Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Google Play előfizetés visszatérítés esetében mennyi idő mire vissza utálják a pénzt? Reggel 8:24-kor írtak.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy iskolai verseny miatt fel kellett telepitemen az Google Fitness alkalmazást. Ami nem működik. A Google fiókommal nem tudok belépni. Nem mér, nem számol semmit sem. Samsung A54 5G a telefon. Valami ötlet?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nekem olyan alkalmazás/widget kéne ahol real time-ban tudom követni az euró/forint árfolyamot!
Valami tipp?
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, mert én nem igazán jöttem rá.

-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Olyan applikáció kéne nekem ami tudja váltogatni a háttérképet egy megadott mappából! Samsung A8 2018 kéne.

-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Letezik Youtube szuro program? Amivel korlatozni tudom esetleg a Youtube videokat? Mit igen,mit nem nezhet a gyerek rajta?

-
AMD Power
titán
Gmail fiókot kellett váltanom a telefonomon. Ez meg is történt. De ugye a telefonon lévő alkalmazások ezáltal most a Play árházban "nem láthatóak" ha frissítés érkezik rájuk. Mivel nem ezzel a fiókkal lettek a telefonra letöltve. Valami ötlet?
-
AMD Power
titán
Van esetleg olyan spéci app ami azt nézi ,hogy mi mi/vagy mik zabálják szét az aksimat. Alkalmazások bármi "rossz" beállítás!?
-
AMD Power
titán
Szerintetek droidra melyik a legjobb navi program?
Here
Navigon
Sygic -
AMD Power
titán
Tudtok ajánlani nekem olyan alkalmazást amit ki tudok rakni a képernyőre és deviza árfolyamot mutatja?
-
AMD Power
titán
Mi a vélemény róla? Here Drive jobb?
-
AMD Power
titán
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Köszi tippet de nekem ez a MEGA nagyon jó lesz.

-
AMD Power
titán
Jó estét...
A Drive hol tudom beállítana azt ,hogy csak eredeti/jó minőségű képekként mentsen. Ezt videóra is be lehet állítani?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Tegnap este óta én is "Droid" tulaj lettem újra.
Mivel több mint 3.5 éve nem vagyok Andoridos gondolom egy csomó jó és hasznos alkalmazás kijött. Ti miket szoktatok használni? Mit érdemes letölteni még rá?

-
AMD Power
titán
LG T310 valami úton módon WhatsApp vagy Vibert rá lehet tolni, bár tudom ,hogy nem Androidos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

A Dropboxnál is van lehetőség beállítani ,hogy eredeti jó minőségben mentse a képeket?

crok
mobilizmo