- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
SunMount3r #175402 üzenetére
Én annyit olvastam pár nappal ezelőtt, hogy a play store sok alkalmazást felül vizsgált, és amit csak egy kicsit is támadhatónak, vagy gyanúsnak találtak, azt törölték.
Valószínű emiatt döntöttek így a te virusvirtóddal szemben is, de ez csak tipp. -
válasz
SunMount3r #172240 üzenetére
Ahogy már írták, a belső tárhelyről mindent másolj át pc-re, külső hdd-re stb.
Illetve Google backup legyen bekapcsolva (telefon beállítások, rendszer, biztonsági mentés), de te magad is tudsz csinálni!
Sok egyedi beállítás elveszik, se sok viszont meglesz!Reset utána első bekapcsoláskor válaszd az adatok visszaállítása felhőből opciót!
-
válasz
Jól érezted, nem ide való a kérdés, hanem inkább az Android szakmai topikba.
"A kérdés pedig az, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy a fényképek, dokumentumok, stb. ne vesszenek el?"
Lemented előtte mindet.
"Ugyan így az is kérdés lenne, hogy az applikációk beállításait (jelszavak, ilyesmik) hogyan lehetne megtartani / visszarakni?"
Sehogy (ez persze nem igaz, ha van root bizonyos feltételekkel megoldható, de ki merem jelenteni nem akarsz rootolni). -
svgyula
addikt
válasz
Alapból amit akarsz mindenhogyan hosszú és időigényes. Egy újraindítás, az adott hibás alkalmazás adatlapján az adatok törlése alaphelyzetbe állítja ettől helyre jöhet az anomális(amiről semmit nem lehet tudni). De ugye sem a telefon sem a rom sem a hiba nem ismert.......
A recovery-ben ha(?) olyan, lehet két opciót választani az ilyen takarításhoz. Az egyik a wipe user data neked nem ez kell!! Ezt töröl minden képet dokumentumost. A wipe chase ami "elméletileg" a rendszer beállításokat törli. DE! nincs kizárva, hogy kukázza az összes alkalmazást amit te telepítettél. Nyilván root jog nélkül az alkalmazásokról nem tudsz mentést csinálni, Ha ez nem gond akkor sokkal gyorsabb egy SD kártyára a gyári mentés(ha van?) opciót használni utána egy gyári visszaállítás menüből(!) majd ugyanitt egy adat visszaállítás arról amit előtte az SD kártyára csináltál. -
törölt tag
válasz
SunMount3r #169563 üzenetére
Ez csak egy tipp volt, hogy ez lehet a baj. Az is lehet, hogy a zárolt képernyőnél van kikapcsolva az alkalmazásod.
-
svgyula
addikt
válasz
Az a kérdés, hogy engedélyezve van-e a háttérben futás? Ha ezt sokat használod akkor a futó alkalmazások között "lakatold" le!
Ilyenkor nem dobja ki a memóriából és azonnal éled és lehet fogadni a hívást. Bár nálam nem szokott gond lenni ugyanúgy jön a hívás mint a GSM.Az alkalmazás engedélyek között is nézz körül! Ja még egy fontos dolog a hálózati beállítások között nézd meg hogyan szerepel? Az akkumulátor "optimalizálást" ennél kapcsold ki! Az egy sz@r......
-
válasz
[link] ezt szedd le nézd át ha itt nem leled (fedvényengedély-beállítások) akkor az app lesz a ludas.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #169532 üzenetére
Erre akkor itt nem tud senki semmit javasolni?
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #169529 üzenetére
Első olvasásra olyan, mintha nem lenne megadva az engedély neki, hogy fölül legyen.
-
Fall-N
veterán
válasz
SunMount3r #159800 üzenetére
Az 1DM tudja. Mindennel működik kivéve a YT, ismert okok miatt.
-
bringasisti
őstag
válasz
SunMount3r #159794 üzenetére
Azt nem néztem, a telefonra a Samsung Galaxy Store volt leszedve még régen, és most másik készülékre szeretném tenni, és már törölték.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
SunMount3r #159756 üzenetére
Van olyan gps engedély (egy adott Android verzió felett,
ha jól tudom), hogy "engedélyezés csak az alkalmazás használatakor", de igazából ez csak azt határozza meg, hogy elérhető-e a gps ha valaminek kell vagy sem. Ettől még nem működik folyamatosan a vevő.Szerintem a viber nem csinál helyesírás ellenőrzést, inkább az aktuálisan használt billentyűzet csinálja (valószínűleg nem jó szótárral/nyelven, én ott néznek körül a helyedben).
-
válasz
SunMount3r #159665 üzenetére
Idősebb embernek nem biztos hogy jó lesz a Bitwarden!
A Google fiókhoz állíts be kétlépcsős azonosítást és a te címedet add meg másodlagosnak, ezután mehetnek Googlebe a jelszavak. -
válasz
SunMount3r #159655 üzenetére
Rendes jelszókezelő, pl. Bitwarden vagy Keepass2Android.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SunMount3r #159608 üzenetére
fészes messenger kilóg a sorból? Van Wines Desktop alkalmazása [link], de böngészőben is lehet kezelni vagy Opera-val "natívan" kisalkalmazással (WhatsApp-ot is tudja), szerintem telszám sem kötelező a reghez
-
svgyula
addikt
válasz
SunMount3r #159592 üzenetére
Nyilván nagy félreértésben is vagy ezzel kapcsolatban! Minden alkalmazás csak akkor használható ha a másik fél is azt használja! Pénzes hívást lehet indítani de egy telefonról ugye ennek nincs értelme.... Amúgy van pc-re viber wats app is. A telefonszám csak az azonosításhoz kell, amikor telepíted. Nem azt használja hanem a beírt nevedet. A PC-re is úgy tudod feltelepíteni, hogy a telefonoddal beolvastatod a PC kijelzőjén felugró QR kódot és utána használható. A skype is kér első telepítéskor azonosító telefonszámot!
-
classic B
senior tag
válasz
-
Cs1csó
titán
válasz
Telegram? Érdemes többet is kipróbálni, ízlés dolga.
-
válasz
Skype pl.
-
csipuka
senior tag
válasz
skype?
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #159577 üzenetére
Az appban tudsz letölteni csengőhangot majd beállítod és kesz.
-
poirot
őstag
válasz
SunMount3r #159577 üzenetére
Nézz körül a Youtube-on instrumental zenét keress.
-
Jakuu
őstag
válasz
SunMount3r #159574 üzenetére
Midi-re gondolsz szerintem.
Például innen tudsz letölteni midiket, amik átvannak konvertálva mp3-ra.
freemidi.org -
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #159574 üzenetére
Nekem a ZEDGE nevű app van telepítve háttérképek és csengőhangok is letölthetőek. Blokada fenn van nálam így nincs reklám de ha anélkül használod akkor pl pár kép vagy csengőhang megtekintese után jön egy reklám ami visszaszámlálós csak ha letelt skippelheted.
-
efi99
őstag
válasz
SunMount3r #159543 üzenetére
Ez elvileg tudja azt, hogy nem engedi egy bizonyos hangerő alá (és fölé) vinni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=volumelock.vlocker
Android 8-ason anno használtam, működött jól. -
svgyula
addikt
válasz
SunMount3r #159543 üzenetére
Szia! Erre csak egy megfelelő tok a megoldás! Nálam ugyanez van. Ráadásul ha egyszerre nyomod meg a kettőt ahogy felveszed pl az asztalról akkor azonnal némítja az értesítéseket is. Aztán szidod a meggyártóját(jogosan) amiért nem jön meg az értesítés, meg nem hallod a hívást sem. Ez nagyon rossz pozíció ezeknél. A kinyitható tok jó megoldás lehet vagy a nem gyári hanem keményebb tok ahol nem nyomja meg könnyen a gombot(kat).
-
F.E.K..
senior tag
válasz
SunMount3r #159414 üzenetére
"
A "lokális dns feloldás" alatt mire gondolsz?
"Pontosan azt, hogy ha olyan hálózaton van az eszköz, ami saját dns feloldással rendelkezik, azt nem fogja elérni a telefon --> hiszen a privát dns-t használja.
Ha nem tudod mi ez, akkor valószínűleg nem fog zavart okozni - ha mégis, ugyanitt deaktiválható.
Viszont ez (és a vpn-es megoldások sem) nem tudnak mit kezdeni a videóba begyazott reklámokkal (de az alkalmazásokban felbukkanókat nagyon kevés kivétellel eltüntetik)
"
Vajon melyik lehetett?
"adaway, adguard, de akár ez is, igen.
-
tomy86
addikt
válasz
SunMount3r #159371 üzenetére
Nálam működik a dokumentumok kategória is (Telekomos szolgáltatást használok). A szinopszist nem tudom, hogy mi a alapján rövidíti le egyes műsoroknál. Engem nem zavar.
-
Winnie The P
őstag
válasz
SunMount3r #159371 üzenetére
Az egy rakás ratyi! Nálam is a Digi van beállítva, tegnap a listából két csatorna is eltűnt (Film Cafe, Paramount). Nem találtam még normálisan működő és használható appot.
-
válasz
SunMount3r #159344 üzenetére
Sajnos nem lehet nyelvet váltani.
-
válasz
SunMount3r #159337 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159337 üzenetére
Szóval, ha meg tudnátok gyorsan nézni: ez a lehetőség másnál is hiányzik, vagy csak nállam?
-
p.t.r
aktív tag
válasz
SunMount3r #159329 üzenetére
Dehogyis, csak pl. ez [link] de van ebből több is, csak most hirtelen ezt találtam. Ez csak egy ikonszerüség, nem applikáció. De a gyári beépített widget is ott van ennek indítására.
-
Fall-N
veterán
válasz
SunMount3r #159312 üzenetére
Most az alpesi táj van beállítva. [kép]
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159308 üzenetére
Reklámblokkolót próbáltál?
Én már régen vettem meg, akkor volt benne lehetőség a vásárlásra.
De vásárlás előtt sem láttam reklámot, az AdAway megoldotta. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
SunMount3r #159308 üzenetére
Ha nem, nem...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SunMount3r #159298 üzenetére
-
Per Me
tag
válasz
SunMount3r #159304 üzenetére
Ez ezt tudja. De van sok időjárás címszó alatt a play-en, hátha valamelyik megfelel. ;)
-
Per Me
tag
válasz
SunMount3r #159301 üzenetére
Bal felsö sarok három vonal, Beállítások, Téma, Sötét a Fény helyett.
-
Per Me
tag
válasz
SunMount3r #159297 üzenetére
A Weawow-nál módosíthatod az app megjelenést, de talán azt próbáltad már.
A másik hozzászólásodra: nem lehet, hogy az a világos és sötét rendszer beállítással változik? Vagy az éjjel- nappallal.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159297 üzenetére
Pedig ezen "reklámkép" alapján át lehetne állítani a hátteret is az app-ban, de nekem nincs ilyen opcióm. ???
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159296 üzenetére
Hát felraktak akkor ezt is, de bármit állítok be, mindig csak ugyan ilyen "rondán" néz ki az app:
A Widget beállításoknál is hiába állítom át a kinézetet, az app-ban ugyan olyan marad (bár gondolom azért mert ez nem app-ban, hanem csak a Widget-ben állítaná át a kinézetet, ami meg nekem nem kell.) Azzal is kezdtem anno, hogy NEM egy állandó Widget-et akarok, hanem egy megnyitható/bezárható app-ot... Ez mindenkinél így néz ki? Ez az egy szürke háttér van és kész? Vagy mit csinálok rosszul?Itt vannak a Widget beállítások, de ezeknek nincs semmi hatásuk az app-ban:
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159272 üzenetére
Alkalmazáson belül lehet megvásárolni/támogatni.
Szoktam. 🙂A fagyasztás=letiltás.
Az SD Maid Pro -t használom ilyesmire (is). Root kell hozzá.
ADB parancscsal is lehet tiltani, meg nyilván van pár alkalmazás is hozzá, akár root nélkül. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
SunMount3r #159262 üzenetére
Miért nem azt raktad fel amit zeon pont hu fórum társsal ajánlottunk?
Ketten ajánlottunk hogy teljesen jó , évek óta használjuk , erre felraksz ilyen noname sz@rokat... -
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #159278 üzenetére
Hát ez így aggályos mert ez a Game Space így fut az alkalmazásra.
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #159274 üzenetére
Ha ez az Oppo készülékek Game Space alkalmazása akkor az egy rendszeralkalmazás (Xiaomi-n ugyanez a Game Turbo) és tényleg azért adja hozzá mert játéknak véli. Ez ellen nem tudsz tenni mert a rendszer adja hozzá (a package installer-ből van meghívva) de amíg nem indítod el magát a Game Space-t addig nem fogja kezelésbe venni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Szerk.: most már tényleg tiltani akarom ezt a Game Space-t, mert először még nem, de páradik elindítás után már ezt a másik Időjárás app-ot is "berakta magának". Persze kiszedtem belőle ezt is, de ha minden telepített app-nál ezt csinálja, azt nagyon nem szeretném... Egyáltalán hogy lehet, hogy "beaktíválja" magának ezeket az app-okat, mikor semmi engedélyt nem kér hozzá?
-
consono
nagyúr
válasz
+1 a Weawow-nak, én szeretem.
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159270 üzenetére
1000 Ft évente szerintem nem olyan sok. 🙂 Anno csak egyszer kellett megvenni.
Telefonon előre telepített app sok szokott lenni, ezek nálam mind kuka, vagy fagyasztás.A Weawow is megvan, azt is rég megvettem, tetszett, de nem használom.
Van még pár ilyen 😁 -
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159262 üzenetére
Nem ismerem ezt a Game Space-t.
Én letörölném. Vagy ha system app, fagyasztanám.
Nem tartom kizártnak, hogy az ingyenes Weather app reklámjához valami köze van, bár nem hinném.
Meg szoktam venni az alkalmazásokat (a Weather is régóta megvan), abszolút nem viselek el semmi reklámot, tehát nem tudom milyen a reklámos változat. Pár éve egy reklámcsík volt benne, de azt sem a saját telefonomon láttam 🙂 -
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159247 üzenetére
Az időjárás "mutatása" animált grafika, jelenleg ilyen felhős., a felhők úsznak az égen, de most nem csinálok róla videót 🙂
Pl. napsütéskor ragyogó napsugarak vannak, viharos időben csapkodó villámok, stb. 🙂 Ezeknek megfelelő a háttér is. -
Oldman2
nagyúr
válasz
SunMount3r #159247 üzenetére
Tud magyarul.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
SunMount3r #159237 üzenetére
Próbáld ki a telefonon gyárilag fent lévő Google modulok közül az 'áttekintés' 5x1-es widgetet. Itt ajánlotta valaki nem túl régen. Nekem ez vált be leginkább. Ezúton is köszönöm
-
mizoli
addikt
válasz
Na akkor még egy, hogy legyen választék 😁
Évekkel ezelőtt ezt is megvettem, de ha jól emlékszem, csak egy reklámcsík volt az ingyenes verzióban.
Nagyon egyszerű, de mindent tud, amit kell, plusz jól néz ki. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
SunMount3r #159230 üzenetére
Én a Weather & Clock appot használom évek óta.
-
Probert75
addikt
válasz
Amit linkeltem az csak widget, de 4 féle időjárás szolgáltató állítható be. A MET Norway, Weather.com, OpenWeatherMap és a Tomorrow.io.
És mint fentebb írtam, nem alkalmazás nyílik meg, ha az időjárásra böksz az óra alatt, hanem egy felugró ablakban jelenik meg, ahogy a második képen. -
Probert75
addikt
válasz
SunMount3r #159232 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Óránkénti, 5 és 10 napos előrejelzés, 1 tucat testre szabható widget, beállítható rengeteg időjárási riasztás, több város beállítás, stb.
Reklám annyi, amennyit a kép alján látni. -
Probert75
addikt
válasz
SunMount3r #159232 üzenetére
Esetleg! Jól paraméterezhető és beszél a beállítás magyarul.
-
crok
Topikgazda
válasz
Néhány szeg egyszerűségű időjárás alkalmazás ami ingyenes és|vagy FOSS, nem lopja az adataid, nem kér fura jogosultságokat és nem tarka-barka csiri-csáré:
Your local weather: Mindegyik az OpenWeatherMap-et használja, szerintem részletes mindegyik amennyire kell és max az alapján választanék hogy melyikben milyen app felület és|vagy widget vagy értesítősáv megjelenítés van.
Geometric Weather: open source időjárás app - GitHub forrás - GitHub letöltések - F-Droid letölés
Weawow - Ez ugyan reklám nélkül 700HUF de annyit nekem megért és a felkínált bármelyik adatforrást használhassam de anélkül is (az ingyenesen is elérhető is) tökéletesen használható (emlékem szerint nem volt vészes a reklám benne), sok, nagyon jó és nagyon sokrétűen konfigurálható widget-je van.
Meteora - Országos Meteorológiai Szolgálat appja, nem rossz de szépnek se mondanám viszont szerintem azt csinálja amire írták.
-
Syl
nagyúr
válasz
Én évek óta az Időképet használom (iOS-en is), főleg a radarkép miatt.
-
kmarci25
veterán
válasz
SunMount3r #159217 üzenetére
Yr weather, vagy a másik a meteogram, ott widget van és nagyon testreszabható és nagyon pontos.
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159219 üzenetére
A pro verzióban nincs. Az alapban gondolom van, de a widgetben nincs.
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r #159217 üzenetére
Én ezt használom. Van ugyan radar, de be tudod állítani, hogy mi legyen látható. Szerintem a radar nagyon hasznos 🙂.
A wetteronline időjárás kiszolgáló adatait jeleníti meg, sokkal pontosabb, mint a weather.com.
Widget is kitehető.
Van belőle nem "pro" verzió is. -
tomy86
addikt
válasz
SunMount3r #159167 üzenetére
Régebben a TV24-et használtam, de kb. egy éve váltottam a TVProfilra. Egyikkel sem volt különösebb problémám.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
SunMount3r #159111 üzenetére
Ahogy az látható a képen is base64 kódolásban megy át a kép.
A fogadó oldal meg visszafejti. És megjeleníti gond nélkül.
-
kress
aktív tag
válasz
SunMount3r #159110 üzenetére
tippre amikor beilleszted akkor html tagként rakja be a képet, de az elküldötteknél valahogy nem értelmezi utána.
ha a <> jelek és az azok közötte levő szöveget átrakod egy .html fájlba és megnyitod böngészőben akkor látnod kéne a képet. -
poirot
őstag
válasz
SunMount3r #159111 üzenetére
Konkrétan hogyan illeszted be a képet a Gmail-ba? Mert mint képet nekem nem sikerült, csak csatolni tudom. Ha megírod, kipróbálom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159110 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #159101 üzenetére
A youtube vanced meg mindig jo.
-
consono
nagyúr
válasz
SunMount3r #159101 üzenetére
YT Premium előfizetés
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #159079 üzenetére
Ez vmi mobilos megkülönböztetés. Tartok a telón, tabon egy 68.11.0 -ás Firefoxot. Ez az utolsó, ami még kompatibilis a régi addonokkal. Van köztük egy user agent switcher, amiben be tudom állítani, hogy minek hazudja magát a böngésző. Desktop Linux Firefox 83 -ra állítva így jelenik meg a Google kereső felülete. Lehet, hogy más böngésző is tud ilyet.
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #159074 üzenetére
E-mail -ben átküldi neked a kép linkjét, Te letöltöd, átméretezed és visszaküldöd neki a képet. Számára ez a legkönnyebb.
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #159072 üzenetére
Mi ezen a bonyolult? Sztem bármelyik képszerkesztő tud ilyet. Én az összefoglalóban levő Photo Editor -t használom. Abban is van átméretezés. Screenshot
-
svgyula
addikt
válasz
SunMount3r #159065 üzenetére
Erre az a megoldás, hogy nem másolás hanem mentés és csatolás! Az email felülete behatárolt. Nyilván egy FHD kép nem fér el rajta ezért ami nem fér oda az nincs.Bármilyen képszerkesztő mókolás 10x annyi időbe telik.
-
efi99
őstag
válasz
SunMount3r #159052 üzenetére
Az ASK-dal biztosan, én is azt használom.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
SunMount3r #159012 üzenetére
-
válasz
SunMount3r #159014 üzenetére
Ha túl nagyra lesz állítva a billentyűzet, pláne ha külön sorban lesznek az ékezetes karakterek, akkor a kijelző 2/3-át elfoglalja majd és alig látszik valami a felületből, ahova épp ír.
-
tarcsihun
csendes tag
válasz
SunMount3r #159012 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madhava.keyboard.beginner
-
kaciokos
őstag
válasz
SunMount3r #155399 üzenetére
Én a Google Docs-ot használom, de nem tudom, hogy a te igényeidnek megfelel-e.
-
lovi27
addikt
válasz
SunMount3r #154840 üzenetére
Állítsd a pluginban: Encoding (codepage) of file names: UTF-8
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154810 üzenetére
Sorry, de akkor aki ezt ajánlotta és/vagy ezt használja itt, akkor neki nem jelentkezik ez a kriksz-kraksz karakteres malőr a másolás során? Mert pl. akkor a Total Commander SFTP Plugin-ban / beállításaiban kel keresnem a hibát és nem a Server app-ban... Mert akkor megyek át oda.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154618 üzenetére
Visszatérve ide (sajnos muszáj). Valami mégsem stimmel. Ugye Total Commander-el másolom az SFTP plugin-al a file-okat a Tablet-re, amin ez az SFTP server van fent, de sok file nevében (pl. PDF-ek és DOC-ok), amik eredetileg magyar ékezetesek, a másolás után a Teblet-en kriksz-kraksz karakteresek lesznek. Próbáltam átállítani a TC-ben a System-et UNIX-ra és a kódolást UFI-re, vagy Eastern European-ra, de nem segített. A Server progiban semmi erre vonatkozó beállítás nincsen, akkor most mi lehet a gond, hogyan tovább? Mert ez így biztos nem lesz jó nekem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #154702 üzenetére
Pedig hidd el, hogy van Win10 esetében is ilyen program. Hirtelen most a RAW bővítményt tudom mondani, aminél meg van határozva, hogy melyik W10 verzió kell hozzá. Múltkor találkoztam más programnál is ilyenek, de nem emlékszem most, hogy melyik volt az.
-
válasz
SunMount3r #154705 üzenetére
Ti meg majszoljátok itt, hogy ha biztos forrásból telepítesz, akkor semmitől sem kell félni,
Ez nem igaz, tovább meg nem is olvastam, mert innentől kezdve nem számít mit írsz. -
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #154705 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a problémád. A Playes alkalmazások telepítése 4.4 -től támogatott. Van 4.4 -es eszközöm és működik.
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #154702 üzenetére
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány YT videót töltöttem le eddig. Azért használom a TubeMate -et, mert a YT sztem túlzásba viszi a reklámokat és nem szeretem a lejátszó kezelőfelületét. Ja, meg fordítós felirat sincs az Androidos kliensben. A TubeMate -tel használhatom a VLC, vagy más lejátszó felületét. Felirat sajnos így sincs, ahhoz egy régi Firefoxot használok, amihez van kliens plugin, ami elhiteti a YT -bal, hogy PC -vel használom.
Boxom most nincs, de ha lenne, akkor sztem Kodival használnám, amihez van YT beépülő. Igaz, hogy egyedi kulcsot kell hozzá generálni, de sztem megéri és vannak hozzá tutorialok. -
válasz
SunMount3r #154696 üzenetére
Nehogy már az legyen a baj, hogy a régi sz@r, kritikus, biztonsági hibáktól hemzsegő androidot már nem támogatja a google.
-
válasz
2014-ben jelent meg az Android 5, pár nap és itt az Android 12, ez 7 generáció.
Ha ezt figyelembe vesszük, akkor nem annyira meglepő, hogy a "régi" verziókat már nem akarják támogatni! -
Somatom
veterán
válasz
Azért a források között is van különbség. Pl. a TubeMate a saját oldalán linkeli azokat a forrásokat, ahonnan a hivatalos verzió letölthető. Az XDA -n is ízekre szedik az appokat, hamar kibukna egy ilyen rejtett funkció.
-
Fall-N
veterán
válasz
Így van. Nekem egy 2015-ös Philips Smart TV-m van, amin Android 5 fut, de be sem enged jelentkezni (jó egy éve) egy ideje a G fiókba. Vettem egy Mi Box S-et és el van intézve az okos rész. Emiatt biztos nem vettem volna másik TV-t.
Azt hozzáteszem, hogy a kábel TV-t nem használom csak a streaming, meg a YT amit használok, így kellett a Box.
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154622 üzenetére
Az ugy jo, mast nem kell piszkalni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Compress meg Use SCP, ha a keszulek birja, ezeket probald ki ha gondod lenne a sebesseggel.
-
Somatom
veterán
válasz
Ezt jótól kérdezed. Nekem a Windows kifejezéshez is idegen szavak szótára kell.
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r #154614 üzenetére
Az a baj, hogy az Androidos TC -nek nincs szerver beépülője. Amit linkeltél, az is kliens.
Én a Servers Ultimate Pro -t használom. Több, mint 60 különböző szervert tud és Tasker beépülő, tehát automatizálóból is indítható. -
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154614 üzenetére
Nem nem elég jó hanem nem erre való: az a TC Android SFTP plugin az szerverhez csatlakozásra való - nem szerver, nem kiszolgáló. Ha a PC-n akarod csinálni az "érdemi" részt akkor a PC-re kellene a kliens és a készülékre a kiszolgáló.
-
válasz
SunMount3r #154608 üzenetére
WiFi Pro FTP Server telefonra (ingyenes; a Pro 1 USD), Start gombbal indít.
Laptopon TC vagy akár sima Intéző, csatlakozás az FTP címhez, indulhat a féktelen másolgatás. -
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154608 üzenetére
Összefoglalóból
Szerverek fájlátvitelre:
Banana Studio SSH/SFTP Server & [PRO]
..és akkor mellé az említett TotalCommander SFTP plugin
Vagy van még ott pár egyéb lehetőség (:
Mondjuk nekem fura, hogy biztonságról és az ES-ről egy hsz-ben írsz mint alternatíva. Nem véletlen nem érhető el Google Play-ben elég régóta. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154446 üzenetére
Az OnlyOffice is min. Android 6-os, így kiesett. A Textmaker már jobban nyitotta mega doksit, de még mindig nem volt az igazi, kis igazítással már jó lett volna, de ennek meg nincs Olvasó nézete-e, nekem meg főleg ezért kellene. A Collabora Libre Office-ban meg szintén el vannak csúszva a keretek a doksiban. És ugyan úgy, mint a Word-nen, még szerkesztő módban csak-csak jó, de Olvasó nézetben a keretek, amiben a szövegek vannak és a szövegek is bennük írtó picire zsugorodnak össze, alig látható mi van beéjük írva és el is van csúszva az egész. Falnak megyek már.
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #154424 üzenetére
Ezek az appok min. Android 8-at kérnek, már a 2020-as APK-k is Android 6-t kértek minimum, utoljára APKMirror szerint utoljára 2018 Aug. 25-n volt olyan kiadás ami tudott még futni Android 4.4 és felette, utána November 18-tól már olyat látok csak ami Android 6 és felette megy - ezért nem látod már.
Sorrendben én ezt ajánlanám:
Softmaker termékek: TextMaker szövegszerkesztő - Planmaker táblázatkezelő - Presentations Prezentációkészítő
ONLYOFFICE Documents
Collabora (Libre)Office
SmartOffice - View & Edit MS Office files & PDFs
AndrOpen Office
Polaris Office
OfficeSuite
WPS Office#154423 BestofJAVA: "kikapcsolt telefon mellett" -- az még szerintem a Pegasus-al se
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest