-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
Viktor0610 #142432 üzenetére
Mert premiumom pár hónapja van. Vancedet régebb óta használom, csak fent maradt a telón, magiskból frissult, nem bántottam
Mint írtam, én sem látom már értelmét a dolognak. Amig megy az utolsó magiskes vanced, addig marad.
-
pube111
senior tag
válasz
Viktor0610 #142422 üzenetére
Van néhány telóm ami 0-24 töltőn van. Lehet, hogy ott már számít. Soha nem tud 98% alá menni a szint.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #142358 üzenetére
Köszönöm, marad a keep.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142381 üzenetére
Köszi, gyanitottam, hogy ez lehet, csak hát jó ideig működött rendesen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én anno azért dobtam, mert valóban csak egy jegyzetelő alkalmazás, korlátozott mennyiségű karaktert lehetett csak bele rögzíteni, Samsung Notes többet is elbír.
-
IT user
tag
válasz
Én Windows 10 alatt is használom a Samsung Notes-ot. Az Áruházból lehet telepíteni és szinkronizál a telefonon lévővel a Samsung fiókon keresztül.
-
válasz
Viktor0610 #142146 üzenetére
Ja, igen. A miui optimalizálás után rögtön az akkukímélő az, amit ilyenkor azon alakalmazásoknál, amit szeretnék a háttérben futtatni, azonnal kikapcs. Tehát az is kikapcsolt állapotban van.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #142032 üzenetére
Ebben én nem lennék olyan biztos. Nugáton egy régebbi Robot verzióval símán ki tudom olvasni az SMS -ek szövegét. Onnantól pedig azt csinálok velük, amit akarok. Akár push üzenetként is továbbíthatom, ami nem SMS költség. Azt nem tudom, hogy friss Androidverzión milyen korlátozások akadályozhatják ezt.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #142025 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142005 üzenetére
Én ezt a FolderSync appot kukáztam...
Most megvettem a DRIVESYNC appot , hát ez jónak tűnik egyelőre. Ha jól láttam az időzített szinronizáció nincs benne. De lehet finomhangolni ami majdnem "ugyanazt" tudja így.
Ahogy nézem ugyanazt tudja mint a FolderSync , és mintha az akkut se zabálja annyira.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #142008 üzenetére
Ez megvolt. Elhúztam, a Revolut volt fókuszban, mégis az Erste küldött SMS -t a sikeres fizetésről.
-
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #141962 üzenetére
Uraim!
Várok, frissítek.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #141811 üzenetére
Megvan,köszi!
Csak kérdeztem.
A héten teszek vele egy próbát sétával. -
Jona00
tag
válasz
Viktor0610 #141804 üzenetére
A kérdésem, hogy mindenki számára érthető legyen, 2 gmail appot akarok egyidőben az-az egymás mellett futtatni. Ezt, hogyan lehet megvalósítani?
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #141758 üzenetére
nálam látszik..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #141683 üzenetére
Nem, inkább a Mi Box a kivétel.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #141681 üzenetére
Kettes: Nem, a Google egy ideje nem engedi telepíteni (én mondjuk nem értem az okát, de mind1) ilyen Android-os TV Box-okra a PlayStore-on keresztül a saját YT app-ját. Ezért kellene másik megoldás, de olyan, amivel magától frissülne is.
A Smart YT-ot és a Vanced-et ismerem, azokkal nincs gond és apk-ból telepítve is auto frissülnek, csak a Google féle app nem.
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #141565 üzenetére
Nem értem a Google mit szarozik ennyit ezzel a sötét móddal. Mintha olyan hatalmas feladat lenne, ez csak egy skin.
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #141565 üzenetére
És az mikor várható ?
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #141560 üzenetére
feltelepítettem ezt a 16.9.10 verziót, de nekem nincs "Display" meg ‘Dark Mode' sem
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #141556 üzenetére
Köszi!
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #141535 üzenetére
Akkor ezek szerint a 78.0.3904.108 az utolsó verzió amin még működik. Azért beka.....ják.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #140828 üzenetére
Megint jött chrome frissítés. Visszakerült a funkció, vagy végleg kikerült? Nem akarok frissíteni ha állandóan feldobálja azt az idegesítő ablakot és nem lehet kikapcsolni.
-
hedeg11
csendes tag
válasz
Viktor0610 #141482 üzenetére
köszönöm mindenkinek tökéletesen működik
-
hedeg11
csendes tag
válasz
Viktor0610 #141482 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
Land
veterán
válasz
Viktor0610 #141431 üzenetére
Igen Make Your Clock Widget volt a kedvencem. Eltűnt.
-
HdRew
őstag
válasz
Viktor0610 #141423 üzenetére
Köszi, akkor leszedem a lite-ot.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #141409 üzenetére
Értem. Köszönöm szépen!
-
Franz51
tag
válasz
Viktor0610 #141320 üzenetére
No, végül sikerült, "kilőttem" a Chrome-t, majd újra engedélyeztem. Néhány alkalmazás eltűnt, de azokat egyszerűbben visszarakom, mint az egyenkénti laptörlés.
Köszi a segítséget! -
Franz51
tag
válasz
Viktor0610 #141318 üzenetére
Szia Viktor0610!
Köszi a válaszod! Igen nagyon sok lap van nyitva. Az az igazság, hogy elhanyagoltam. Miután a :D megjelent és nem tudtam bezárni egyre gyűltek a nyitott lapok........
Manuálisan nagyon lassan megy. A Chrome adatokat hogy tudom törölni, mi veszik vele? Azt olvastam, hogy eltávolítani nem lehet.
Köszi -
Themes
aktív tag
válasz
Viktor0610 #141295 üzenetére
Köszönöm, sikerült is!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #141230 üzenetére
Köszi megnézem azokat a beállításokat amiket ír a cikk. Azért az durva hogy ezek a spam szemetek így hozzá tudnak férni a naptár bejegyzésekhez.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #141223 üzenetére
Van valami beállítás hogy ezek a spam levelek ne tudjanak többet ilyet csinálni?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #141223 üzenetére
Megnéztem és tényleg van a spam mappában 4 orosz nyelvű email.
Törlöm őket.
-
consono
nagyúr
válasz
Viktor0610 #141179 üzenetére
Nem csak a szülőket, az önszervező volt
A kölök német csoportját messengeren csinálta meg a tanár, ott küld feladatokat, meg infókat a gyerekeknek...
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #141085 üzenetére
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #141083 üzenetére
Majd kipróbálom, most vidéken vagyunk ünnepek alatt, itt nincs wi-fi.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #141058 üzenetére
Ez érdekes, bár gondolom, a 10 -es Androidban ez alól is kirúgta a sámlit a Google.
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #141025 üzenetére
Elég pontos, az enyém most 5 másodpercet siet. Nagyon korlátoz az android nem rootolt készülékeknél.
A másik kérdésem az, hogy van e mód arra, hogy nem rootolt telefon esetében is lehessen rögzíteni a telefonbeszélgetésnél a másik fél hangját? Van e ebben elmozdulás a Google részéről? Most "trükköznöm" kell ehhez. Az időpontok miatt szoktam elsősorban felvenni a beszélgetéseket, most hangosan megismétlem a fontosabb részeket vagy kihangosítom a telefont.
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #141019 üzenetére
Dehogy nincs! Ott van a Beállítások -> Asztal -> (sor alja) széles kisalkalmazások. Ez felel meg a Nova widget kitöltésének.
A rács kiosztására pedig ajánlott:
- 16:9-es kijelző arány: 5 sor 5 oszlop (5x7),
- 18,5:9/19:9-es arány: 7 sor 5 oszlop (több ikon fér ki) vagy ha a szellősebb asztal jön be akkor 6 sor 5 oszlop.Egy kicsi dolog hiányzik a Lawnchairben, ez pedig, hogy nem lehet szabadon variálni az alap kezdőképernyő oldalt. Így nem lehet beállítani középre az alap oldalt és a háttérkép sem középen van emiatt. Így müködik a Pixel launcher is. Ott is balra lehet lapozni a Google Feed lapot és kizárólag jobbra az oldalakat.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #140975 üzenetére
Akár ez is lehetne az alap. Úgy csinálom, hogy az alapszót Magyarul leírom cirill betűkkel, majd visszaolvasom úgy, mintha latin betűk lennének. Pl. három = xapom
Ha az alapszót tudom, akkor a kódot sem felejthetem el, ugyanakkor semmilyen nyelven sem értelmes szó. A számokra is van egy szisztémám, de azt nem árulom el. -
tamáspapa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #140889 üzenetére
Sajnos, akkor sem. Feljön, hogy fájl vagy video, rátapizok és visszaugrik az írós oldalra.
-
MCs88
aktív tag
válasz
Viktor0610 #140848 üzenetére
Lite-ban és weben is jó a sorrend, csak a normál appban nem.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #140834 üzenetére
Akkor nem frissítem többet.
Engem is a sírba tud kergetni az a hülye felugró szöveg.
-
TODI1111
veterán
válasz
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szerk.
Upsz, tényleg! -
válasz
Viktor0610 #138612 üzenetére
Jajj de köszi! Utánajárok, mit is tud!
-
Imi1981
veterán
válasz
Viktor0610 #138593 üzenetére
Megerősítem a Chromeban is szűr és minden böngészőben amit próbáltam! Mivel itt [kép] állítottam be ezért szerintem mindenhol szűr. Ha jól emlékszem itt ajánlotta valaki ezt a beállítást amit nagyon köszönök! Tök jól működik!
-
junior11
veterán
válasz
Viktor0610 #138593 üzenetére
Nálam is, már elég régóta.
-
válasz
Viktor0610 #138586 üzenetére
Attól mert nem látod, attól még AdGuarddal is biztos vannak.
Nézd meg a linket amit beraktam a kép alá. Ez egy régi Chrome feature.
Az allowed valóban azt jelenti, hogy engedélyezett, és nem egy blokkolt próbálkozás, de ilyen random neveket értelemszerűen nem lehet feloldani.
Az AdGuard azt írja, hogy csak Samsung és Yandex browserben tudja kiszűrni a reklámokat.
-
válasz
Viktor0610 #138585 üzenetére
Szerintem ezt a Blokada csinálja.
Most kipróbáltam a Blokadat. Nálam is voltak ilyen feloldások.Le is töröltem.
Kiegészítés.
Fogalmam sincs, hogy ezek a krix-krax nevek jelentenek-e bármit is, de inkább nem kockáztatok. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138521 üzenetére
Ez az " at a glance" mi takar ?
-
válasz
Viktor0610 #138521 üzenetére
Ja, olyan van.
-
válasz
Viktor0610 #138519 üzenetére
Pontosabban google app. De ez amúgy alapból rajta van az S9-en.
De amúgy megnéztem, nem látok ilyen widget -et.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #138507 üzenetére
Olvasd akkor kérlek kicsit tovább is, ne ragadj ki 5 szót egy 20 soros kontextusból - meg nézd meg pontosan melyik hozzászólásra válaszoltam és kinek.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138503 üzenetére
Vágom. Szerintem ez az a megoldás amivel valóban nehéz mit kezdeni jogilag. Ettől függetlenül pontosan úgy van, hogy az app nem kerülheti ki a Play frissítési rendszerét. És itt ugye az appnnak ebben segít egy másik app.. Okosan kitalálták ezt. De szinte 100% biztos vagyok benne ha nem egy hatalmas cégről lenne szó ugyanúgy kivágnák a Play-ről.
Azt viszont nem tudom hogyan kerül az eszközre? Ezért fizet a FB?? GondolomSőt valószínüleg ha a frissítő app készítője ugyanaz akkor is szabályt szeg. Nem néztem de lehet nem is köthető a FB-hoz. És akkor ott véget ért a tudomány, nem tudod megfogni jogilag sem
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #138505 üzenetére
Kentem én a MIUI-ra? Nem. Tényként közültem mert a kérdező is leírta hogy MIUI-ja van valamint írtam azt is hogy nem csak ebben hanem van amiben még beépített. Ebből hogy hoztad ki hogy a MIUI-ra "kentem"?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138490 üzenetére
Vagy épp fordítva. Ami fent van , de más ,külső forrásból frissítem.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138490 üzenetére
Playről származó appokról beszélünk. Nyilván ami nincs fent az nem sért semmit
-
1egaly
aktív tag
válasz
Viktor0610 #138371 üzenetére
Soha vagy mindig?
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #138282 üzenetére
Régebbi hszeket olvasgatva az volt ajánlott, hogy tiltani kell a gyarit de lehet már jól megférnek egymás mellett.
Mondom nincs is írva sehol a Vanced oldalán.
Az a baj, mivel gyárilag telepítve van nem tudom teljesen eltávolítani, csak ugye a frissiteseit. Mondjuk engem nem zavar, csak nehogy egy frissitesnel kinyirja a Vancedet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138205 üzenetére
"Nálam appként van feltelepítve a Vanced és a MicroG is, és két Google ikonos van a fiókok részen. Az egyik "régi" Google logós. Gondolom, az a MicroG."
MIUI felületén pont így használtam ahogy írod.
Aztán valamiért Magisk modulkent tudtam csak belépni itt az AOSIP romon... Jött egy ilyen hülye ötletem , hogy de jó lenne belépni és a feliratkozott oldalakról jönne az értesítés , stb... Nah ezt meguntam , aztán most meg nem tudok kilépni
Nah mindegy , majd törlöm az egész YT vanced appot aztán felrakom még egyszer... -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138206 üzenetére
1. Az ár miatt számít
2. Én nem így látom, eurós simán forintot akár levonni -
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #138168 üzenetére
Én is ezt használom,tökéletes.
-
válasz
Viktor0610 #138164 üzenetére
Nem egészen.
Az a lényeg, hogy a google alapból (google app vagy gmail app) beteszi neked a levélben küldött meghívókat a naptáradba. Ez nem történik meg iOS-on.
Szóval bárki küldhet meghívót neked akár ismeretlenül is, és ezt használják ki.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #138168 üzenetére
Csak érdekességképp.. meg nosztalgia.. meg megszokás..
én se használom csak megírtam mert belebotlottam (: -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138102 üzenetére
igen, az egy hiba de simán előfordulhat. az hogy a google átver, kevésbé.
-
0ttó
tag
válasz
Az áruházban vettem meg, és nem alkalmazáson belül.
Az viszont lehet, hogy egy másik, régi fiókom volt akkor beállítva.
Arra gondoltam, hogy ez mindegy lehet, mivel midenem ugyan az, még az IP-m is, meg mindent lát(ott) a készülékemen.
(Csak ilyenkor nem?! Ez gáz.)A régi fiókom még szerencsére él.
Létrehozom azt is a telefonban, és azzal belépve megnézem engedi-e telepíteni.Köszi a javaslatokat, segítségeket.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Nem valószínű
-
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #137994 üzenetére
És még a MediaTek is jobb volt.
Főleg GPS esőtánccal. -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #137888 üzenetére
Jogos. Valószínűleg a "wallpapers" fölött lévő "remove ads" gombra nyomtam rá véletlenül, bocsi a vaklármáért.
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #137846 üzenetére
De 2 éve nem frissítették. Nem probléma ez?
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #137735 üzenetére
Húú, nem egyszerű a stori! Nekem ez elkerülte a figyelmemet. Én egy korábbi változatot használok nagy megelégedéssel.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Viktor0610 #137618 üzenetére
Nem találtam benne ilyen lehetőséget, leszarnék pár eurót ha jó egy progi. Viszont nincs google play-em, aptoidot használok. Teljesen google mentes a telefonom.
-
Borzika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #137607 üzenetére
Csináltam ott sem látja.
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #137556 üzenetére
Köszi, azt semmiképpen sem lehet megoldani, hogy hátterében, lezárt képernyővel fusson? Fenix 5 órám van hoztak ki egy programot amit az órára lövi át az útvonalat, viszont ha lezár a telo az óra sem működik
nem navigál
-
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #137547 üzenetére
Kösz a kutatást. Ilyesmi appra már én is gondoltam, de valahogy sose néztem utána.
Mondjuk ezért olvasom ezt a topikot... -
válasz
Viktor0610 #137537 üzenetére
Válaszolok magamnak: Fotoo - Digital Photo Frame Photo Slideshow Player: [link].
Már meg is vettem a teljes verziót. -
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #137537 üzenetére
Olyan nem lesz. Ahhoz előre le kellene töltenie a képeket, hogy valós időben tudja diavetíteni. Azért látsz csak diaképet, mert előtte le kell töltenie, hogy meg tudja jeleníteni.
-
válasz
Viktor0610 #137491 üzenetére
Na ez nem jött be, vagy user error. Előbb simán bejött egy külföldi hívás.
-
válasz
Viktor0610 #137491 üzenetére
Wow. Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #137484 üzenetére
Én Magisk alól , modulkent raktam fel , be is tudok lépni a gugli accountommal.
-
Rula
tag
válasz
Nekem mondjuk egy régebbi verzió van (14.21.54) , meg be se vagyok jelentkezve, de működik rendesen
-
atosan
veterán
válasz
Szintén. "Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot"
-
K.Andras.Vfx
tag
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #136646 üzenetére
Tulképp igen. Van az ingyenes, a pro, meg a prémium. A prémium a qrva drága, amit állandóan ajánlgat a pro is. Megnyitáskor a pro EZT dobja. Aztán meg EZT. Azért vettem meg a prot, mert nem szeretnék reklámokat. Akkor most mit akar a személyemre szabni? A prémium szolgáltatás ára pedig valahova a pofátlanság és a szabad rablás közé esik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #136609 üzenetére
Biztos? Úgy értem.. mivel Pie alól kivágtak mindent ami SMS-el interferálhat (pont beszéltük a banki appokat mostanság).. biztos hogy akkor a FB Messenger megkapta ezt a jogot?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #136595 üzenetére
Új app első frissítésnél adta ezt az üzenetet egyszer.
Most jött egy újabb frissítés, amiben már csak előfizetést erőlteti, mert nem biztonságos és nem blokkol sok reklámot. -
Yeffy
veterán
válasz
Viktor0610 #136271 üzenetére
Szoval, U11+-om van, es par napja egyszeruen nem akar navigalni.
Szerintem a legutobbi frissites kavart be neki.Mellekelek egy ket kepet, hogy nez ki. Autos navi egyszeruen nem indul el. Egy helyben all. A gyalogos is neha b.szakszik, de az legtobbszor megy.
Hiaba inditom el, a mellekelt modon nem aktivalodik az "elo" navigacio, ami ugye forog/halad veled egyutt, ahogy megy/hajtasz, hanem egy helyben all. Akarhova zoomolok, vegigneztem mar a beallitasokat 500x-szor, ujraraktam (legyalulni sajnos nem tudom, integralt app, csak letiltani, meg frissiteseket eltavolitani, cache/data-t uriteni, ezeket mar vagy 3x megtettem).
Es egyszeruen nem hajlando mukodni. GPS, cellular, wifi, minden engedelyezve van neki a navigalashoz, par napja hulyult meg.Havernak tokeletesen megy, a sebessegmerovel egyutt. Nekem meg nem hajlando "kiugrani" a masodik kepen levo kepbol. Nem mozdul. Olyan, mintha az utvonalterv-ben ragadna, es nem akar elindulni.
Valakinek otlet, a telo teljes legyalulasan kivul?
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Viktor0610 #136268 üzenetére
Köszi,
igen, egyébként innen szerettem volna letölteni a 14.10.53 verszámmal kompatibilis microg-t, de már nem volt fent a fájl.szerk. közben találtam megfelelő verziókat, fel is telepítem, remélem menni fog.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #136149 üzenetére
Sajnos nem...legalábbis nem sikerült beállítani aliast, csak a "fő" címet. Se Gmail, se a Samsung mail nem fogadta el....más kérdés, hogy az Apple is elmehet a pi...ba a az alkalmazásspecifikus jelszórendszerrel vagy mi a a rossebbel.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Viktor0610 #136137 üzenetére
Nem értek androidhoz tehát ha nincs feltelepítve a google play akkor böngészőből elérhetőek ezek androidon?
Mert akkor meg is van oldva, én azt gondoltam vagy mintha azt láttam volna youtube-on valamelyik videóban, hogy ezekhez mindenképp kell a gplay...
(Még nincs itt az androidos telom, szóval nem tudom most megnézni, viszont google play service nem támogatott rajta és ez biztos, meg nem is akarnék google-vel nagyon összebutorozni)
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #136128 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #136124 üzenetére
Mi bajod van ?
-
blt.62
őstag
válasz
Viktor0610 #136055 üzenetére
Értem. Rosszúl fogalmaztam. Az a bajom hogyegy csomó barom hívogat ajánlatokkal és ezeket az ismeretlen számokat amik nincsenek a mobilomban megszűrje és letiltsa. Volt ezekben olyan lista is hogy fehér és csak azok tudtak felhívni. Csak jó lenne ha alapból elutasítaná mert a mostani kettöt enged csengetni aztán foglalt lesz. Sokan azt hiszik hogy kinyomom őket és besértődnek.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #136041 üzenetére
Én körbe sem nézek, csak szembesülök a szomorú tényekkel: Megint elfogyott a liszt, meg a lekvár. Nem marad más, mint hogy megint rendelnem kell egy sajttal, sonkával, gombával töltött sertésbordát burgonykrokettel és uborkasalátával. Persze, közben igyekszem bosszankodni az elfogyott liszt és lekvár miatt.
-
andreas49
senior tag
válasz
Viktor0610 #136040 üzenetére
Zitysoft magyaritotta
-
Zola007
veterán
válasz
Viktor0610 #135986 üzenetére
van olyan Viktor, akihez bárki hozzászól, lehalkul minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen házat vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest