Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz -Maci- #174012 üzenetére
Szia! Amíg honorom volt én a HiSuite alkalmazást használtam. Azt sajna nem tudom mit csinál a mai honorral. A honor 20-nál még működött.
Nálam a win csak akkor ismeri fel ha van MTP plugin telepítve. De én a win saját file keverőjét soha nem használom mert az egy fos. A TC-ben pedig van MPT plugin azzal megy rendesen a kapcsolat.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
fogselyem
aktív tag
válasz -Maci- #173979 üzenetére
Nekem tökéletesen megy.
Indítsd újra a telefont, ha utána is vacakol akkor töröld a gyorsító, egyéb tárakat, ha továbbra is vacakol akkor távolítsd el a programot és használd azt amivel a telefon jött.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
svgyula
addikt
válasz -Maci- #173225 üzenetére
Szia! Amit írtak pont erre való! általában minden mostani TV-n van USB, DE! a tükrözést elég kevés tudja és van amelyikkel alapból trükközni kell. Valamint azonos WIFI vagy LAN hálózaton lenni! Sokkal egyszerűbb bedugni egy pendriveot, vany egy mobil HDD-t a "szállodai" TV-be mint szórakozni vele ami szinte biztosan nem fog menni.
Arra kell figyelni, hogy milyen minőségben töltöd le a filmet! A sima avi-t mind lejátssza az újabb mkv már necces a sima HD még megy.
A házimozi szintű lejátszáshoz már kell az USB 3.0 sebessége.
Oda nem elég a sima pendrive, sőt a sima még saját táppal üzemelő 5400 2,5" HDD is kevés, kell az SSD sebessége. De ezekhez kell a 4K TV és tudni kell ezt a minőséget a beépített lejátszónak is.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vacs
veterán
válasz -Maci- #171651 üzenetére
One Click Lock Screen
Dupla koppos lezárás, akár a gyári indítóban is!(^)(>.<)(^)
-
svgyula
addikt
válasz -Maci- #171164 üzenetére
Régebben volt Honor telóm az tudott olyat, hogy kétszer gyorsan
megnyomtam talán(?) bekapcsolót és csinált fényképet. Utána a kijelző lezárva maradt. Tehát ha úgy akarod egyből indítani és használni az feloldás nélkül a kamerát az nem fog működni. A mostani telónál van egy feloldás nélküli kamera funkció csak fényképezés és semmit nem enged utána, viszont az ujjlenyomat helyett egy sarokban elhelyezett ikonra kell hosszan tapizni ami kb annyi vagy több idő mintha feloldom és indítom a kamerát. Ezt lehet arra találták ki amikor valakinek a kezébe adod a telefonod, hogy készítsen rólad képet amihez a szelfi kamera nem alkalmas.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
válasz -Maci- #169590 üzenetére
Ja, látom, samsung accountot kell csinálni hozzá, és gondolom ott jelennek meg a jegyzetek. Van valami más előnye is a samsung accountnak?
A kérdésem ettől függetlenül is él a Google Keep-el kapcsolatban, mert továbbra sem értem: Lehetséges, hogy 2024-ben úgy van megcsinálva egy jegyzetelő alkalmazás, hogy az alapértelmezett betűnagyságot nem lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz -Maci- #167975 üzenetére
Köszi, néztem de ha jól látom az PDF-ben, vagy olyan formátumban ment amit nem nagyon tudok mással szerkeszteni, max megnyitni. :/
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
MODERÁTOR
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz -Maci- #164678 üzenetére
A hangerőnek semmi köze a minőséghez, az pedig teljesen normális, hogy nem egyforma hangosak a számok. Zenei stílus, de méginkább korszakfüggő a dolog, régebben sokkal alacsonyabb volt az elvárt szint, aztán valaki kitalálta, hogy ami hangosabb, az jobb, és ez szépen elterjedt. Van olyan lejátszószoftver, amely élőben kiegyenlíti az ilyen jellegű különbségeket, de nem tudom, hogy streaming vonalon mi a helyzet ezzel.
:a:
-
Rigormortiis
veterán
válasz -Maci- #164678 üzenetére
Spotinál fix a minőség, és be tudod állitani, hogy milyen minőségben streameljen/töltsön le. Korábban én is próbáltam a YT Music-ot, de a minősegbeli problémák miatt tartottam meg a Spotit.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Játékos
addikt
válasz -Maci- #161123 üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólást, de félreértettél, mert nem fogalmaztam jól. Azokat a fotókat szeretném "beavatkozás nélkül" látni a számítógépemen, amiket most készítek az Androidos telefonnal. Sanja a Google Fotók nem tud ilyet...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
MODERÁTOR
-
Foose
addikt
válasz -Maci- #161081 üzenetére
google fotók alkalmazásban megnyitod a képet,és jobb fent három pötty menüre nyomsz. Ott felugrik a részletek ablak,ami írja hogy "az eszközön" pontosan hol van helyileg a fájl. Persze ha valamiből több van, gyanítom hogy csak egynek az elérési útvonalát fogja kiírni a google fotók. íme [link] esetleg ha van SD maid alkalmazásod,az asszem tud olyat hogy felkeresi azokat a fájlokat amiből több van,és a "többit" törli.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
Somatom
veterán
válasz -Maci- #160740 üzenetére
Szegény, öreg egeremnek már csak a jobb gombja cincog. Ezen a hsz. -eden felbuzdulva rendeltem egy kékfogú hanyattegeret. Még nem használtam ilyet. Kíváncsi leszek, hogy barátkoznak össze a tabbal.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
5leteseN
senior tag
válasz -Maci- #160740 üzenetére
Nálam nincs ilyen, bevallom, nem Samu
...és az újabb -ön-ellenőrző- próbálkozás alkalmával sem műxik a nyomvatartás.
Az lehetséges esetleg, hogy a sokadik vonalbeli kínai gyártó a magyar verzióba nem fordította bele, de az angol Android 11-ben benne van?(...most nem vagyok a "beteg" közelében.)
És: ...aki nem találkozott még ilyennel, az ("sürgősen" ) szerezzen be -vagy inkább ne- egy XGODY TAB10-et.
...ez volt itt a vicc helye!
Ez pedig itt a "komoly":
Én is csak a 10,1'-es FHd+(1920*1200) IPS kijelző, +akku(8000 mA) miatt vettem meg (fillérekért), vszínűleg vmi kimaradt készlet-kiárusításból.
Külön-külön kb a duplája, mint amennyit adtam érte.A kijelző-akku paraméterekkel elégedett is vagyok, sőt, tartalék esetére is bőven használható, csak csiga-biga sebességű néha - és elszoktam ettől-, ezért érdekel a telefon kijelző tükrözés is, lehetőleg a vezetékes, hogy a kiemelten fontos (saját/családi) alkalmazásoknál ne legyen zavaró késleltetés: játékok
...vagyis: kiemelt projekt ! ! !
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz -Maci- #160224 üzenetére
Meg, ha kép nem kell, akkor a Join alkalmazás.
Mindkét eszközre telepíteni kell, majd megfelelően beállítani.
(Ha kell, tudok benne segíteni, régóta használom, sok minden másra is jó, pl sms-re is tudsz válaszolni a tabról, amit a telefon fog elküldeni)#?*@&!
-
g_g_g
őstag
válasz -Maci- #158723 üzenetére
Én ezt használom megelégedéssel.
Nincs reklám, AMOLED téma, sokféle beállítással.
Simple Social Browser -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
cukaapa
csendes újonc
válasz -Maci- #157469 üzenetére
A Huawei ezt írta fél órája (de szerintem ez nem igaz, mert akkor március 7-ig hogyan ment?):
"
Technikus kollégákkal való egyeztetés után a válaszunkat az alábbiakban találja.Az Ön által tapasztalt probléma akkor jelentkezik, ha a harmadik féltől származó alkalmazásnak a telefon és a TV támogatására is szüksége van. A nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem (HDCP) egyfajta digitális másolásvédelem.
A Huawei telefonokon a vezeték nélküli kivetítés azonban megfelel a Miracast protokollnak, és nem támogatja a HDCP-t.Ezek alapján a Netflix, a SingtelTV Go, az HBO Max és az Amazon Prime Video alkalmazások nem használhatóak vezeték nélküli kivetítésen keresztül."
Szóval ez szerintem csak tipp részükről
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
-
MODERÁTOR
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz -Maci- #130608 üzenetére
Először is nem értem, minek neked aptoid a lucky patcher-hez, amikor van saját weboldala. De mindegy is, mert root nélkül nem tudod használni, ugyanis a GPS szűri. Még akkor is visítani fog a telefonodon, ha kikapcsolod a Play Protect-et (aminél ugye azt ígéri, hogy csak a Play Áruházból származó appokat szűri). Egyedüli megoldás, ha letöltöd (ugyancsak a https://www.luckypatchers.com/download/-ról) a moddolt GPS-t, de ennek a telepítéséhez már aztán tényleg kell a root jog (LP-t csökkentett módon lehet használni root nélkül, annyit is ér).
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz -Maci- #130571 üzenetére
Töröld, amit eddig telepítettél (gyorsítótár, adatok, majd alkalmazás), az a biztos!
Töröld a fiókokat is, amivel eddig be akartál jelentkezni. Ne az eredeti google-t, hanem a kis "g" betűset!
Innen tedd fel előbb a MicroG-t, utána a neked tetsző YT verziót.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest