- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
maglew #169359 üzenetére
Lehet be kell rakni a soha nem alvó alkalmazások közé. Igaz nekem ez a gondom a WhatsApp-al, hogy hiába van berakva oda, mégis alszik, hívásokat nem kapom meg, csak a képernyőzár feloldása után jön értesítés, hogy hívásom volt. Egyszerűen alszik, hiába van megtiltva neki.
-
válasz
maglew #165180 üzenetére
Xiaomi vonalon tudom, hogy van olyan, hogy ha be van kapcsolva a készülékkeresés, akkor másik eszközön az i.mi.com-on meg lehet nézni, hogy merre jár a készülék előben nyomonkövetve (mobilnet, GPS kellhet). Mindezt úgy, hogy neki nem kell nyomni semmit és nem is vesz észre semmit (egy GPS ikont kivéve a térerő mellett). De ehhez nyilván nem szabad elfelejtenie magával vinnie.
Teamviewer van telóra is távezérelni (korábban használtam, de mostanában nem). Nagy ikon és extra nagy betűméret a legtöbb telón rendszerszinten állítható.
-
rjg
őstag
válasz
maglew #164429 üzenetére
Van több ilyen, pl a BIG launcher. A helyzet megosztást kapcsold be az Ő telefonján, a Google Térképben. Nincs jelentős akku fogyasztása, mert nagyrészt wifi és cella ID alapján pozíciónál, csak néha kell neki a GPS.
-
Fall-N
veterán
válasz
maglew #159057 üzenetére
Ott valami hiba lehet. MIUI 13 Amdroid 12-n vagyok és semmi gond nem volt egyik Android és MIUI verzió alatt sem, még a másik telefonommal sem. Hoozám az X3 Pro MIUI 12.5-tel jött és Android 11-gyel, de akkor sem volt gondom. Gyári beállítások visszaállítása kell neked.
-
-
Somatom
veterán
válasz
maglew #114469 üzenetére
A régebbi Chromecastokhoz lehet kapni olyan tápot, ami ethernet adapterként is funkcionál. Tudomásom szerint az újabb típusokat, már gyárilag ilyennel árulják.
Bocs beg, későn láttam meg a figyelmeztetést! Töröld, ha úgy látod jónak!
-
Somatom
veterán
válasz
maglew #114464 üzenetére
Régebben tucatszámra fordultak meg nálam az ilyen kütyük. Egy ideje viszont áttértem X86 -ra (RemixOS), és azóta nem követem az ARM topikokat. De, sztem az S905 topikban kéne olvasgatnod, kérdezősködnöd. Ha pedig inkább AndroidTV -t szeretnél (az más, mint a "TV okosítók"), akkor pedig a Xiaomi Mi Box -nak nézz utána!
-
Baku
aktív tag
válasz
maglew #62239 üzenetére
Mindegyik GPS program tudja, bár van amelyikben nehéz megtalálni ezt a funkciót, vagy csak papírral ceruzával tudod "elmenteni" a koordinátákat.
A Wizi SMS location, vagy a Where am I viszont pontosan arra való amire neked kell.
A pozíció elküldhető sms-ben, e-mailben, megosztható, vágólapra helyezhető. ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest