Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
volna még egy kerdesem.
tud valaki olyan billzet appot, ami kb azt tudja, mint a GBoard, csak
a) meg tudom valtoztatni a billzethangokat kulsos hagfajl betallozasaval (ugy latom, GBoard-nal ez csak root-tal megy), nem csak ki/be kapcsolni, meg hangerot allitani;
b) ha lehet, nem egy adatszipka, mint a GBoard es tarsai;
c) tudok egyszerre ket nyelven is gepelni;
d) ja, es persze reklammentes.nincs szuksegem swipe-stilusu gepelesre sem, kb csak az emoji-gombra meg arra a csikra, ahol lehet latni, mit irsz/mit javasol. letezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
penge. feldobtam, most már nekem is meg havernak is ujra megy az elozmenyek kovetese. ez a client spoof amugy mire valo? miert jo?
illetve azon csodalkozom, h a kugli még nem nyult utanuk, mint az OG Vanced csapat utan. ne is nyuljon, csak mondom.
-
Yeffy
veterán
válasz #64638144 #169989 üzenetére
latod, latod! nem a hangok mondták. tuti amugy. egyszer mukodik valami jol, sokaig nem fog ugy maradni, hála ezeknek.
kicsit olvasgatva utana, egyre inkabb ugy tunik, h ez valami rendszerbe/appokba epitett kretenseg, ugyh ugy nez ki, makroznom kell. azert koszi a hozzaszolasokat mindenkinek!
-
Yeffy
veterán
válasz zelos #169953 üzenetére
Most raneztem direkt, ezen a telon még el se inditottam az AA-t, de ki van kapcsolva a "Start music automatically". Es ma reggel ugyanugy lesz@rta a telo, mert tegnap este szepen kilőtt Poweramp-omat onnan folytatta, ahol abbahagytam, miutan adtam egy egyseg hangerot a kocsiban, h jobban halljam majd a telefonalast. Hiaba van kikapcsolva Powerampban is.
Egyre inkabb ugy velem h ez Andoridnak valami hulyesege, nem a lejatszoknak. Es/vagy az ezer eves gyari fejegyseg irja felul, nem tudom.
Itt van amugy a fejegysegem. [link]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz ÖregMackó #169915 üzenetére
Nekem sajnos nincs ilyen opciom, sose volt. Ez sztem launcher fuggvenye lehet.
Na mimdegy, a lenyeg nem is ez, hanem h nem jutottam kozelebb a megoldashoz, miert indulgat el magatol a zene a kocsiban. Vagy ha mondjuk kilőttem, de elkezdem a hangerot modositani, akkor is folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz svgyula #169913 üzenetére
Ha felfele húzod akkor kidobja a memóriából és bezárja.
Igen, ezt tudom. Igy szoktam bezarni az appokat, ha vegeztem veluk.Próbáld meg lefele kicsit meghúzni.
Sajnos ez sem mukodik, semmi nem tortenik. Illetve 3 gombos vezerles eseten nem is tudom lefele huzni. Gesztus eseten meg ha elkezdem lefelé huzni, visszarakja, mint aktivan hasznalt "ablakot".Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz svgyula #169892 üzenetére
Ja azt tudom, a lehuzhato redőnyt. Onnan ki szoktam seperni, miutan bezartam az appot. Akkor is elindul. En nem arra gondoltam. Ezt a lakatolast nem talalom.
A futó alkalmazások között, jobb felső sarok 3db pötty!
Ez, ez hol van? Ahol valtasz az aktualis appok kozott pl a "kocka"-valz ha nem gesztus vezerelsz? Ha igen, nekem ott sosem volt 3 pötty.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz svgyula #169889 üzenetére
Valtozo. Altalaban ugy zarom le. De lesz@rj@, akkor is ezt csinalja.
Nothing Phone 2 egyebkent, de az elozovel, Sony Xperia 5 II ugyanezt csinálta, akarhogy allitottam le.Nem remlik, h barmit is lakatoltam volna, nem is tudom, hol kell. Egyedul az akku hatterben futasat ismerem, hol lehet allitgatni. Ez hol van A14-ben?
-
Yeffy
veterán
Volna még egy kerdesem, remelem, nem tul OFF it.
Eszrevettem, h ha autoba ulok, es elotte hallgattam zenet, hiaba leptem ki az adott appbol, elindul a zene, amikor en nem akarom, akkor is. Hiaba lovom le a felelos appot, hiaba torlom a cache-t, akkor is csinalja. Ha mondjuk aznap még nem hallgattam zenet, akkor talan meguszom.
Tudja ezt valaki, h mitol van, vagy h mit tudok ellene tenni? Rohadt idegesito.
-
Yeffy
veterán
Á, udv ujra, reg lattalak.
Rendben, akkor ezek szerint jol csináltam, nincs miert aggodni. Koszi a magyarazatot.
Egy olyat még hadd kerdezzek, h a Meet-et is le akarom gyalulni, ha ezt megteszem, okozhat barmi problemat a GMail app-ban? Tudtommal abba is integrálták.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Yeffy #169861 üzenetére
hmm... erdekes dolgora lettem figyelmes. ugye legyalultam ezt a pár appot, amit akartam. a launcherbol el is tuntek, de ramentem az app listara, es ott tovabbra is ott vannak, annyi kulonbseggel, h azt irja rajuk a rendszer, h "Not installed for this user". a legtobbjuket tudom force stop-olni, illetve tiltani.
most akkor megsem torolte le oket az adb-s parancs? vagy ezek csak ilyen "placeholderek", mint egy parancsikon, ha kesobb megis visszarakom oket, csak helyet nem foglalnak?
-
Yeffy
veterán
Udvozletem, remelem jo helyen jarok.
nemreg valtottam telefont, es az uj üdvöskén megjelent egy letorolhetetlen "Google TV" nevu app, amire semmi szuksegem.
tudja valaki, mi ennek az appnak acom.android.xyz
kodneve, h legyalulhassam ADB-vel?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
na megneztem, vagy egy oraig tokoltem, a "popular modders"-ektol leszedtem harmat, es felraktam, szinte mindegyik kilep/crashel, egyedul a
cstark27
nemelyik verziojaban tudok videozni (fotora vagy kilep, vagy ha sikerul is loni egyet, nem menti el), meg egysan1ty
apk-ban megy a videozas, fotozas itt is kilep.akkor ugy latom, marad a varakozas...
-
Yeffy
veterán
igen, point and shoot-ra kivalo lenne, emiatt lett majdnem P5-om.
tesztelgettem ezt a Lightroom-ot kicist, utanakutattam, van bekapcsolhato HDR is benne, de egyelore nem latok nagy kulonbseget a standard kameraapp-hoz kepest, plusz ez ugy latom csak a fo lencsemhez fer hozza.probalgattam joparat, sajnos eddig mindegyik vagy el se indult, vagy megakadt az indito fekete kepernyon kis feher kameraikon-nal.
elvileg mar uton van a fejlesztes, de majd kesobb raprobalok nehany masikra is.egyebkent olyan telefonon, amin tobb, mint 2 lencse van, azon mukodik az app mindegyik lencsevel? mivel hogy ugye a Pixeleken eddig max 2 lencse volt/van. vagy ez nem attol fugg?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz consono #148919 üzenetére
nahat, a Lightroom-mal fotozni is lehet? lol, en aszittem', "csak" szerkeszteni, mint a PS-el pl.
ebben van auto mod is?meglesem majd az utobbit is, most kifejezetten auto modra, point-and-shoot modra erdeklodok, manual/pro mod eleg jo a keszulekemben, azzal is jo neha elbohockodni, de az esetek kbg. 2/3-aban leginkabb gyors autoexponalasra van idom (vagy kedvem )
-
Yeffy
veterán
válasz consono #148917 üzenetére
igen, azt tudom, h van sok port, sajnos az en telefonomra meg nincs, gondoltam van hasonlo "univerzalis", mindenki szamara elerheto camear2api-s app?
nyilvan a szenzor/lencse, de a szoftver is hozzatesz boven az auto vegeredemenyekhez (is).
-
Yeffy
veterán
Udvozletem,
Tud valaki olyan appot - fizetos, ingyenes, tokmindegy - ami megkozeliti, vagy akar be is eri a Pixeleken levo GCam vegeredmenyeit auto modban droidra?
-
Yeffy
veterán
válasz SimonJanos #142982 üzenetére
ja, h erre gondoltok! ertem.
en is igy sejtem, sz'al lehet 2 lejatszot tartani, bar uj zenek felfedezesere jo lehet (most ismerkedunk )
-
Yeffy
veterán
Hello,
olyat kerdeznek, hogy meg lehet oldani a ketto kozul valamelyiket?
a) PowerAMP-ot hasznalok zenelejatszara, be tudom ala "importalni" valahogy a Spotify-t vagy mas hasonlo zenei streaming szolgaltatast?
b) Ha nem, van olyan app, amivel ezt meg lehet oldani, es van hasonlo kaliberu EQ meg Gain beallitasi lehetoseg?
Koszi!
-
Yeffy
veterán
válasz zsoltzsolt #136280 üzenetére
Igen. Mindketto.
Fejlemeny, h ma, persze h amikor SOS kellett volna, a Waze is elkezdett b.szakodni, csak vart es vart a GPS-re, toltam neki egy restartot (egyedul erre nem gondoltam, kb egy hete inditottam ujra a telot, minden mast torolgettem/visszaallitottam), es most egyelore ugy nez ki, mukodik. *kopp-kopp*
Imadom, amikor ilyen lama dolgokon csuszik el valami.Viszont akad egy masik kerdes az app-al kapcsolatban:
Be lehet azt valahogy allitani, hogy ha elkudom az alkalmazast hatterbe, akkor ne csak lekicsinyitse egy kis kockava, es legyen tovabbra is aktiv, hanem rendesen "rakja le talcara", mint barmely masik app-nal? Rohadt idegesito.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz zsoltzsolt #136273 üzenetére
Here nincs fent, Waze, Sygic megy.
-
Yeffy
veterán
válasz Viktor0610 #136271 üzenetére
Szoval, U11+-om van, es par napja egyszeruen nem akar navigalni.
Szerintem a legutobbi frissites kavart be neki.Mellekelek egy ket kepet, hogy nez ki. Autos navi egyszeruen nem indul el. Egy helyben all. A gyalogos is neha b.szakszik, de az legtobbszor megy.
Hiaba inditom el, a mellekelt modon nem aktivalodik az "elo" navigacio, ami ugye forog/halad veled egyutt, ahogy megy/hajtasz, hanem egy helyben all. Akarhova zoomolok, vegigneztem mar a beallitasokat 500x-szor, ujraraktam (legyalulni sajnos nem tudom, integralt app, csak letiltani, meg frissiteseket eltavolitani, cache/data-t uriteni, ezeket mar vagy 3x megtettem).
Es egyszeruen nem hajlando mukodni. GPS, cellular, wifi, minden engedelyezve van neki a navigalashoz, par napja hulyult meg.Havernak tokeletesen megy, a sebessegmerovel egyutt. Nekem meg nem hajlando "kiugrani" a masodik kepen levo kepbol. Nem mozdul. Olyan, mintha az utvonalterv-ben ragadna, es nem akar elindulni.
Valakinek otlet, a telo teljes legyalulasan kivul?
-
Yeffy
veterán
Hello Mindenkinek,
itt lehet kerdezni alkalmazas hibaval kapcsolatban is, vagy arra van masik, kijelolt topik?
Par napja valami nem kerek a Google Maps-ommal, es nagyon idegesit.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz tomboy0013 #110271 üzenetére
ez engem is erdekelne, joparszor talalkoztam mar ezzel a szituacioval az elmult bo 1.5 evben, miota navizok a Maps-al, es semmi beallitas modositas nem segit, csak ha elkezdem olyankor kiloni meg ujrainditani az appot. es egyszer csak megjavul. marha idegesito. mas droidos telon is tapasztaltam ezt a hibat
-
Yeffy
veterán
válasz zeon.hu #110243 üzenetére
+ darvinya: koszonom mindkettotoknek!
ugyan nekem eleg az, ha csak nem frissiti, a beallitasokban kivettem azt, h notifikaljon ha van frissites, csak azt hagytam bepipalva, h jelezze, ha volt auto-update, de megnezem ezt a signert is!mas: a feljebb emlitett Adguarddal mik a tapasztalatok? valoban megbizhatoan mukodik? van olyan jo, mint az AdAway rootolt telokon? utobbi tenyleg mindent szur, appokban is, youtube, stb, ami nekem nagyon fontos lenne, viszont a mostani telomat nem tudom rootolni garancia meg bankos app miatt. megeri megvasarolni, vagy csak max bongeszoben szur?
koszontem!
-
Yeffy
veterán
válasz darvinya #110239 üzenetére
es est pontosan hol talalom meg? mert eddig en meg nem jottem ra
szerk: latom mar, oldalt a 3 pont. be is allitom, koszi! ez mukodik abban az esetben is, ha egy regebbi apk-t rakok fel, es nem akarom, h frisstigesse magat? akkor is megjelenik ezen a feluleten?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
egy gyors kerdesem lenne, megpedig az, hogy megoldhato lenne valahogy, hogy beallitsak egy (max 2) appot, h ne frissitse magat, mig minden masnal menjen az update? nem talalok erre megoldast a store settings-eken belul.
koszontem
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
chateltem veluk, valami noci volt bent, kb ugyanazokon mentunk vegig, mint eddig itt a topikban, plusz update-elnem kellett a chrome-ot (tudnam, minek), de ugyanugy nem megy se regebbi, se az uj.
szal valami szaki technician felveszi velem a kapcsolatot emailben, screenshotoznom koll majd neki, aztan talan kitalalnak valamit.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
probaltam, van egy hotmail fiokom, tehat rendes emailes, ugyanez
mar gondoltam arra is, hogy nem lehet, hogy az kavar be neki, hogy a win10, amire frissitettem, hiaba laptop, azon is ilyen app-feleseg a Skype (neve is Skype preview), es mivel azon be vagyok logolva, bekavar?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
nna, legalabb valaki valaszolt.
koszi a linket, megneztem a januarit (kb ezek voltak a jo verziok valoban, ami tetszett nekem is).
leszedtem, feltettem, lepnek be, beirom az adatokat, "Signing in" 2-3 mp-ig, majd nemes egyszeruseggel bezarja az app sajat magat ilyet en meg nem tapasztaltam sose.esetleg tipp, mi lehet?
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
volna egy kerdesem, remelem, jo helyre irok.laptopvasarlas utan oprendszert kellett cserelnem, win7 helyett 10, mivel nem ment minden flottul rajta, miutan ez megvolt, a meglevo skype fiokommal beleptem a win-be, ahol uj jelszot kellett beallitanom ra, mivel a regi nem volt eleg jo neki.miutan ez megtortent, bejelentkezett, mukszik, stb.
viszont androidon vegig be volt logolva, beleptem az app-ba, es egybol dobta fel, h jelentkezzek ujra be. beirom a felh.nevemet, kiirja egy mp-ig, h "sign in", aztan ez eltunik, es csak feher kepernyo fogad.
app ujrarakasa, telo restart megvolt. (Moto X Force btw).nem tudja valaki, mi a tokomtol lehet ez, es mit tudok ezzel kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
ha cáfolás vagy magyarázat helyett besértődsz, ám legyen. érdekelt volna, de ahogy gondolod
no1r: igen, közben megvilágosodtam
#103568 és 569-es hsz-elő leírta pontosan azt, amit én akartam, igaz, kicsit szofisztikáltabban
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz #79335424 #103542 üzenetére
ha már van külön dedikált YT kliens, nem szeretnék tökölőzni ilyen "passzolgatásokkal". mindenesetre kösz a tippet
az esetleges finomkodást mellőző stílusért pedig elnézést, de ez a reklám-ügy nagyon fel tud cseszni.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz #79335424 #103506 üzenetére
air:
ha netalántán tudsz módot, ahogy egy valamire kitalált program/szolgáltatás, jelen esetben a backup úgy működik, ahogy szeretném/kellene, csak én nem tudok róla, örömmel veszem a kiigazításodat (amit egy emberen kívül k.rvára nem tett meg senki ), és mivel állításaim nem szentek és sérthetetlenek, belátom, elfogadom, ha hibáztam. ellenkező esetben tartom a véleményemet, a burkolt lehülyézésem ellenére is (tán csak nem fanboy?)nyisziati:
örülök, hogy nem csak én látom így. mivel a drága kugli nekem is összevissza mixelte, kettőzte, nem rendesen kezelte pl a névjegyeimet, mióta felvettem az új acc-omat, így nekem is ki kéne takarítanom őket, és vcf-ben lementneni. csak épp időm nincs rá. well done, googlees4:
ez is milyen már b.sszameg, gusztustalanok ezek a reklámok. bár az ilyen, nem túl szembeötlőek nem olyanok, mint amikor YT videóban totál random módon, többször is felugrálnak totál nem odaillő reklámok párszor már majdnem földhözb.sztam emiatt az elvileg törésálló telefonomat, csak nem akarom külön tesztelni ezen funkcióját. lőném tarkón, aki ezt kitalálta.
egyetlen dolog miatt kellene root a telómra, csak most "nem tehetem fel". S3-nál még lehetett "büntetlenül", garivesztés nélkül rootolni, az AdAway-t használnám. a létező legf.szább blocker. és tényleg mindenhonnan kiirtja az ilyen szarokat. feltettem próbaként valami AdGuardot, állítása szerint a trial alatt valami 8k reklámot fogott meg, ami szerintem konkrétan egy f.szság. k.rvára ugyanúgy vannak reklámok mindenhol, gmail, appok, stb, plusz a YT beugrálók is. de legalább annyi szerencse volt, hogy van ez a trial lehetőség, ami alatt rájöttem, hogy a tököm sem fog ezért pénzt adni[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz frankstork #103502 üzenetére
jó nagy idióták, akik szerint ez rendben van...
ha nem kell, nem használom, de ha kell (márpedig k.rvára kéne), nagyon nem tudom használni, mert hiányos, sz.rul működő (már ha egyált. működik).Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz #61600768 #103332 üzenetére
szia!
sajna csak most volt időm ránézni, eléggé elfoglalt vagyok mostanság
sajnos ezek sem megoldások a gondomra, a kugli archiválás/download my data pont azokat nem archiválja, amiket én szeretnék (appok). amaz meg ugyanúgy nem segít, ahogy le is van írva, hogy Unfortunately, there is no way to actually move apps from one Google account to another. Even if you contact Google about it, they will not be able to help yo.
plusz írtam a fizetős appom fejlesztőjének, aki reagált is, mégpedig, hogy
...
If you purchased on Google Play Store:
Google doesn't provide a way to transfer paid apps from one account to another. Still, you can add your "old" account to device Accounts and select this account in Play Store app. This will restore your previously purchased apps.If you purchased on website:
Please just send us your new desired Google/Email account. Please send it from your previous Google/Email account, email used for the purchase, or please provide the order/invoice id so we can know the request actually comes from you.én nem tudom, milyen gyökér policy ez, 2016-ban nyilván k.rvára megerőltető lenne bár bináris fájlt központilag, jóváhagyással átmozgatni egy új acc-ra
azért köszönöm, hogy legalább te segítettél
-
Yeffy
veterán
A Google-nek az utolsó infóim szerint hiába írsz, nem technikai oka van. Az app készítője esetleg segíthet, bár sok reményt ne fűzz hozzá.
írtam az app készítőknek, meglátjuk, mit válaszolnak. hátha.
Calendar: A WEB-es felületen van lehetőség az adott calendar beállításainál export-importra. Csak kicsit Google-ös a megoldás, mert az export egy zip-et csinál, az import viszont a zip-ben lévő file-(oka)t várja (másold ki belőle).
értem, köszi, ezt mindjárt meg is nézem a webes felületén.
Nem ismerem a Google backup-ot, de valószínűleg az összes az adott accounthoz kötve állítódik vissza, azért nem "látod". A másik ötletem, hogy már a backup-kor sem mentődik, mert nem úgy van beállítva.
utóbbit nem értem, a telón nem hiszem, h be tudom máshogy állítani a backupot. megkérdezi, hogy akarom-e menteni a dolgokat, én bepipázom, és sztem ennyi. nem?
-
Yeffy
veterán
köszönöm a válaszodat!
ok, akkor legyalulom az sd kártyát, felrakom újra, amik ott szerepeltek, aztán lesz.rom, marad a portable storage mód, ahogy eddig is. fog itt ezzel b.szakodni a f.szom. főleg így, h leírtad, milyen gyökér megoldást alkalmaz a kugli.
appokat//vásárlásokat nem tudsz átvarázsolni - hát ennek k.rvára örülök akkor ha meg akarom szüntetni a régi acc-ot, vehetem meg mégegyszer, esetleg írhatok az appkészítőknek/kuglinak?
a calendar, contacts, egy sima "export a régiben, import az újban" megoldással fog átkerülni - hogy tudom a calendart exportálni? ha megy a közös szinkron, ugyanúgy nem kerülnek át a régiből a bejegyzések az újba
A backupok alatt mit értesz (mit tartalmaz backup)? - fentebb említettek (calendar, contacts), plusz appok, rendszerbeállítások, jelszavak, stb. megjegyzem, utóbbi megint nem jött át egy sem, nekem kellett mindent belőni, hiába ajánlotta fel a restore-t az eszköz
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem.
Moto X Force telefonom van egy éve, viszont nem nagyon találok megoldást most már két problémára. az egyik régóta "velem van", a másik csak most jött elő. vagyis pontosabban csak most találkoztam vele.
a frissebb gondom az lenne, h formáztam a microsd kártyámat, de nem portable device-ként, hanem mint background storage. na már most, a teló (pontosabban a beállítások) látja a kártyát, viszont ha fájlkezelőben nézem, csak a gyári beépített memóriát látom (a 24 v hány GB-ot), nem így összesítve, majd 100 GB-nak, ahogy kellene. miért van ez? egyedül egy ilyet találtam az ES File Explorer setup menüjében (amit szerintem kukázni fogok, mert a legutóbbi frissítés óta k.rvára idegesítenek a felugró ablakai . ez az emulated lenne a kártya? ha igen, miért nem látom a storage összegzésnél se egyben, se külön?
mondtak nekem olyat, hogy ez 6.0-val ki lett véve (jelenleg az fut rajta). ha igen, akkor mégis hogy a tökömbe engedte/ajánlotta fel ezt a formázási módot? illetve van nem kevés appom elvileg a memóriakártyán! most akkor mi a tököm van?a második, régebbi gondom pedig az, hogy még mikor először kezdtem droidot használni az azóta megboldogult, bár még törötten is üzemelő S3-asommal, akkor volt egy régebbi gmail címem, amit beállítottam fióknak. arra ment minden backup, illetve 2 app purchase. kb 2 év után tiszta lappal indítottam egy új gmail címet, ahogy kiköltöztem külföldre, és azt állítottam be primary account-nak. viszont nem tudom, hogy a bánatba kéne a régi dolgokat/backup-ot szinkronizálni az újjal, hogy megszüntessem a régit? mert mindig, ha valamiért szükséges egy "csupasz" telót bekonfigolnom, hiába az új címre van állítva mindenfajta backup/restore, csak részlegesen teszi ezt meg. pl appok alig 1/3-a, meg a kontaktok. a többi app, köztük amiket anno megvásároltam, vagy a komplett calendar, nem hajlandó átmászni az új címemre, csakis a régiről tudom visszamenteni őket. tudna valaki segíteni, hogyan tudnám ezt a problémát szintén orvosolni?
nagyon megköszönném, ahogy a figyelmet is
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
sziasztok,
egy gyors kérdésem lenne csak: tud valaki olyan file managert ajánlani, amiben bizonyos mappákat le tudok jelszavazni? fontos a kritérium.
köszönettel,
YeffBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest