- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
troller #175964 üzenetére
MS Edgel is belép. Hozzád hasonlóan nálam is száműzött a chrome.
A15 futtató eszközről van szó.175965WhiteWalker
Mint fentebb a One dettó (MS Edge) -
crok
Topikgazda
válasz
troller #174232 üzenetére
Sima tag-el ajtót nyittatni borzasztóan amatőr dolog.. ez lockpicker körökben a "that lock is there only to keep honest people honest" kategória, egy Flipperrel vagy csak egy SDR-al meg egy Droiddal futárnak tettetve magam térülök-fordulok arrafelé egy kicsit egy filléres antennával a belső zsebemben és 10..15 perc múlva bent vagyok. De ti tudjátok.
Mindenesetre a Wakdev féle NFC Tools-al lehet olvasni (meg írni) és emulálni is NFC tag-et. Videó itt (előbb read aztán write és emulate). Nekem van Pro, lehet az emuláció csak a Pro-val megy.. bár mintha csak annyit említene hogy ha saját magadnak állítasz össze benne egy tag-et és azt akarod emulálni az fizetős, de a sima read után emulate az nem. -
Faby
senior tag
válasz
troller #174217 üzenetére
Nem tudom, létezik-e ilyen, de én megfordítanám, és a teló NFC azonosítóját rögzíteném a rendszerben.
Én legalábbis így csináltam régebben egy ajtózárral, ahova lehetett NFC kártyát tanítani, oda felvettem a telót, mint egy új kártyát.
Persze ehhez kellett hozzáférés a zár rendszeréhez. -
DrKapocs
őstag
válasz
troller #170112 üzenetére
Valóban megszűnt, kivette a Google a névnapok naptárát. Add hozzá ezt a naptárat a Google calendarhoz és újra lesz:
http://lka.hu/other/nevnap/egybe.php(Szerintem ez jobb megoldás, mint egy csomó eseményt importálni ics-ből. Könnyebb eltávolítani és újra hozzáadni, ha újra kellene.)
-
tknof1871
őstag
válasz
troller #168739 üzenetére
Komolyan, nekem annyira fárasztó ez a "jajj! gyűtik rólam a zadatokat" rinyálás
Mindenki is gyűjti, ez van.Amikor egy társadalom eljutott oda, hogy úgynevezett társadalmi kreditrendszer alapján megtagadhatják valakitől, hogy buszra/vonatra/repülőgépre szálljon, telefont/számítógépet vásároljon, stb., nos onnan nehéz visszajutni a normális, élhető társadalomba.
Nem tudom pontosan idézni, csak a lényeg maradt meg. Valaki a 2. vh után mondta, hogy a gonosz emberek kevesen vannak és gyengék. A passzív emberek sokasága ad nekik hatalmat amitől veszélyesek lesznek.
De ez már tényleg nem ide való. Inkább egy privát beszélgetésbe, enyhe fejfájással, közben savanyú uborkákat majszolva.
BUÉK! -
user26
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
troller #166576 üzenetére
Az értelmes válasz a prémium előfizetés. 1800ft. és minden gond letudva. Ellentétben a Revanced és hasonló valamikkel. Köztudott hogy ezeket mindenféle módon gáncsolják ahol tudják. Ma ezt, holnap azt. Ami biztos, csak idő kérdése és sorrakerül mind. Egy gyenge órabért szerintem simán megér egy hónapban hogy a mérgelődést elfelejtsem. Persze mindenki maga tudja. De csak ez a két lehetőség van. Fizetni vagy mérgelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged