Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
repvez
üzenetére
Talán hasznos lehet neked is, nagynehezen találtam végre egy olyan appot, amit keresek, ami edzés közben mutatja a HR grafikont és támogtaja a H10 övet is.
FITIV Pulse Heart Rate Monitor
Sajknos fizetős, de nem vészesen drága, 5600 Ft egy évre és van egy hetes próbaidőszak. Én kipróbáltam és ki fogom fizetni, pont ilyet kerestem.
-
kp78
addikt
válasz
repvez
üzenetére
Én magyar régióval és nyelvvel akartam Samsung S23-ra az osztrák Burger King appot telepíteni a letöltési link QR kódjának csippantásával.
Természetesen nem engedte.
Majd próbáltam régiót váltani, de ezen leírás szerint ez nem ajánlott.
[kép]
Majd lehet megpróbálkozom másik fiók készítésével én is, mert email cím van, sőt van osztrák telszámom is.
-
válasz
repvez
üzenetére
Ez világos, de ezt is meg lehet kerülni
csinálsz egy olyan fiókot ahol telepíteheted az alkalmazást és bizonyos külső alkalmazások (anno ilyenre az All-In-One Toolbox -ot használtam) képesek telepítéskor külön az apk-t is kimenteni (megtartani).sőt akár párhuzamosan 2 fiókot is használhatsz

-
svgyula
addikt
válasz
repvez
üzenetére
A gmail fiókot hol hoztad létre? Ha Németországban akkor az szopacs! Nem a nyelvi hanem a régió beállítás számít, ha azt a létrehozáskor nem Magyarra állítottad akkor nem egyszerű. Volt itt valaki régebben hasonló problémával. De nem emlékszem, hogy sikerült-e a régiót átállítani.
-
Somatom
veterán
válasz
repvez
üzenetére
Annak mennie kell. Nekem van MyTV előfizetésem, de úgy emlékszem, hogy az M4 Sport ingyenes. Ha Androidon használnád, akkor tudok neked küldeni egy régebbi MyTV appot, amin még 1080 -ban jön az M4Sport. Újabbat bárki tud neked linkelni, de abban 720 -ra van korlátozva. Én csak Androidot használok, mással nincs tapasztalatom. De, kérdezz rá a Telenor topikban, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak még! Azt tudom (mert használom), hogy Kodi alá is van MyTV beépülő. Tehát, amin Kodi fut, azon lehet nézni az M4 Sportot. Erről a Kodi kiegészítők topikban érdeklődj! A lényeg az, hogy a régiós regisztrációhoz lehet, hogy kell majd némi segítség itthonról, de maga az adás Németországban is legálisan nézhető.
Darvinya:
Annak csak a regisztrációnál van jelentősége, a stream -nek az egész EU -ban mennie kell és megy is. Mivel a Telenor roaming haldoklik, ezért most a német SIM -es, céges tabról adok hotspotot a saját tabomnak és úgy nézem a MyTV -t. Tehát, teljesen német hálóról és símán müxik. -
darvinya
titán
válasz
repvez
üzenetére
Opera Adattömörítés, VPN, mind külföldi szervert hív meg, így azon keresztül még Mo.-n sem engedi a nézést. (Pl: képernyőképem is mutatja, mert Bp vagyok)
És Somatom
Átálltak új fajta régió beazonosításra, így az összes Tv stream készülék adatból veszi a hely beazonosítást és jön a korlátozás.
-
eclipse19
senior tag
válasz
repvez
üzenetére
Az Operában a VPN beállításokon belül lehet helyet választani, de nem tetszőlegesen.
Az M1 saját híradóit és saját hírműsorait egyébként lehet nézni külföldön is.A sportközvetítések egy jelentős része (pl. F1) úgymond régió vagy ország korlátos.
A TV csatorna (pl. M4), aki közvetíteni akarja az F1-et vagy más hasonló eseményt, ezért fizet az adott esemény közvetítési jogait birtokló szervezetnek/cégnek.
Az M4 nyilván csak Magyarországra (esetleg, de inkább nem, a környező magyarok lakta területre) veszi meg a közvetítési jogokat, tehát csak oda közvetítheti az eseményt, ahova jogosult.
Az interneten keresztül is!
Ha ezt úgy t eszi, hogy ez egyszerűen megkerülhető és ezzel lebukik, akkor legközelebb majd nem kapja a közvetítési jogot, esetleg még büntetést is kell fizetnie a jog-tulajdonosnak.
Valószínűleg az IP címen kívül mást is vizsgál ennek érdekében, ezért nem működik magyarországi VPN szerverrel sem.
Esetleg az ingyenes VPN szolgáltató úgy gondolja, hogy a rendelkezésére álló korlátozott sávszélességet és forgalom kvótát nem HD videó streaming-re fecséreli el, mert így kb. század annyi felhasználót tudna csak kiszolgálni, mint ha email-re és web böngészésre biztosít lehetőséget.
Keress valami olyan csatornát, aminek ott van közvetítési joga az adott eseményre, ahol tartózkodsz és akkor feltehetően az interneten is fogod tudni nézni a közvetítését. -
válasz
repvez
üzenetére
Igazából a Google Play Music csak elhalkul GPS mellett és rögtön visszaadja a hangerőt, ráadásul fokozatosan (ami személy szerint nekem nagyon tetszik), és válassz egy programot az áruházból, amely képes a fizikális gombok tulajdonságainak megváltoztatására (van egy pár). Ott akkor be tudod állítani, hogy például rövidekre számot váltson, hosszúakra hangerőt szabályozzon.
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Sztem bármelyik, amelyik "hallgat" az Androidos parancsokra. MediaMarkt -ban vettem egy Samsung fülest. Annak a vezérlője tudja léptetni a számokat a Music Folder Player -ben. Ha levágod róla a füleseket, és a vezetékeket beforrasztod egy jack -be, akkor bármelyik lejátszóval használhatod.
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Nézd meg a Camera FV5 -öt (videós megfelelője a Cinema FV5). Ki tudsz lépni a "kompatibilis mód" -ból, de amit így beállítasz, azt nem biztos, hogy a teló végre is hajtja. A hardveres korlátokat egyik szoftver sem tudja átlépni.
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Nem azok. Talán a felhasználói szintnél kicsit jobban megy a droidozás, de bevallom őszintén, hogy halvány dunsztom sincs arról, hogy mi ez az obb másolgatás. Soha nem volt még rá szükségem. Ez nem álszenteskedés, csak egyszerűen nekem nem éri meg a warezolgatás. Nálam egyetlen kivétel van. Sztem mindenki tudja hogy mi és miért. Nem a pénz miatt. Megvenném, ha lehetne. De nem lehet, úgyhogy gebedjen meg a .....! Az összes többi alkalmazásom legális és nem döntöttek anyagi romlásba.
-
Jakuu
őstag
válasz
repvez
üzenetére
OBB az egy androidos adatfajl (Opaque Binary Blob), pontosabban a telepitett applikacio adatfajlja, ami tartalmazza az adott app, kulonbozo fajlait tomoritett formaban, altalaban ezt a netrol szokta letolteni az alkamazas.
Es nem nem eleg az OBB mappa ala masolni, hanem az OBB konyvtar ala az alkalmazas mappajaba kell masolni.
Teszem azt, peldaul a Kodi OBB fajlja, az org.xbmc.kodi konyvtar alatt van. -
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy ezt hogyan gondoltad. Beszkennelnél egy alaprajzot a lakásról? Azt meg főleg nem értem, hogy mi értelme. Valószínűleg a widgetére gondoltál. Minél sűrűbben frissül egy widget, annál több erőforrást igényel. Vagyis, meríti a telót. Én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy az alkalmazást megnyitva nézem a térerőt a lakás különböző pontjain. Pont úgy, mint egy kincskereső.
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
A Network Signal Info pro mutatja a pillanatnyi térerőt (lehet, hogy az ningyenes is) és tudja logolni is. Nézd meg a screenshot -jait, hogy ilyenre gondoltál -e.
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Csak tippelek. A zene azért marad abba, mert a tracker activity -je elbitorolja a hangkimenetet. Hívás után azért folytatódik, mert a hívást bonyolító telefon app rendszeralkalmazás és hívás végén "kihírdeti", hogy "CALL_END". Ez egy szabványos rendszerüzenet, amit a lejátszó is tud értelmezni, vagyis folytatja a muzsikálást. De a tracker nem mondja, hogy "CALL_END" és nem is mondhatja. Ha legalább 4.3 -as a Droidod és a tracker küld vmi értesítést is a notibárra, akkor ezt talán fel lehet használni eseménynek a zenelejátszás folytattatásához.
Ami a bt. kapcsolatot illeti, esetleg próbáld meg kikapcsolt wifivel (a wifi helykeresést is kapcsold ki)!
-
air
nagyúr
válasz
repvez
üzenetére
Első körben próbáld áttenni 2G-re! Azon általában jobb a lefedettség és erősebb a jelszint.
Feltérképező alkalmazást még nem láttam, de ami a mobilhálózat jelerősségét mutatja, olyan van több is.
Általában negatív előjelű dBm-ben mutatják. A nagyobb érték (abszolút értékben kisebb szám) jelzi a jobb térerőt. -
válasz
repvez
üzenetére
Egész pontosan attól függ, hogy a fejlesztő/forgalmazó milyen készülékekre engedélyezi. Van amit DPI alapján, van amit CPU alapján, van amit GPU alapján, van amit méret alapján, van amit konkrét készüléktípus alapján korlátoznak, sőt van olyan is, amit régiónként.
Amúgy az az app nem csak nexusokra van engedélyezve, mert pl. az LG G Tab 8.3-ra is engedi letölteni (Galaxy Tab 2 7.0-ra viszont nem).
-
twine
veterán
válasz
repvez
üzenetére
lásd fölötted a hozzászólásom,,,illetve az alkalmazás leírásának első mondata:
"WARNING: this is a beta version, and although it seem to work fine, at least on Nexus 7 and 5 devices,...."Cardboard-od van hozzá egyébként?
Anélkül semmit nem érnek ezek az alkalmazások még ha telepíted is valahogy...Szerk:
(#68098) Oldman2: elkéstem
-
-
twine
veterán
válasz
repvez
üzenetére
Sajnos a kérdésre konkrétan nem tudom a választ, csak gondoltam jelzem, hogy Nexus5-re települt...ezt a cardboard-ot eredetileg a google valamelyik i/o-n a "Nexusokhoz" adta...lehet, hogy itt van a kutya elásva...hiába stimmel a spec
pld. A mágneses "kapcsoló" miatt...
de csak találgatok... -
vicze
félisten
válasz
repvez
üzenetére
Nem mondom, hogy soha, de eléggé esélyes hogy afelé tendál a dolog.
Magyarországon az a jogi helyzet, hogy a filmnek a tulajdonosa/forgalmazója elég ritkán ugyan az mint a szinkron tulajdonosa. Jelen esetben Google mind a kettővel meg kell egyezzen és erre igen kicsi esély van, még a felirattal is ez a helyzet.
Nagyon furcsa ez a mostani dolog, de egyelőre kattintgatok.
Viszont csak 1 eszközöm hajlandó lejátszani őket valamiért... -
LonGleY
veterán
válasz
repvez
üzenetére
De jó! Most jöttem rá, hogy ezeket meg tudom nézni mindenféle képernyő és szemüveg segítsége nélkül 3D-ben. Aki ismeri a sztereogramok nézési módját (a kép "mögé" párhuzamosan nézel, hogy a 2 kép egymást fedje a látómeződben, mintegy fordított bandzsítással), az ezt is látni fogja. :] Persze jó kicsiben, mert csak úgy képes rá az ember a szemek távolsága miatt.
-
dokee78
félisten
válasz
repvez
üzenetére
Ha azonos Wifi hálózaton vagy akkor egyszerűbb,
Shutdown Start Remote -
LonGleY
veterán
válasz
repvez
üzenetére
+ Wake on Lan - mit Widget vagy Fing - Network Tools, mint hozzávaló app.
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
1. A gép lanon kell csatlakozzon a routerhez
2. A gép alaplapjának támogatnia kell ezt a funkciót és a BIOS - ban engedélyezni kell.
3. Az Oprendszerben engedélyezni kell, hogy ébreszthető legyen (ha jól emlékszem, Win alatt az energiagazdálkodásnál van).
4. A routerben fix IP -t kell rendelni a gépnek (ezt egyébként is praktikus megtenni).
5. Össze kell kapcsolni a gép mac -címét az IP -vel, különben leállítás után csak egy ideig megy a WOL. Routere válogatja az elnevezést, de valahol az arp-binding körül keresgélj.
6. Androidra kell egy WOL program, ami küldi az utasítást.
Belső hálóról ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Én is hamar letöröltem. Használd a badoo-t. Azon hétköznapi emberek vannak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont csak 1 eszközöm hajlandó lejátszani őket valamiért...
crok
mobilizmo