiltották a bootloader nyitást, és ez bizonyos határok között vonatkozik a külföldön értékesített telefonokra is. Ezért nehéz nyitási kérelmet kapni. Volt olyan hozzászóló aki több mint 500 napja próbálkozik, sokan leírták, hogy többet nem vesznek Xiaomi telefont.
-
niklebi
senior tag
válasz
ggeleven #175326 üzenetére
Semmi különleges beszerzés nem volt, ha csak az nem, hogy Trandingshenzen oldalán rendeltem, ahol Global rommal hirdették a telefont. Ma délután aztán program nélkül is kiderült, hogy nem hivatalos Global rom van rajta, hanem belpiacos Kínai rom. Így nem igazán kap frissítést, és még az a lehetőség sincs, hogy a bootloader nyitással lecseréljem a romot. Most azon gondolkodok hogyan tudjam visszaküldeni. Még van egy lehetőség, hogy EDL módban telepítsek rá romot, csak találnom kellene valakit aki megcsinálja.
-
Jazz
veterán
válasz
ggeleven #175193 üzenetére
A cél az, hogy laptop, számítógép hiányában, pl. terep, tudjak újrakódolni mobilon rögzített 4k 60fps igen nagy méretű és hosszúságú videót. Az újrakódolás fhd, 25fps, és bitráta pedig minőség függvénye. A cél hogy lehetőség szerint egy tűéles és fenti paraméterekkel rendelkező videó keletkezzen fhd-ban a 4k-ból, ahol is a lejátszást adott ponton megállítva lehessen elemezni a felbontás erejéig, és a méret csökkenés miatt mozgathatóbb legyen adott esetben más gépekre egyszerűbben mint a fenti eredeti.
-
Márton
nagyúr
válasz
ggeleven #174913 üzenetére
Ez melyik android-tól elérhető?
Mert ilyet nem találtam párom J6-osán.
OIyan van, hogy a háttérben korlátozza a mobilnet használatot, de nyilván egy youtube nem a háttérben fog futni.
Most kénytelen voltam feltenni egy firewall appot, ott tudom apponként szabályozi, hogy mit használhat: wifi, mobil, mindkettő vagy egyik sem. De ez elég macerás, mert még valami helyi VPN-t is létrehozott magának, amin keresztül megy a forgalom. És azt sem tudom, restart után vajon automatikusan elindul?
Szóval jó lenne valami gyári megoldás, de lehet ez a régi android miatt esélytelen -
crok
Topikgazda
válasz
ggeleven #174961 üzenetére
mtp vagy adb,mtp az alapértelmezett USB beállítás és a válaszából már 100%-ra tudom mondani hogy a driver a baja - le kell törölni onnan az eszközt driver-estől teljesen az egészet és újra de jól feltenni.. ez Win8 óta el van tolva a Win-ben (linkelt Logout le is írja szépen), hogy megeszi a "rossz" drivert is simán csak elindítani nem tudja az eszközt (error 10).
-
tomy86
addikt
válasz
ggeleven #174309 üzenetére
Smart launchernél ki tudod tenni egyenként is a bankkártya ikonját. Parancsikon opciót válaszd és az ottani listában nem csak a wallet lesz választható, hanem a hozzáadott kártyák is önálló ikonként.
Egyébként a wallet ikonjából én sem tudom kihúzni a kártyák ikonját sem Smart Launcher, sem OneUI alatt -
WhiteWalker
nagyúr
-
ktomcat
senior tag
válasz
ggeleven #174019 üzenetére
Köszönöm!
Így keresgélve most már én is megtaláltam a reddites linket, elsőre nem értettem mert újra telepítés után tűnt el, aztán másik készülékemen se találta már a playstore.
Valami megbízható alternatívára van ötlet helyette? Batteryguru szimpatikus, csak az előfizetős stratégia nem jön be.. FKM alap, hogy megy, de az külön nem mutatja az appok fogyasztását. Illetve van még accubatterym, ami FKM-el összehasonlítva nem túl pontos (gsam jobban közelített hozzá). Olyat keresek ahol az alkalmazások fogyasztása részletezve van, és widget (1x1)-et is ki lehet tenni az asztalra.
Gsam hetek óta force close hibákat követett el miután megnyitottam, lehet az "eltűnésnek" köze volt hozzá.. Pedig más felhasználónál nem csinálta ezt, én meg nem értettem mi megy félre az esetemben.Azért itt is felmerül a kérdés ami a számítógépes játékok vásárlásánál, ha én anno megvettem a pro-t akkor mi az hogy nem férek hozzá?
Költői..
-
DrKapocs
őstag
válasz
ggeleven #174002 üzenetére
Nincs teljes mentés root nélkül. Részlegest tudsz csinálni a Drive-ra vagy pl. Samsungon a Smart Switch segítségével. Gondolom a Honornak is van ilyen megoldása. Kimásolhatod az apk állományokat, és az összes mappát pendrájvra. A Titanium Backup régen nem játszik már, ahhoz is root kellett. De nagy segítség lehet egy List my apps is. De nincs total mentés root nélkül.
-
-Maci-
addikt
válasz
ggeleven #174002 üzenetére
Nem sikerült sehogy
Nem vagyoo nagy híve a mentés/visszállításnak.
Sajna a teló pc appja sem segített.
Tulajdonkèppen csak a jegyzeteimet akartam menteni. Azèrt mert elkezdtek összeomlani az appok, így a jegyzet is. Nem tudtam megnyitni többè.
Vègül szerencsèm lett, valami felhő appal mentette ès vissza is állt.No de visszatèrve: sajnos nem találtam jó backup/restore appot
-
zsoltip
őstag
válasz
ggeleven #173856 üzenetére
Milyen widgetet használsz, hogy megjelenik mindkettő rendben?
Én most jócsomót kipróbáltam, de sajna nem műxik.Alternatív megodásként azt találtam most ki, hogy Outlook-ot beszinkronizálom Google-be, és így minden widget app, még a Google Calendar féle is, mutatja ugyebár az eseményeket.
De nem értem, hogy natívan az utlookból kiszívva az infót miért nem jó egyik sem...
-
DrKapocs
őstag
válasz
ggeleven #173867 üzenetére
Szerintem a Brave már nem olyan jó, mint régebben volt. VPN, pénztárca, minden van már, csak éppen a sebesség kárára hízik az app. Az észrevételekre pedig tesznek magasról. Külső jelszókezelő sem az igazi vele; értesítősávból kell kitöltetni. Windowson is hasonló a helyzet. Mostanában áttértem Win11-en az Edge-re, komolyan mondom, szerintem gyorsabb, mint a Brave. A Drop feature pedig kifejezetten jó benne. Androidon mondjuk nem a legjobb az Edge (a sötét mód nem az igazi, külső jelszókezelővel hasonló a Brave-hez), de sokat fejlődött.
Androidon Vivaldi és Soul, de nekem fenn több is. Edge, Brave, Kiwi, mindegyikben van valami jó. Jah, 1DM+ a letöltésekhez. Van itt minden kérem szépen.
-
vacs
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
ggeleven #173689 üzenetére
Ennél rosszabbal találkoztam nemrég! Vettem új fejegységet. Feltelepítettem a sygic, Where wego, navigációt és teszteltem. A fejegységen android 13 van.(Xtrons) az első nap megszívatott a kedves kugli! Mindegyik navigáció offline-re volt/van beállítva! A szerencsém az volt, hogy a teszteléskor minden címet ismertem.
A "tünet" nincs wifi, mobilnet, beírom a címet->nincs találat
Több próbálkozás után Tatabányán beírtam a Tatai címet és kiadott egy vagy román vagy szlovák falut ~350km-re!
Győrben a 2km-re lévő címet(sorozatos próbálkozás) 5 perc alatt végre beadta de csak az utcát lehetett megadni a házszámnál kilépett a navigációból! Ez kicsit sem idegesített
A megoldás->a kugli letilt, crome letilt, kugli szerviz alkalmazás letilt és "lőn codda" a beírt címet város, utca, házszám azonnal!! feldobja és pontos a navigálás is! Vagyis nekem ebből az jött le, hogy a gboard nem a navigációs alkalmazás adatbázisában keresett hanem mindenáron online akart matatni. Nyilván a beadott román, vagy szlovák falut is a fejegységre még online állapotban rángatta fel, mivel csak és kizárólag Magyarország térképe volt a navigációs szoftverekre letöltve. Ugye milyen érdekes. Ez megint csak nem összeesküvés elmélet! Csak azt bánom, hogy nem csináltam képet, de akkor ideges voltam és nem is gondoltam erre.... -
user26
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz
ggeleven #172642 üzenetére
Igen, ez volt az, béke poraira. Egy költözésnél sokat segített, meglepően pontos volt.
Szerk: Az alkalmazáslistában még fellelhető "Mérés" néven, és telepíteni is lehet, viszont az alkalmazás elindítása és engedélyek megadása után csak villódzó kép jelenik meg.
Úgyhogy erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest