- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #155917 üzenetére
Hogyhogy nincs infó? Én nem használok Windows -t, de a "Win10 mappamegosztás" első videótalálata EZ volt.
A "Foldersync setup" -é meg EZ.
Pont SMB, pont a DCIM könyvtár. Úgy látom, hogy még a régi felület, de az újon is nagyjából ugyanezeket kell beállítani. Talán annyi a különbség, hogy most már a Win SMB2 -t, vagy SMB 3 -at használ, úgyhogy a Foldersync -ben is ezt kell kiválasztani. Gondolom, a PC -d IP -jét tudod (azt amúgy is statikusra illik állítani a routerben).
Az automatizálás rész neked nem kell, ha parancsikonnal indítod az átvitelt.
Egyirányú átvitel, helyi » távoli. Nehogy forrás törlést állíts be! -
válasz
makoss #155870 üzenetére
Ja, MIUI, az szeret minden kivágni a memóriából, ha kell, ha nem. Nem a Google Photos vagy OneDrive hibája, hogy nem minden képet töltenek fel, hanem a MIUI lövi ki azokat (Photos-t és OneDrive-t) a memóriából. Azon a telefonon minden ilyen program megbízhatatlan lesz.
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #155873 üzenetére
Ha Win fut a gépen, akkor azon a megosztott mappa egy SMB szervert jelent. A telón Foldersync -ben megadsz egy mappapárt, aminek a helyi oldala a telód DCIM mappája, a másik pedig a géped megosztott mappája. A protokoll pedig SMB. Megadod az irányt (teló » gép) és ennyi. Kiraksz egy parancsikont a mappapár szinkronjának és ha ráböksz, akkor tolja is át a képeket közvetlenül a gépedre. Persze, lehet automatizálni is.
-
-
-
mapalika
csendes tag
válasz
makoss #154542 üzenetére
Üdv! Nekem is volt s9+-om,de most egy A72-öt használok.Régebben én is sok programot próbáltam,de egyik se volt jó.Az A72 fórumban valaki ajánlotta,hogy az indiai szoftvert kell felrakni és gyárilag benne lesz.És tényleg,azóta is használom.S9+-on is meg kellene próbálni ezt a módszert.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
makoss #154542 üzenetére
Root nélkül egyelőre nincsen megbízható megoldás, úgy tudom. Ki kell próbálni az összes programot és lehet, hogy szerencséd lesz valamelyikkel. Nálam volt olyan is a Cube-al, hogy ment, egy ideig, majd nem. Leszedtem, feltettem újra 2 nap múlva és akkor meg ment. Aztán elkezdte azt, amit írtam, hogy néha nem tudja- vagy rosszul azonosítja a hívót, de ez nem igazán zavar. Persze csak a mobilos hívásokat tudja rögzíteni, de pl. bluetooth használat esetében azt sem. Most olvastam amúgy, hogy kezdik engedni a gyeplőt a Google-nál és már a Droid 10-en működik a rendszerszintű felvétel, remélhetőleg ez továbbterjed a frissebbekre is. Korábban meg valaki azt csinálta, hogy beletett a telefonba egy taiwani vagy izraeli sim kártyát (azokban a régiókban biztosan nem volt tiltva a hívásrögzítés), majd a telefon bekapcsolása és kikapcsolása után megjelent a rendszerben a hívásrögzítés funkció. Nem tudtam ellenőrizni, úgyhogy lehet mende-monda is, de többen is esküdtek rá, hogy működött.
-
Danecay
addikt
válasz
makoss #154459 üzenetére
Nekem Redmi Note 9 Pro-m van, annak a topikjában is többször felhozódott már ez a téma, de nem emlékszem arra, hogy valódi, gyári ROM-on igazán jól használható megoldás született volna. Sajnos ez a korlátozás az EU-s Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) miatt van, így maradnak a kompromisszumos megoldások, vagy a ROOT, ROM csere. Nekem a xiaomi.eu-s rom van fent, abban alapból benne van, ugyanúgy mint pl az indonéz ROM-ban, szoktam használni is.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
makoss #149007 üzenetére
Milyen videót nem húz ki a szélére? Ha egy 16:9-es videót nézel, akkor miért akarod, hogy kihúzza 19,5:9-re? Akkor vagy torz lesz, vagy pedig alul-felül levág a képből.
Szerintem amúgy a gyári lejátszó nem tudja (bár nem volt Xiaomi-m, szóval még az is lehet, hogy mégis), de például az MX Player-ben beállítható, hogy kitöltse a kijelzőt a videó.
-
válasz
makoss #146216 üzenetére
Biztos, hogy nálad nem stimmel valami. A Vanced mellett nincs szükség az eredeti youtube indítására, mert a Vanced egy youtube kliens is. Nálam pld az eredeti youtube törlésre is került, mert állandóan visszakapcsolta magát és frissült is annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva.
-
lovi27
addikt
válasz
makoss #146219 üzenetére
Menj a lap aljára és ott 3 kérdésre vár választ a letöltés (Download Vanced) előtt:
Varinat: nem root-olt vagy root-olt a mobil.
Arch: Default (2016 után gyártott 64 bites) vagy Legacy (ennél öregebb vagy emulátoroknak)
Theme: Dark (LCD) vagy Black (OLED) kijelző számáraElőször a nem rootolt verzióhoz telepíteni kell a MicroG alkalmazást, a rootolthoz pedig egy Magisk modult (xda link megadva). Majd mindkét verzió számára a Playstore-ból le kell tölteni a SAI nevű alkalmazást és telepíteni, amivel becsomagolt (zip, apks kiterjesztésű) appokat lehet telepíteni (link megadva), mivel a letöltés egy zip fájl lesz.
Nem használom, ezért további segítség a link adójától vagy egy Vanced használótól.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146216 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mit szedtél le _pontosan_ (meg honnan) mert szerintem "nem hivatalos" (fake / phoney - nem adok linket mert nem akarom hogy cache-eljék a keresők) Vanced appot eszedhettél le. Itt a Vanced hivatalos oldala, van a telepítéshez is pár szó meg itt az XDA thread.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146205 üzenetére
Aha, a rossz komment a jó ellentéte, nem jó, értem, idéznél valakitől valamit? Mert egyelőre egyedül vagy szerintem a problémával meg a reklámokkal. Kidnou Youtube Vanced-et használ.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146196 üzenetére
Ezt meg hogy kell érteni hogy "nem jó kommenteket kapott a Youtube Vanced"? Van más Youtube kliens alternatíva is, pl. NewPipe, OGYoutTube..
Egyébként reklámblokkolásra itt találsz segítséget. Sima AdGuard DNS-el mobilizmo-nál smart TV-n nem volt gond.
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #146033 üzenetére
Ebből még mindíg nem derül ki, hogy melyikről szeretnéd kezelni a másikat. De, vegyük a legegyszerűbbet! A Windows megosztása tulképp egy Samba (SMB) szerver. Ezt Androidon bármelyik normális fájlkezelő ismeri. Ha Win helyett, vmi normálisabb oprendszert használsz, az SMB -t természetesen az is tudja. Az azonos belső hálózaton levő PC IP -címét megadva (vagy betallózva) a teló tud csatlakozni a megosztott tartalomhoz. Ezzel a telón tudod tallózni a megosztott tartalmat, adatot tudsz mozgatni mindkét irányban és streamelni is tudsz.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #145976 üzenetére
Pont volt ilyesmiről szó nemrég.
Google Translate app is tud ilyet, Somatom az ABBY-t ajánlotta Google Lens-el meg alapvetően valamilyen OCR képes app való erre a melóra, de az eredeti kérdező utána azt mondta még keresgél - pedig biztos hogy mindkét megoldás működik - de nem tért vissza az eredeti kérdező, esetleg kérdezt meg tőle mi lett a dolog vége neki..
-
-
Somatom
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #136423 üzenetére
Sajnos exact választ nem tudok neked adni de az említett verzió óta van min. 3 beta, lehet es simán csak egy bug.
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #135240 üzenetére
Néha érdekes, de azért sztem is kibogarászható. Ez is egyfajta játék. Ha nem tudsz Angolul, akkor tanulj meg Google Fordítóul!
Pl. ha egy számítástechnikai szövegben azt látom, hogy "papucs", akkor tudom, hogy a rendszerindulásról van szó. Egy motoros tartalmú szövegben a "szín" a klubtag hátán levő color -t jelenti, amit mindenhol color -nak neveznek. Stb., stb.
-
kovisoft
őstag
válasz
makoss #134751 üzenetére
Az Open Camera appban van ilyen opció, hogy "Audio control options", itt be lehet állítani, hogy valami hangosabb zajra (pl. fütty) készítse el a képet vagy pedig arra, hogy "cheese". De még nem próbáltam, nem tudom, mennyire használható.
-
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #123669 üzenetére
Nem kell arra semmi. Egy hasonló képességű Tabot használok a kamionban (Huawei Mediapad T1 10"). A gyári appokon kívül van egy céges munkaalkalmazás, részemről pedig TotalCommander, VLC, Dolphin, Anysoft és slussz. A Dolphin max. 2-3 lapot tud, aztán vége, kifogy az 1GB RAM.
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #121123 üzenetére
Dézsányi vű érzésem van. Úgy rémlik, hogy a közelmúltban már taglaltuk ezt a témakört. Véleményem szerint az Android nem tudja értelmezni az 5.1 -es hangot. Szvsz. PC -n kéne lekeverned. Pötyögd be a Google -be, hogy "downmix 5.1 to stereo". Ha nincs millkós háttered, akkor ugord át az olyan találatokat, amikben a "Vegas", "Adobe", "Avid" kifejezések találhatók! Sztem Neked VirtualDub, Audacity vonalon kéne keresgélned. Találtam egy régi videót erről. Hmmm.... micsoda nosztalgia!
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #120881 üzenetére
Passz.
bexinho23:
Van. Android Auto. De, csak kompatibilis programokkal működik. Pl. a Térkép az kompatibilis. Ha régiókorlát miatt nem lenne elérhető, akkor az apkmirror -ról letölthető. -
Bozek
nagyúr
válasz
makoss #119135 üzenetére
Ezt megnézheted még, bár ez is online. Azt, hogy az ingyenes tudja-e a magyar nyelvet, nem tudom, a fizetősben (499 Ft) elvileg benne van mind a 90 nyelv.
A másik kérdésedre meg csak azt tudom mondani, hogy automatizálóval (Tasker, E-Robot, AutoMagic, stb.) biztosan megoldható.
-
Somatom
veterán
válasz
makoss #119115 üzenetére
Google fordító. De, azért engem is érdekelne a dolog, mert társalgáshoz nem igazán jó a felülete. Régebben a Vocre -t használtam, de valamiért lehalt az egész, nem működik. Gondolom, vmi szerver probléma. Csak azért linkeltem, hogy megmutassam a kezelőfelületet. Két, szembe fordított ablak, külön mikrofon gombokkal. Sztem ilyesmi lenne a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged