- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #165107 üzenetére
"Mondjuk azt se tudom mik ezek, de látom hogy változnak." -- akkor inkább csak a színét nézd..
"miből tudom ténylegesen beazonosítani, hogy annak az értékeit látom?" -- a hálózat azonosítójából, ha kiválasztottad akkor kizárólag azt fogod úgyis látni de egyébként itthon nyilván MCC 216 alatt kell nézned a megfelelő MNC-t: Telekom: 30; Digi: 03; Vodafone: 70; Yettel: 01.
-
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #165105 üzenetére
Ilyen nemigen van egyik gyártónál se.. de Network Cell Info Lite és egy kis trükközéssel mindent végignézhetsz.
-
frenk74
tag
-
tibike8
őstag
válasz
dethroner #153623 üzenetére
Sziasztok, nem tudom hogy hol tudnék segítséget kérni, de az gondom, hogy a múlt hét óta a play áruházból nem tudok telepíteni, törölni, frissíteni semmit. Ha rányomok a 'gombokra', nem történik semmi. Ha a play áruház frissítéseit törlöm, akkor tudok törölni, frissíteni egyesével meg telepíteni, de akkor meg nem talál frissítéseket. Ha tudom, hogy melyik appnak van frissítése, egyesével rákeresve tudom frissíteni. Ilyenkor az Erste George sem megy mert nem tartja biztonságosnak a telót. De ha törlöm és visszatelepítem, akkor működik. Aztán meg egy idő után a play áruház megint lefrissül és kezdődik elölről az alap probléma.
Xiaomi Mi 10 5G, MIUI Global 12.5.2
Play áruház verziója: 26.5-19-21 0 PR 388558437 -
frenk74
tag
válasz
dethroner #153612 üzenetére
Win10-nél kell felhasználónév és jelszó, különben nincs kapcsolat. Nem tudom miért, régebbi win-nél még nem kellett. Ezután az androidos TC Lan pluginban új szervert kell beállítani. Szerver név a PC neve, felhasználónév és jelszó amit a PC-nek megadtál, semmi mást nem kell bejelölni. Ezt követően PC-re való bejelentkezés, csatlakozás után látod a megosztott mappákat. Ha tv-n szeretnél elérni pc-ről tartalmat, akkor telepíted a serviio-t, megadod benne a mappákat, megvárod amíg beolvassa a tartalmukat, majd a tv-ben nézheted is.
-
Somatom
veterán
válasz
dethroner #153608 üzenetére
TC esetén az külön kiegészítő. Az SMB -hez a LAN plugin kell.
-
icemad
nagyúr
válasz
dethroner #153608 üzenetére
Direkt ilyen program nem jó? Én pl film megosztásra plexet használok. A szerver része van raspberry pi-n (kb minden operációs rendszer támogatott) a lejátszó része meg telefonon. Zene megosztást is tud, de szerintem a telefonos lejátszó része nem ingyenes. (legalábbis nekem 5 euró volt.) A beállításához van kismillió tutorial, de abszolút nem bonyolult. Esetleg az Emby nevű program, az majdnem ugyanez. Mindkettőre érvényes, hogy saját lejátszót használnak, poweramp nem lesz jó.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
dethroner #153597 üzenetére
Sztem ilyen nem lesz. A lejátszónak kell legyen hálózati (jelen setben SMB) támogatása. Külső alkalmazáson (pl. fájlkezelőn) keresztül csak egy-egy fájl megy, ami számonként nem opció. Ha a Poweramp -nak nincs SMB támogatása, akkó bukta. Régebben root -tal fájlrendszerbe lehetett csatolni a hálózati meghajtót, amitől minden alkalmazás belső tárhelyen levőnek látta. Az emulált tárhely óta erre nem találtam lehetőséget. Szvsz. az a lehetőséged, hogy keresel egy normális lejátszót, SMB támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest