- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
hódmaci #157137 üzenetére
Szia! Talán próbáld meg azt, hogy amikor hívnak azonnal nyomd a hangerő + gombot. Pont úgy mint a hívás közbeni hangerő beállításnál. Azt sem lehet sehol külön beállítani csak akkor lehet rajta változtatni ha hívás közben tapizod a hangerő gombot. Épp tegnap találkoztam egy "pláza szőkével" akinek meg az utóbbi volt a gondja.
A telónak a szilikon(nem csak az volt szilikon
) tokja nyomta a gombot és ha a közelben fogta meg már halkított is.....
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
hódmaci #157132 üzenetére
Nézd meg ezt: Caller Name Talker!
Még én sem próbáltam, de annak tűnik, amit írsz. -
Jabby
őstag
válasz
hódmaci #148574 üzenetére
Family Chat?
Úgy látom Android 4.1-től telepíthető. -
tomy86
addikt
válasz
hódmaci #90814 üzenetére
Ingyenes verzióban van reklám, csak két fiókot (tárhelyet) tudsz beállítani a szinkronizáláshoz (tehát pl. egyik a számítógéped, a másik egy google drive tárhely, de már például a dropboxot nem tudod felvenni a listába), nem tudsz szűrőket adni az egyes szinkronizálási feladatokhoz (én mondjuk a proban sem használok egy szűrőt sem) és nincs tasker support.
-
beg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest