- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Ha szerencsétek van, a Helium backup működik az adott telefonon/Androidon, ehhez nem kell root, csak egy Windows-os PC, és azon admin jog. Ha a root megszerzése is opció, akkor ott a Titanium Backup. Bár az egyrészt fizetős (gondolom, van ingyenes megoldás is, de azt majd más megírja, vagy megkeresed te
), másrészt a telefonok egy részén a root megszerezése folyamat közben egy gyári alaphelyzetbe állítás is kiváltódik, erre figyelni kell, ilyenkor ez nyilván nem megoldás (bár az a készülék elég régi, valószínűleg még nem szenved ilyesfajta nehezítésektől). Ill. van lehetőség ún. ADB-n keresztül teljes mentésre-visszaállításra, ehhez nem kell root, viszont ezzel nem tudom, előrébb vagytok-e; mert nem tudom, miért kell az alaphelyzetben állítás, könnyen lehet, hogy azt, amiért csinálnád, a backup visszaállítása is visszahozza.
-
Rimuru
veterán
Akkor alkalmazasjelszot kell beallitanod (bar szerintem ide jutottal korabban, csak felreertetted amit irt).
-
Rimuru
veterán
Az ujabb androidban (szerintem mar 4.x-ben is volt ra lehetoseg korabbit nem tudom) siman be lehet lepni ketlepcsos azonositas mellett, ugyanugy bekeri az ellenorzo kodot. Mikor elsonek beallitod akkor elvileg a sikertelen bejelentkezes utan van lehetoseged ujra belepni, az ertesitesi savon szokott megjelenni (evekkel ezleott csinaltam, meg 2.2 alatt igaz akkor meg alkalmazasjelszot hasznaltam androidhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest