- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség alkalmazás nevének megváltoztatására? Vagy kifejezetten csak egy alkalmazás indító ikonnak a megváltoztatására, úgy hogy a többi ikon változatlan maradjon? -
dethroner
veterán
Köszönöm a tippet
Ha (elvileg) jól csináltam, és nézem a jel erejét, akkor csak a dBm legyen minél kisebb, vagy a többi érték (ASU, RXLEV) is nézni kell? Mondjuk azt se tudom mik ezek, de látom hogy változnak. Meg még egy nem jelentéktelen kérdés. Ha kiválasztom a tiltott szolgáltatót, akkor ez az alkalmazásban hol jelenik meg, miből tudom ténylegesen beazonosítani, hogy annak az értékeit látom?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Úgy emlékszem hogy az androidos telóban van valami olyan kódsor, amit ha beírunk, akkor azon a helyen az összes elérhető hálózatot és azok jelerejét megmutatja, nem csak azt, amilyen sim kártya van benne. Jól emlékszem, tényleg van ilyen lehetőség? Vagy ha rosszul emlékszem és mégsincs, akkor van-e ilyen alkalmazás, amivel fel lehet térképezni az elérhető szolgáltatók minőségét? -
dethroner
veterán
válasz
frenk74 #153652 üzenetére
Hello!
Köszi a tippet, megcsináltam az alapértelmezett zenelejátszónak a powerampot. De amikor a TC-ben a hálózatról indítom a lejátszást, hiába a poweramp ikonja látszik a fájlok, amikor elindítom a lejátszást, azt írja TC media player. És a powerampban nem is látszik hogy csinálna bármit is. -
dethroner
veterán
válasz
Somatom #153610 üzenetére
Felraktam, megjelent a windows hálózat hozzáadás. Megadtam a pc-m nevét, megadtam a megosztott mappa nevét, jelszót meg amit kell. Ezután ha rányomok a gépem nevére, bejön a könyvtár betöltés, végigböngész egy csomó dolgot, de visszatér abba az állapotba, ahonnan indult, semmi jelét nem látom hogy be tudnék lépni a megosztott mappába. Mit cseszek el?
-
dethroner
veterán
Köszi, végignézem. És mi a helyzet azzal, amit Somatom ír, vagyis hogy ezt minden dal után meg kell ismételni?
Hülye rendmániám okán a pc-n mp3 formátumban vannak az albumok, minden dal külön fájl, minden album külön mappa. Ki lehet majd jelölni teljes albumokat 1-2 kattintással, vagy csak egy dal lehet egyszerre és ezt ismételgetni? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Szeretnék pc megosztott mappából hálózaton keresztül androidos telóval zenét lejátszani.
Valahol olvastam a Network Browser appról. Kipróbáltam, félig-meddig jó is, de amint kinyomom lejátszás közben a teló képernyőt, rögtön megáll a lejátszás. És ez az app csak a saját beépített lejátszóját engedi használni, én viszont szeretném a jól bevált poweramp-ot használni.
Tudnátok valami jó megoldást javasolni? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy autós fejegységre keresnék egy appot. Azt szeretném, hogy ugyanazokat a beállítási lehetőségeket tudjam vele elérni, amit a samsung által kiadott Sound Assistant app. Az jó program, de csak samsung eszközön megy, ez a fejegység pedig nem samsungSzóval tudnátok valamit javasolni, ami nincs márkához kötve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged