Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nálam a három pöttyre lenyíló listában nincs tulajdonságok opció. Az eszköztáron van egy infó piktogramm, amire rábökve valóban van egy másolható elérési út, de az nem ugyanaz, mint a megosztás opciónál elérhető link.
Van itt a MiX -nek topikja? Gyűlnek a kérdéseim.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
csipuka
senior tag
En meg nem lattam be, hogy az ilyen appoknak a praktikus haszna? No offense, telleg kivancsi vagyok! Statisztika keszites, vagy diagramm elemzes, megtakaritas?
Engem anyam anno eleg sporolosnak nevelt fel, es akkor koltok, ha valamire szuksegem van, de akkor is csak azt ami belefer. Mindig volt megtakaritasom, lehet ezert nem is fogom ez mire jo. A hitelkatyaimhoz van hasonlo kimutatas, es lehet bongeszni. Nagy ritkan inkabb kivancsisagbol analizalom. -
őstag
Nem jo irányba gondolkodsz. Én is ugyanezt a jelszokezelot használom pc n és telefonon is. Ne a fájl másolást használd szinkronizálásra, hanem a keepass pc-s programján belül tálalsz erre lehetőséget. Ez adatbázist szinkronizál , nem fájlt masol. Mindegy hogy a pc-n vagy a telón történt változás, rendben lesz mindenhol. Kell hozzá a telefonra egy SSH szerver. Ezt beállítod majd ennek az értékeit hozzáadod a Keepass-ban és amikor az otthoni wifin lóg a telefon, bekapcsolod az SSH szervert és tudod szinkronizálni oda-vissza az adatbázist.
Holnap tudok segíteni, de most mennem kell.Szerk: SFTP kapcsolat a lényeg. Azért írtam SSH-t, mert nálam ez a program szolgáltatja.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
crok
Topikgazda
Mondom, a legegyszerűbb az lenne, ha eleve egy online jelszókezelőt használnál erre, mint pl. a BitWarden vagy a SafeInCloud - vagy a Keepass2Android de úgy, ahogy Somatom is mondja, hogy megnyit > beleír > ráment > külső app szinkronizálja a felhőbe vagy valahova. És ha ettől nem térsz el akkor nem lesz adatvesztés. Ugyanis a Keepass2Android alapvetően nem online jelszókezelő, nincs benne az a fajta szinkronizáció amit te szeretnél elérni (nem lehet párhuzamosan nyitva mert file-ból file alapon dolgozik).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ezt nem értem. Ahol utóljára dolgoztál, ott a mentésfájl dátuma mindíg frissebb lesz. Tehát, ha a munka befejeztével (vagy, a másik eszközön a munka kezdete előtt) a frissebbel felülírja a másik eszközön levő régebbit, akkor nem veszhet el adat.
crok:
Jogos. Sorry, ezt elírtam! De, a lényeg az, hogy az SMB -t nem tudja elhibázni, mert a kliens automatikusan kitölti a port rublikát.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Egy ilyen hálózati kapcsolathoz kell egy szerver és egy kliens. A Windows beépített hálózati megosztása egy SMB (Samba) megosztás. Tehát, egy SMB szerver. Ezt Androidon (vagyis, a kliensben) bármilyen hálózatképes fájlkezelő látja. Ugyanígy a Foldersync is. Egy hálózati eléréshez szükséges a szerver (vagyis a PC -d) IP -címe, a port (SMB esetén ez fixen 443), a megosztott könyvtár neve (elérési útja), a felhasználónév és a jelszó. Mindegy, hogy Webdav, FTP, vagy bármi más. Ez a metódus mindegyikre érvényes. Azért írtam az SMB -t, mert ehhez Win oldalon nem kell semmilyen külön szoftver, ez az OS alapértelmezett hálózati megosztása.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
A Type-C csatlakozó csak egy típus a mögötte lévő adatátviteli szabvány attól még USB 2.0 vagy 3.0. Azaz semmit nem jelent, hogy milyen vég van a kábelen, illetve annyiban igen, hogy mi amit maximálisan támogat. Szóval semmit nem befolyásol, hogy Type-C vagy microUSB a kábel csatlakozója.
Telefonoknál egy két csúcs modellt kivéve sajnos általában az USB 2.0, ami van. Ezért is lassabb kábelen, mint lehetne.
A szoftveres megoldást meg megírták előttem, a hardver itt nem akadályozó tényező.
[ Szerkesztve ]
-
Ugyanazzal a google accounttal léptél be az új telefonba, mint amivel megvetted az appokat? A licence mindig ahhoz az accounthoz tartozik, amivel vásároltál.
mod: Látom, közben már megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
-
mobilizmo
Topikgazda
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
snowdog
veterán
Elfelejtettem írni, hogy gmail-ről van szó. A pontos változatot nem regisztráltam, csak a hatbetűset, tehát nem a pontos verzió alapján azonosított, és nem annak alapján küldi a levelet.
A címem pontokat tartalmazó verziójára küldött üzenetek [link]
Az e-maileket akkor is megkapja, ha a feladó pontokat írt a címbe. Más nem látja az Önnek küldött e-maileket, és a fiókja feletti irányítást sem tudja senki átvenni. Ha például az Ön címe tothlaszlo@gmail.com, akkor az e-mail-cím pontokat tartalmazó verziói is Önhöz tartoznak:
toth.laszlo@gmail.com
to.th.lasz.lo@gmail.com
t.o.t.h.l.a.s.z.l.o@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Próbáld ki, és meglátod hogy működik. Az én mail címem hat betűből áll. Kiléptem a levelezőből, majd az újabb belépés során az azonosításnál a harmadik betű után betettem egy pontot, és melyik cím jelent meg a levelezőben? Az eredeti hatbetűs, pont nélkül.
Tettem egy másik próbát is. A freemail-ből küldtem magamnak egy levelet, de a mail címbe itt is a harmadik betű után betettem egy pontot. Így is az eredeti fiókomba (a pont nélkülibe) jött a levél.
[ Szerkesztve ]
-
0ttó
tag
A mappa scan lett a megoldás.
Így már egy fájlkezelőből is megnyitott és átvizsgálásra engedélyezett mappában lévő képnél is megy a lapozás.
A programban is megjelent egy média tartalommal rendelkző (az a scannelt) mappa, ami böngészhető is.Köszönöm a javaslatokat, segítségeket.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Érdekes jelenség. Kipróbáltam két fájlkezelővel (TC, SE) is. Nálam is csinálja, de nem minden mappánál. Ennyi idő alatt nem tudom biztosan az okát, de az feltűnt, hogy azok a mappák, amikben nem lapoz, mind mélyebben vannak. Ha nálad is, akkor X mappamélység alatt nem tud lapozni. A QuickPic viszont tud.
[ Szerkesztve ]
-
0ttó
tag
Meg van a hiba oka.
A programnak az XDA-n lévő nyitóoldalán mentem a nyelvi fájlok "User Contributed" alatti listára és az ott lévők nem működnek, valószínű azért, mert régiek.
A "See List of v6.x language add-ons" linken viszont meg lett a megfelelő.
..., ha valaki más is belefutna ebbe.
-
Somatom
veterán
Te miről beszélsz? Olvasd el a szabályzatot! Szó sem volt tiltásról, vagy bármilyen szankcióról, figyelmeztetésről. Nem moderátori minőségében írta, így a hsz. -e csak a saját véleménye a dologról. Nem több, és nem kevesebb, mint a Te véleményed, vagy bármelyikünké.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Na egy pillanat. Két olyan oldalt linkeltél ahonnan play áruházon kívüli appokat lehet letölteni. Az egyikben 3mb a másikban 15mb ugyanaz. Nem gyanús?
Egyik sem a fejlesztő weblapja volt.
Az összefoglalóban ott van honnan lehet más forrásból tölteni.
Ha megtaláltad amit kerestél a play áruházban akkor minek külső oldal?Ha ezek közül az oldalak közül mondjuk valakinek a 3x akkora alkalmazás mellé becsúszik egy kis malware, segítesz leirtani? (Lásd Meggyi001 hozzászólását hogy működnek ezek)
Előbb ezeken gondolkozz el mielőtt ítélkezel.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest