- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
Akkor valószínűleg kakaóhiány miatt nem tud kezelni egynél többet a teló... köszönöm a válaszokat!
-
-
Viperator
őstag
-
Viperator
őstag
válasz
darvinya #95357 üzenetére
Szia!
Eszembe jutott a kártyaolvasó (fényképezőgép memóriakártyáját ide csatlakoztatva) és az is jó!
Kipróbáltam, van három anya USB és egy töltő, bedugtam a kártyaolvasót és a pendrivet (hogy tudjak átmásolni a képeket), a telefon csak egyet tud fogadni (amelyik előbb lett csatlakoztatva). Hogyan lehet csinálni, hogy mind a kettőt tudjon fogadni?
Kösz!
-
Viperator
őstag
válasz
betyar1974 #95363 üzenetére
Persze lehet updatelni, de előtte kell csinálni egy biztonsági másolatot (adatok miatt, pl. telefonszámok) a Honor saját programjával. Utána felmásolni a letöltött firmwaret a mobilodba és mehet az update. Le van írva a használati útmutatóban.
-
Viperator
őstag
válasz
betyar1974 #95361 üzenetére
Ügyes vagy!
-
Viperator
őstag
válasz
betyar1974 #95356 üzenetére
A gyártó honlapján továbbra is 4.4.2-es van fenn... (szvsz hagyd meg, garancia miatt...)
http://www.hihonor.com/global/support/
-
Viperator
őstag
Van olyan lehetőség, hogy a fényképezőgépről át tudom másolni a pendrive-re a képeket telefonon keresztül? (van olyan kábelem, OTG-s. Egy microUSB /a mobilba/ és annak van négy elosztója /mind sima USB anya/, a fényképezőgépnek is van külön kábele /micro USB - USB apa/)
Előre is köszönöm a választ!
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Milyen videólejátszó programmal érdemes lefuttatni .mkv formátumú filmeket? (legyen benne nyelvválasztás és feliratválasztás) /Asus tablet/
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Viperator
őstag
válasz
#79335424 #78415 üzenetére
Jó estét!
"Még valami! Nézd meg az adapteren, vagy a CD -n a feliratot! Ha AX (Asix) 88772A, vagy B van rajta, akkor OK. Ha más (pl. RD9700), ..." - ez van nekem, kék színű adapter.
Mi a teendő?
Ahogy nézem, hogy a mobilban 4.4.2-es Android van és ott van egy kiegészítő elem (USB), de nem lehet hozzáférni... valahol olvastam, hogy 4.2.2.-es Androidban lehet hozzáférni...
Köszönöm!
-
Viperator
őstag
Szép estét, Urak!
Megvettem a kiegészítő alkatrészeket (Wi-Fi, mobilinternet helyett, kábeles megoldással történő kapcsolatteremtés /router - tablet/), USB-RJ45 adapter mellé kaptam egy CD-t, amiben driverek vannak... hova másoljam a drivereket, hogy tudjak működőképessé tenni az okostelefon és a tablet internethozzáférését? Egyéb javaslat, megoldás van?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest