- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Elengedem. Nem kínlódok más klienssel sem, mert konfigurálni azt is ugyanúgy kell, ráadásul ott megint rájönni, hogy mi micsoda, mi hol van, azt ghiszem annyira fontos személy nem vagyok, hogy óránként nézzem jött-e e-mail. Akkor van gond, mikor tényleg várok egy fontos mailt, de az majd várat magára ha száémítógépközelben leszek. Nincs más ötletem.
-
Tökimanó
senior tag
Na bazz! Ez nem az én napom
Esküszöm végig abban a hitben voltam hogy a "Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)" topikba irogatok
-
Talala
senior tag
-
wr6vhwxeq
kezdő
Nice.
Mondom, én csak olvasom a véleményeket a store-ban és a legtöbben ezt írják. De nyilván nem fizetnék elő ilyen hülyeségekre, ha egyszer simán letöltöttem egy blokkolót, ami minden oldalon tiltja a reklámokat és vagy három éve nem látok egyet sem.
Plusz az már rég bukott téma, ha valamiért fizetni kellene, ami eddig 100%-ban ingyenes volt. -
zeon.hu
nagyúr
-
-
kaciokos
őstag
Valóban van ingyenes verziója, de azt írja, hogy reklámokat tartalmaz (mondjuk a 20 perces tesztidőszakban nem futottam bele egybe sem), és 1-2 számomra fontos funkció csak a fizetősben van benne. Ráadásul nekem túl bonyolult volt.
Próbáltam még a Camera Roll-t is, de az meg túl fapados.
A régi QuickPic-hez funkcionalitásában leginkább hasonló és szimpatikus nyertes app végül a Simple Gallery lett.
Az egyetlen dolog, amit fel tudok hozni ellene, hogy a könyvtárak fehér/fekete listája pont fordítva működik, mint QuickPic-ben, vagyis nem úgy van, hogy megadom a könyvtárakat a fehér listában, amiket figyeljen, és ezek közül mégsem figyeli azokat az alkönyvtárakat, amiket a fekete listában megadok, hanem figyelmen kívül hagyja a fekete listában megadott könyvtárakat, de ezeken belül mégis figyelembe veszi a fehér listára rakott alkönyvtárakat. Nekem fura, de megszokható, egyszer kellett alaposabban átgondolni a logikát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest