- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
WhiteWalker #175958 üzenetére
Mindenesetre reponték pogromozója, aki miatt csak a krómmal hajlandó beléptetni bekaphassa.
Nekem alapból fent sincs és nem is akarom ezért a xarért felrakni. Szerencsére mikor még nem volt ilyen finnyás és az O/A-val is beengedett csináltam képet a kódról.
-
troller
senior tag
Sziasztok,
Facse messengerben videohíváskor lehet (alapértelmezett?) kamerát választani?
Redmi Note 10pro, de gondolom ez minden droidon ugyanaz lehet. -
troller
senior tag
Annak a telephely sorompónak kb. 0 jelentősége van, amúgy a másik oldalról infra nyitja, vagyis ha valaki besétál (mert gyalog simán el lehet menni mellette) és a másik oldalról odaáll elé, akkor felnyílik a sorompó és kocsival is be tud jönni. Van kint kamera, meg a nem itt dolgozóknak, akik jönnek valamelyik céghez kint vannak a telefonszámok és a céges biztiőr kinyittja a sorompót neki távolról. Amúgy inkább elméletben érdekelt a téma, hogy mennyire nehéz megvalósítani, de a guglipéjes keresésem nem eredményezett értelmes progit erre (pedig adná magát szerintem), ezért kérdeztem rá itt.
-
troller
senior tag
válasz
ollie #174221 üzenetére
Köszi, amúgy céges ajtónyitó lenne. Megszüntették a telephely kapunál a portást, aki nyitotta a sorompót és kaptunk egy NFC tag-et nyitni, meg van egy másik, az már régóta, ami a belépési időt regisztrálja. Gondoltam felviszem telóra, hogy ha véletlen otthon hagynám valamelyiket, akkor is ki tudjam nyitni és/vagy be tudjak csippanni. De akkor elengedem a témát. Mondjuk azt megnézném, hogy ezért kirúgnának, ennyire nem ketyós a vezetőségünk, ráadásul nincs is sehol leírva, hogy tilos másolni a tag-et, anélkül meg elég gáz büntetni érte.
-
troller
senior tag
Sziasztok,
NFC tag adatait olvasó, elmentő, és az NFC tag helyett a telóval működtető alkalmazást keresnék, lehetőleg ingyenesen. -
troller
senior tag
-
troller
senior tag
Sziasztok,
Felraktam a pár napja itt ajánlott Azonnali átírás és értesítés progit.
Az a gondom, hogy valamiért nem jelenik meg az ikonja a képernyőn, pedig addig, meg azóta is minden más app ikonja megjelenik.
A gugli play látja, hogy fel van telepítve, onnan el tudom indítani, az alkalmazások között is megtalálható a beállításokban.
Próbáltam leszedni, újra rakni párszor, nem segített.
Másik telón felrakva simán megjelenik az ikonja.
Redmi Note 10 pro, xiaomi.eu rommal, root nélkül.
Valakinek van valami 5 lete, hogy hogy tudnám előcsalni az ikonját? -
troller
senior tag
Ez meg direkt Xiaomikhoz, ami a képernyőfelvételt használja hívásrögzítésre, elvileg root nélkül és bármelyik Xiaomi telón
-
troller
senior tag
válasz
Rigormortiis #171200 üzenetére
Cool Reader mindkettőt tudja.
-
troller
senior tag
válasz
tknof1871 #168731 üzenetére
Szerintem küldi az összes adatodat a Kínai Kommunista Párt propaganda fóosztályának, és ha nem tűnsz elég kína barátnak, akkor távolról telepítenek a telódra egy olyan vírust, ami szubszonikus utasításokat nyomat a füledbe amikor telefonálsz és így alvó kínai ügynökké programozzák az agyad, akit azintén ezzel a módszerel bármikor aktivizálnak egy titkos akcióra...
-
troller
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki mi az aktuális helyzet a total commander-rel?
Használható teljes értékű fájlkezelőként vagy már a guglipléjen kívüli verziók is heréltek?
Pár hónapja mikor telepítettem, akkor a TC oldaláról letöltött apk jól működött, de most onnan levették (vagy csak jól eldugták) a letöltési lehetőséget és csak a pléjes link van.
Próbáltam rákeresni, de nekem ez most nem egyértelmű.
Előre is kösz a seítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest