- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sopruk
senior tag
válasz
laleeee #152823 üzenetére
Az app megnyitása után a kamera funkciójával lefotózod a szöveget.
Beolvassa, majd legalul az "összes kijelölése" lehetőségre koppintasz.
Ezután felül az egyik vízszintes ablakban a jobbra mutató kék nyilat választod.
Egymás alatt lesz a két nyelven megjelenített szöveg.
A nyíllal jelölt helyekre koppintva tudod indítani a felolvasást:
link
Legalábbis nálam így van. Nem találok beállítást hozzá, hogy esetleg nálad azért hiányozna... -
sopruk
senior tag
válasz
laleeee #152806 üzenetére
Google fordító tud ilyet...
-
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #149312 üzenetére
Elso korben mondjuk Google Play - sajat alkalmazasok - Telepitve tab - jobb oldal - rendezes modja - meret szerint - nezd at mi foglal helyet es mennyire erzed azt ugy jonak (GMail appom neha az automatikusan letoltott csatolmanyok miatt irtozatosan (ertsd: tobb GB) meg tud hizni.. meg pl. a DCIM mappa az elcseszett thumbnail file-okkal (ertsd: tibb szaz MB.. offline terkep appok felesleges terkepei.. vagy akar a Google Maps offline terkepei). Aztan pl. SD Maid-el nezz szet mi foglal nagy cache-t.. vannak-e maradvanyok.. majd egy jo restart. Ha van root akkor ajanlom a Disk Usage appot.
-
Tökimanó
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #146079 üzenetére
Beragadhatott nálad it a letöltésvezérlő.. Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is majd restart. Utána mennie kellene rendesen.
-
csipuka
senior tag
válasz
laleeee #146034 üzenetére
Azt jelenti, hogy az app akkoris kommunikalhat, ha nincs megnyitva. Bongeszonel ez lehet az az eset amikor egy oldalnak engedelyezed, hogy pl a hirekrol frissitest kuldjon. Csevego/rendszer alkalmazasoknal nem erdemes letiltani, mert nem kapod meg az uzenetet amig meg nem nyitod az appot, de a tobbinel esszel en is szoktam, ha latom hogy sokat kommunikal, de minek?
-
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #145981 üzenetére
Sajnos nem tudni, de már írtam hogy kb. két hete random panaszkodnak rá.
-
kmarci25
veterán
válasz
laleeee #145022 üzenetére
Nekem csak magisk modullal sikerült, de próbáld meg a többit is, amit crok írt, hátha bejön.
-
punky10
addikt
válasz
laleeee #144553 üzenetére
Hogy érted?Szándékosan fejjel lefele mutassa a tartalmat,vagy ha Te szándékosan fejjel lefele tartod az eszközt,akkor azt rendesen mutassa?
Az elsőt tudomásom szerint nem tudja,a másodikat viszont igen.
4 opció van:
-alapértelmezett
-autómatikus forgatás
-álló kikényszerítés
-fekvő kikényszerítés -
Bozek
nagyúr
válasz
laleeee #143865 üzenetére
PowerAMP-ban hívást fogadni?
Egyébként kétféleképp tudom értelmezni a kérdésed:
1. Nem tudsz léptetni, és hívást fogadni. – Ez nekem működik alapból, nem állítottam semmit külön.
2. Tudsz léptetni, viszont a hívásfogadás nem megy. – Ezt meg sose próbáltam, mert mostanában ritkán hallgatok zenét, inkább podcast megy.Szóval kérném egyértelműen megfogalmazni a kérdést, akkor talán tud valaki segíteni.
-
punky10
addikt
válasz
laleeee #142559 üzenetére
Szerintem igen,azt állítja...Én is azt állítom.És még jópár user,akik Huawei vagy Honor telefonokat használnak.
Huawei esetén ha bekapcsolod az arcfelismerést,akkor az első beállításnál ki kell jelölni,hogy közvetlenül feloldjon az azonosítás után,vagy maszatoljunk még a kijelzőn is. -
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #142203 üzenetére
Pedig [elég sokszor] volt [róla szó] már itt..
De mondjuk Call Recorder - ACR UnChained vagy Cube ACR?
-
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
laleeee #136122 üzenetére
Csak hókuszpókusszal.
Crok:
Remek! Írd meg légyszi, hogyan tudom kezelni az alkalmazásban az Eurós bankszámlámat! Enélkül semmit sem tudok kezdeni az alkalmazással, mivel arra érkezik a fizum. Hazai fiókban van a számla, van hozzá kártyám, webes felületen símán tudok intézni mindent, csak az Erste kliensalkalmazásai nem ismerik (a Pay sem). -
-
eclipse19
senior tag
válasz
laleeee #135536 üzenetére
Azt nem a Youtube app egyedül csinálja, hanem a mögötte lévő online Youtube szolgáltatás.
Újabban a google csinált valami hasonlót, de nem hinném, hogy a képernyőn futó videóra rá tudja tenni a felismert szöveget.
Viszont ha van egy videód, bármikor feltöltheted YT-ra és lejátszhatod onnan.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
laleeee #135183 üzenetére
Jól olvastam!
"Nem bírom elviselni az új facebook appot ,ezért régieket használok. Egy ideje nem tudok csak az újba bejelentkezni. Segítsetek már legyetek szívesek !!"
Meg is válaszoltad a kérdést magadnak ugye? A régi nem megy , az új igen.
Az alternatívák egytől egyig sz@rok. Sokkal jobban szelektálják a hírfolyamot mint a gyári FB app.
De akkor szenvedj a régivel vagy az alternatív vackokkal , esetleg megszokod az új FB felületet. A döntés a kezedbe
-
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #135183 üzenetére
Alternatív appokat használtál már?
Pl. én a Frost-ot (weboldal) használom és nagyon elégedett vagyok vele de ott van még a SlimSocial (weboldal) vagy a MaterialFB (weboldal) ami szintén nagyon jó. [Szerk.] Mondjuk én nem vagyok heavy FB user.. -
Somatom
veterán
válasz
laleeee #133191 üzenetére
Sztem ehhez két alkalmazás kell a telóra és egy szerver a PC -re.
Az egyik egy WOL (Wake On Lan), a másik pedig a PC -n automatikusan induló szervert (pl. FTP) kezelni tudó fájlkezelő. Aztán már csak a routeren kell egy kicsit tornázni, hogy a telóról érkező WOL csomagokat a PC felé továbbítsa, valamint az FTP portját kifelé forwardolja. Ha ez megvan, akkor fix külső IP esetén készen is vagy. Dinamikusnál még regelni kell a routert egy DDNS kiszolgálóhoz. -
Fall-N
veterán
válasz
laleeee #132586 üzenetére
A YT Vanced az eredeti YT módosított változata, csak nincs benne reklám és van benne letöltés és háttérben lejátszás. Tulajdonképpen a YT Red is ugyanilyen a Google-től, ami előfizetéses. Csak itthon nem elérhető.
Az YMusic meg egy külön program, ami a hangsávot streameli a YT-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged