Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz Yeffy #169916 üzenetére
Ezt nekem is csinálja az opel az android autóval, ha előtte zenét hallgatok akár csak offline a telón lévő számokat, vagy youtube music-on, ha rádugom az autóra agyonverni sem tudom... Ki kell vennem és kilökni minden programot a memóriából, hogy ne induljon el. Nem jöttem rá miért csinálja, de nem is foglalkoztam vele sokat, ha törlöm a memóriából nem jelentkezik. Ez egy realme c25y a11-el.
-
ÖregMackó
tag
válasz Yeffy #169914 üzenetére
[kép]
Nekem android 11-en van a kis lehúzásra lakat bezárás, se 10-esen se 12-n nem találkoztam vele. És a futó programok úgy jelennek meg, hogy a felső sarkukon ott a lakat nyitva vagy zárva... De ez pont arra való, hogy ne lehessen kilökni a fizás közben a memóriából.[ Szerkesztve ]
-
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169891 üzenetére
"Nem remlik, h barmit is lakatoltam volna, nem is tudom, hol kell. Egyedul az akku hatterben futasat ismerem, hol lehet allitgatni. Ez hol van A14-ben?"
Pont ugyanott ahol az előző verzióknál! A futó alkalmazások között, jobb felső sarok 3db pötty! DE! ha(?) jól emlékszem akkor a 13-óta van a roló-nál is egy megjelenítése az éppen futó alkalmazás vezérlőjének. Vagyis ha fentről lehúzod akkor megjelenik egy kis vezérlő felület. Ez nálam lejátszó, youtube, távkapcsoló, stb. működése közben is megjelenik! De itt jön amit írtam. Ha az alkalmazás felületén nem zárod be és ez a felület nem tűnik el a roló-ból akkor újra fog indulni. Engem is idegesít de már megtanultam együtt élni vele. Vagyis zene lejátszáskor az app felület zene-leállít-alkalmazás bezár-roló lehúz-x-el bezárás. Akkor nem fog újra aktiválódni(talán)[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169887 üzenetére
Szia! Gondolom a zenelejátszót nem úgy kapcsolod ki, hogy leállítod a lejátszást és utána bezárod? Ez alapból gond mert megjegyzi és bármi aktiválja azonnal játszik tovább. A telefonban(bár még mindig nem írtál típust!) ha lakatolva van, hogy a háttérben ne dobja ki a rendszer a memóriából akkor újra csatlakozáskor nem is lehet kérdés az automatikus indulás! Ez olyan mintha hatókörön kívülre mennél majd vissza!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
szimi57
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz Yeffy #169885 üzenetére
Nyugi,sokan vannak akik az AA- t szidják,pld. kikapcsolhatatlan.😂
Spec nekem sem jön be,nem a kikapcsolás miatt,hanem azért mert többször felesleges mint hasznos számomra.
Egyébként meglepő amit írsz,nekem nem csinál ilyet AA nélküli autóban sem.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
nagyúr
válasz Yeffy #169883 üzenetére
"Ezenkívül egyes járművek minden egyes indításkor parancsot küldenek a zene elindítására. Ezt a jármű beállításaiban esetleg ki lehet kapcsolni."
Tehát az autó Entertainment rendszerében is ellenőrizni kell a beállításokat.
video[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
crok
Topikgazda
válasz Yeffy #169862 üzenetére
Az a force stop az igazából semmi. A not installed for this user a lényeg, a package manager XML-jében ( /data/system/users/0/package-restrictions.xml) meg van jelölve hogy nincs telepítve így nem jelenik meg pl. Play-ben csak úgy hogy tudod engedélyezni (és valszeg akkorra mire ránézel akkor update-elni).
A törlés a /system partícióról már hosszú évek óta NEM jelenti azt hogy a filerendszerből törlődik bármi is mivel a gyári ROM-ok rendszerpartíciója manapság már nem is mount-olható RW-re (ref. [1] [2]). Helyet így természetesen foglal - de nem a /data-n, soha nem is foglalt onnan. Ami helyet foglal azt amúgy se tudnád felhasználni. -
Yeffy
veterán
válasz Yeffy #169861 üzenetére
hmm... erdekes dolgora lettem figyelmes. ugye legyalultam ezt a pár appot, amit akartam. a launcherbol el is tuntek, de ramentem az app listara, es ott tovabbra is ott vannak, annyi kulonbseggel, h azt irja rajuk a rendszer, h "Not installed for this user". a legtobbjuket tudom force stop-olni, illetve tiltani.
most akkor megsem torolte le oket az adb-s parancs? vagy ezek csak ilyen "placeholderek", mint egy parancsikon, ha kesobb megis visszarakom oket, csak helyet nem foglalnak?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169855 üzenetére
Egyszerű. Megkeresed az alkalmazás listában de valószínűleg a rendszer alkalmazások között lesz.Nekem google tv van de az ugye nem telefon, ott a rendszer alkalmazások között simán google tv néven szerepel. Ez nyilván segédprogram ami az ilyen rendszerű tv-hez segédalkalmazás, mint az android auto.
-
sphe
senior tag
válasz Yeffy #148929 üzenetére
A pixel portok jó részében akár 4 lencséig is kapcsolható és egyenként beállítható a lib patcher. A feleségem snapdragonos Samsung Galaxy s10e telefonján több mint 10 verziót telepítettem fel egymás után, amíg megtaláltam melyik stabil. Úgyhogy vagy a kitartó próbálkozás, vagy a türelem legyen veled!
-
crok
Topikgazda
válasz Yeffy #148929 üzenetére
"sajnos az en telefonomra meg nincs" - nem említed milyen készülékre keresel éppen (vagy én nem találom?).. de XDA-n van egy Google Camera Port Hub nevű gyűjtemény ahol egész sok készülékhez meg vannak adva a GCam portok és hozzá XML config ha esetleg azt is ajánlanak hozzá.
-
sphe
senior tag
válasz Yeffy #148916 üzenetére
A gcam fejlesztőjét kisebb zseninek tartják az ötletei miatt, a Google Pixel az egyetlen telefon amelyik képes egy ős régi szenzorral még mindig a top kategóriában maradni képalkotásban. Innentől a gcam alternatívája egyelőre csak a gcam.
Bátorítalak, hogy tölts le minden verzióból (cstark, Urnyx, stb. van vagy 10 port) egy friss és egy vagy két verzióval régebbit. Próbáld végig mindet hátha. Nekem több telefonon és a családban úgy működik, hogy a telefonok nem szerepeltek a kompatibilitási listában.
-
consono
nagyúr
válasz Yeffy #148918 üzenetére
Megpróbálhatod a Lightroom-ot is, azzal nekem jó képek készültek. A fiam régi telefonjára meg az OpenCamera-t tettük fel, az is megér egy próbát (ebben van camera2api támogatás) .
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Yeffy #148916 üzenetére
GCam? Millio telefonra van portolt változat.[link] De. Szerintem ugyan azt a minőséget nem a szoftver miatt nem fogod kapni, hanem a telefonban levő optika/szenzor miatt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Yeffy #142981 üzenetére
Kb. 99% hogy nem fogod tudni. Pont az a lényeg hogy ha fizetős akkor is kódolva menti le a zenéket, hanganyagot! Persze lehet trükközni de
én... más inkább PC szoktam webrip lekapni zenéket ha tárolni is akarom. Jelzem igen, havonta előfizetek rá! De ha van olyan eszközöm ahol pl. pendrive' akarom hallgatni...stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
MODERÁTOR
-
Zeki
nagyúr
válasz Yeffy #105847 üzenetére
Ez van. Nekem megy a skype a telómon, de egy régebbit vadásztam, mert az új egy microsoftos fostalicska.
-
-
nyisziati
veterán
válasz Yeffy #103505 üzenetére
Ja... Én is öt éve használom (használnám) a Google-szinkront, amit anno nagy csinnadrattával beharangoztak, de még a névjegyek is külön pihennek .vcf-ben a felhőben + helyi PC backupban, hogyha valami balul sül el, akkor ne vesszen oda ~ 15 év névjegyzéke...
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz Yeffy #103316 üzenetére
akkor ha meg akarom szüntetni a régi acc-ot, vehetem meg mégegyszer, esetleg írhatok az appkészítőknek/kuglinak?
A Google-nek az utolsó infóim szerint hiába írsz, nem technikai oka van. Az app készítője esetleg segíthet, bár sok reményt ne fűzz hozzá.
Calendar: A WEB-es felületen van lehetőség az adott calendar beállításainál export-importra. Csak kicsit Google-ös a megoldás, mert az export egy zip-et csinál, az import viszont a zip-ben lévő file-(oka)t várja (másold ki belőle).
fentebb említettek (calendar, contacts), plusz appok, rendszerbeállítások, jelszavak, stb. megjegyzem, utóbbi megint nem jött át egy sem, nekem kellett mindent belőni, hiába ajánlotta fel a restore-t az eszköz
Nem ismerem a Google backup-ot, de valószínűleg az összes az adott accounthoz kötve állítódik vissza, azért nem "látod". A másik ötletem, hogy már a backup-kor sem mentődik, mert nem úgy van beállítva.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz Yeffy #103309 üzenetére
Egyesre: Azt kellene tenned, hogy megkeresed az összes appodat, amit oda átmozgattál, és visszamozgatod az Internal Storage-ra (addig küzdj, ameddig a berakott képeden látható menüpontban már nem lesz az SD-n semmi), utána lecsaphatod a kártyát (persze ha más nincsen rajta). Sajnos az Android SD-kezelése elég beteg megoldás. Az emulated storage az a belső memóriának (internal storage) az a része, amit SD-kártyaként látnak az alkalmazások (a /sdcard, /storage/emulated/0 és /storage/sdcard0 mind ezt jelenti), tehát ez nem a külső kártya. A külső kártyát /storage/external_SD/ néven kell(ene) látnod.
Kettesre: appokat//vásárlásokat nem tudsz átvarázsolni (root/TB-vel legalább a telefonra át tudod tenni az appokat/adataikat, ha nem akarod mindig felvenni a régi accountot is az új telefonon, de ez minimum szürke megoldás), a calendar, contacts, egy sima "export a régiben, import az újban" megoldással fog átkerülni, máshogy nem. A backupok alatt mit értesz (mit tartalmaz backup)?
The only real valuable thing is intuition.
-
Narxis
nagyúr
Elvileg elrejteni tud, de lehet jelszavazni is tud.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest