- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172998 üzenetére
Szia! Nekem 6 fejegységem volt/van az autóban egyiken sem volt gyári képernyőzár. Próbáltam anno' felrakni de rájöttem teljesen felesleges és veszélyes a fejegységre. Egyiket még egy ilyen "malőr" után éppen egy gyári resettel (mert volt rajta kapcsoló) visszahoztam az életbe. Azóta nem szívatom magam. Én azt szoktam csinálni ilyenkor, hogy lehúzom a táp csatlakozót a fejegységről és úgy viszem a szervizbe. Elég necces bármilyen külső alkalmazást felrakni mert az igaz, hogy android alapú de mégsem úgy műxik teljesen mit egy telefon/tablet.
Most két hete konkrétan váltani kellett mert már sok helyen a semmibe autóztam a navi szerint. Viszont az új aplikáció nem indul el rajta a régire pedig nem tudta a térképet sem újra letölteni sem frissíteni. Nem akartam megvárni még mindenhonnan kizár inkább vettem egy másikat(Xtron)
Na ezzel most még nincs gond(három évig) aztán ez is mehet a levesbe, vagy nem frissítek semmit és minden csak offline használok!
-
Probert75
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172838 üzenetére
Hát a "tablet" felület csak azoknál amik nem fejegységhez vannak megírva! Ha letöltesz és külső forrásból telepítesz akkor szokott előjönni a felbontás, elforgatás, kicsi érintő pont, stb hibák. Ebből adódóan nem minden van "tabletre" megírva, rengeteg van módosítva fejegységre! Nyilván az indítás mindegy de az autós fejegységhez tervezett indítók nem azonosak a telefon-táblagép indítóival. Van olyan funkció bennük amit hiába keresel egy sima táblagépben vagy akár telefonban. De azt használsz amit akarsz!
Segíteni próbáltam..........
Én a részemről 6éve túlléptem ezen a gyerekes dolgon. -
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172833 üzenetére
Szia! Autós fejegységhez nem telefonra/tabletre írt launchert kéne használni. Azoknak a funkcióhoz nehéz vezetés közben hozzáférni, ezzel nem csak magadat hanem másokat is veszélyeztetsz. A legjobb az autós fejegységben a gyári az adott egységhez írt, vagy direkt autóba használatos pl agama launcher.
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172479 üzenetére
Szia! Az RDS hardver függő! Ugyanis azok az információk egy másik sávon jönnek az adó felől(digitális formában) és a vevőnek képesnek kell lenni ezeket szétválasztani. Tehát nem alkalmazás hanem hardver. Ha nem tudja a gyári akkor más sem fogja nagy eséllyel ezt kezelni. Azért ez egy igen jó reklám fogás szokott lenni és ha nincs a leírásban akkor bizony nem tudja........
-
pube111
senior tag
válasz
pube111 #172479 üzenetére
Eddig a Daily Tunes a legjobb. A kormány last, next gombja lépteti a kedvenceket, egyszerü felület, minimális reklám.
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172461 üzenetére
Autós fejegységbe kellene? Mert akkor nem lesz könnyű inkább a lehetetlen kategória. Azoknál vagy használod azt ami be van építve vagy elfelejted a rádió részt és használsz egy pendrive-ot.
Esetleg ha van rajta wifi és telóról tudsz megosztást akkor meg bármelyik net rádió megfelel. Azt az "álmot", hogy jobbat találsz mint ami az adott fejegységen van felejtsd el!A sima alkalmazásokat nem fogod tudni beforgatni, nem lesznek megfelelő kezelő felületei ahhoz, hogy az autóban használni tudjad. Futottam pár éve köröket vele eredménytelenül.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
pube111 #170236 üzenetére
Tudtommal sehogy. Régebben volt a Swype keyboard amivel működött az amit leírtál. Számomra is ( és gondolom még sokak számára) hihetetlen hogy például a Gboard vagy a Swiftkey nem képes megoldani ezt. Az pedig nem opció hogy elmondom amit akarok, beírja a billentyűzet, aztán meg mehetek végig és rakhatom be az írásjeleket, illetve a mondatok elején a nagy betűket.
-
mizoli
addikt
válasz
pube111 #160237 üzenetére
NetGuard - no-root firewall
Net Blocker ProÉn az AFWall+ tűzfalat használom, szerintem a legjobb, de root kell hozzá.
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #160228 üzenetére
Maradjunk annyiban, inkább "nem találod"! Beállítások pedig biztosan van. Samsung lehúzott menü jobb felső sarok fogaskerék ikon!Ha elindítod akkor ott van egy sor menü aminek van több almenüje és ezeken belül van állítási lehetőség!
Persze azt nem írtad milyen telefon(?). Mert ugye egy nagygombos "nagyitelefonban" természetesen nincs ilyen beállítás. -
svgyula
addikt
válasz
pube111 #160225 üzenetére
Igen! Rendszer függő de a (telefonom menüje szerint)
beállítások-alkalmazások-alkalmazáskezelés->alkalmazásnév(pl viber) adathasználat-itt van két opció mobilkapcsolat letiltása, WI-FI kikapcsolása.
Itt tudsz variálni egyenként melyik alkalmazás férhet hozzá az internethez és miről! DE!! Ezen kívül sok alkalmazásnak van ilyen-olyan service alkalmazása amit itt nem látsz csak akkor ha(megint csak nálam) alkalmazáskezelés jobb felső 3pötty előjön "rendszer megjelenítése" na itt találod meg pl a fusbuk a kugli stb olyan "mellék alkalmazásait" amik akkor is zavarják a netet ha a "fő" alkalmazásnak tiltva van a hálózat de ennek nincs........ Általában a név árulkodik arról mihez is tartozik.
A másik pedig a beállítások-WIFI-jobb felső 3pötty-speciális beállítások-WIFI adathasználat.
A mobilnet hasonló. Viszont ha arra gondolsz, hogy pik pakk 1 kattintás az nem fog működni. Csak ha az egész telefonról tiltod. Egyébként végig kell zongorázni. Ja és ha indítod akkor folyamatosan visítani fog! -
svgyula
addikt
válasz
pube111 #151164 üzenetére
Szia! Launtcher nélkül semmit nem fogsz látni! Ez az alap felület ha törlöd nem lesz kezelőfelületed!. Ráadásul itt nem jó a normál kezelőfelület mert ugye autóról beszélünk. Az agama launchert használják(én is) sokan. Azt direkt autó rádióhoz fejlesztették ki. Az alap droiddal csak nehezen és álló autónál tudnád kezelni. Ráadásul az alap droid launcher nem tud csak "fekvő" módban üzemelni. Mivel ezekben nincs giroszenzor macerás lenne elfektetni a felületet.
-
crok
Topikgazda
válasz
pube111 #151163 üzenetére
Destination host unreachable - ez azért fura mert a routerrel egy alhálón vagy vagyis ott már routing nem kell mert közvetlen el kellene érd az IP-t Layer 2-n az ARP alapján MAC-el egyből mégis azt mondja hogy nem érhető el, vagyis ezek szerint nincs ARP bejegyés se? AP isolation nincs véletlen beállítva? Bár az se szabadna hogy így működjön.. csak ha esetleg bugos.. én a routerben keresném a hibát első körben. Teljesen mindegy hány eszköz csatlakozik az SSID-ra ilyen szempontból amúgy. A telefonról osztott hotspoton ha nem megy az nem feltétlen az ezen készülék hibája, ha Vodás a SIM akkor pl. az APN lesz "rossz" amit alapból használ (internet.vodafone.net-ről standardnet.vodafone.net-re írd át és kész).
A launcher-t meg úgy tudod átállítani hogy töltesz le másik launcher-t vagy ha van amúgy fent másik akkor törölni kell az alapértelmezéseket. -
crok
Topikgazda
válasz
pube111 #151155 üzenetére
Ha egy másik Wifi hálózattal működik rendesen (guest, most ez bármit is jelentsen pontosan) akkor nem hinném, hogy a készülék baja lesz. Ha még a router IP-jén figyelő weboldalt se éred el.. honnan gondolod hogy jó a kapcsolat? Azt mondod van IP.. de mi? Egy alhálózatban van a routerrel vagy mondjuk egy APIPA 169.254.0.0/16-ból "szerzett" cím? Lehet nincs azon a hálózaton DHCP-n neki cím adva mert fel van véve minden "megbízható" MAC de a te fejegységed WLAN MAC-je nincs benne a listában? A "guest"-el (hotspottal esetleg?) viszont ha csont nélkül megy.. akkor csak nem a készülék lesz a gond, legalábbis kis esélyét látom (állíthattad véletlen mért kapcsolatra vagy pl. a hálózat hozzáadásakor ha rosszul állítottad be és nem az eszköz MAC-jét használja csatlakozásra hanem random MAC-et akkor lehet IP-t se kap csak APIPIA-t..). Ha meg a "guest"-en megy akkor add hozzá a fiókot azzal.. ha fel lehet a fejegységre tenni APK-t mondjuk USB-ről akkor egy mezei terminál is elég lenne, ezen parancsokkal nagyon sok alap dolgot megtudhatnál:
ip address
ifconfig wlan0
Látszik-e a wlan0-nak az IP-je amit DHCP-n kapott és egy alhálóban van a router-el?ip route show table 0
vagyroute -n
Látszik-e default via és utána a megfelelő IP mint next-hop (ami a router kellene legyen ideális esetben)?ping 8.8.8.8
ping 1.1.1.1
ping 208.67.222.222
traceroute 8.8.8.8
traceroute 1.1.1.1
traceroute 208.67.222.222
Ezek a pingek / traceroute-ok működnek-e, válaszol-e a cél, végigmegy-e a traceroute?nslookup mobilarena.hu
Névfeloldás működik-e? Nem-e egy rosszul megadott (beégetett?) privát DNS cím az oka hogy nem jó..Nem, nem kell root ezekhez (se).
-
tomy86
addikt
-
viewdetails
addikt
válasz
pube111 #150996 üzenetére
A Google Assistant csak a Pixel telefonokon képes beállításokat változtatni, ha esetleg Samsungod van, kérd meg Bixby-t erre. Most abba ne menjünk bele, hogy minek a GPS-t kikapcsolni.
A Waze-t alapértelmezetté tenni így tudod, akkor azt fogja megnyitni a Take me home-ra. -
Somatom
veterán
válasz
pube111 #151017 üzenetére
A hívásmegszakítóst legutóbb Macrodroiddal próbáltam. A másik megoldáshoz mindenképpen Tasker kell, mert az alkalmazásként exportáló AppFactory -t Taskerhez írták.
A másik kérdésedre a válasz igen is, meg nem is. Programból nem tudja kapcsolni, de érintést tud emulálni. Tehát, ha a menü megjelenik a kijelzőn, akkor az automatizáló el tudja végezni helyetted a kapcsolást. -
Somatom
veterán
válasz
pube111 #151005 üzenetére
Találtam egy másik trükköt. Taskerben létrehozza az utasítást és exportálja önálló alkalmazásként. Telepíti, majd ezt az alkalmazást indíttatja a Gugli asszisztenssel.
-
Somatom
veterán
válasz
pube111 #151005 üzenetére
Az AA -val játszottam el ugyanezt. Nagy rakás szar az egész. Meg kellett erőszakolnom, hogy normálisan működjön. Egy példa:
Azt mondod, hogy "hívd a vigyél haza". Ez indít egy hívást a "vigyél haza" névjegyhez tartozó számra, ami természetesen egy kamu telefonszám. De, ennek a számnak a hívására figyel az automatizáló, azonnal megszakítja a hívást (a gyakorlatban a hívás el sem jut a megvalósulásig) és elindítja azt az intentet, ami a Waze -t hívja meg a hazanavigálás utasítással. -
kmarci25
veterán
válasz
pube111 #150528 üzenetére
Ha a Sonoff-ot kezeli a Tuya app (Play-ről beszerezhető), akkor azzal (két IP kamerám üzemel így, ha elmegyek otthonról, akki bekapcsol).
A másik lehetőség az IFTTT applet, itt vannak a Sonoff appletek, böngészd át, hátha találsz olyat, ami kell. (Így meg a Yeelight izzóm működik, csak az naplementekor kapcsol, nem hely alapú a trigger.) -
haliho0
tag
válasz
pube111 #146807 üzenetére
... vagy olyan billentyűzetet használsz, amin van CTRL.
pl: [Hacker's Keyboard] -
-
Somatom
veterán
válasz
pube111 #146342 üzenetére
Nem használok Waze -t, de az előbb kipróbáltam vmit.
G.Térkép alkalmazásban hosszan nyomtam a 0 Kilóméterkőre, majd megosztás -> Maps Coordinates. Ez feloldja a hely koordinátáit, amit vágólapra (vagy más szerkesztőbe) lehet másolni. A Waze online felületének ebbe a formátumba kellett átírnom a kapott koordinátákat:
lat=47.497902 lng=19.040221 -
kmarci25
veterán
válasz
pube111 #145488 üzenetére
Azért írtam hogy Here, Sygic. Mindenki megtalálja, ami neki jó. Waze csak úgy tud offline lenni, ha indulás előtt wifin végig görgeted az utat, azért ez nem offline. A waze-nak az online-ság, forgalmi infók a lényege.
A 92% egy bug most, ha Lotti-ra van állítva,, akkor jelenik meg. -
Somatom
veterán
válasz
pube111 #144562 üzenetére
Attól függ, hogy ezt mire érted. Anno a barátnőmnek (klasszikus szöszi) vettem egy telót, amit felkészítettem ilyenre. Amikor elsírta magát, hogy nem megy az x dolog, akkor csak wifin lerakta az asztalra, én meg távgyógykezeltem. De, legalább egyszer mindenképpen engedélyezni kell.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
pube111 #143566 üzenetére
Nah igen , szenzációs. Lejárt múltkor a webkártyám , telefonáltam , vagy talán még be is mentem személyesen egy bank fiókba ,mikor közlik , hogy levélben , az appban van van értesítés az új kártya adatairól.
Azt nem is nézem , mert kb 1x , vagy 2x lépek be az appba utalaskor. Kutya se figyeli egyébként. Kicsit megszivattak ezzel , hogy csak oda küldtek. -
-
válasz
pube111 #142421 üzenetére
A 90%-ig töltésről is lemondhatnál.
Teljesen felesleges az akkura vigyázni.
Valamelyik OnePlus topikban volt egy évekig tartó teszt, aminek az lett az eredménye, hogy alig volt különbség a két tábor között (hímestojásként kezeli az akkut vs. nem foglalkozik vele, hogy tölti). -
crok
Topikgazda
válasz
pube111 #142419 üzenetére
A második root-al megoldható, itt le is írtam hogy hogy.
Root nélkül max. annyi hogy csipog ha elérte a megadott szintet. -
zhata
senior tag
válasz
pube111 #140926 üzenetére
Már többször szó volt a SKVALEX Call Recorderről. (3.2.9 a legújabb)
Tökéletesen vesz fel, minden jól hallatszik, nálam az összes egyéb Call Recordert lealázza.
Igaz, hogy root és Magisk SKVALEX modul kell hozzá, és több, mint 3000 Ft-ba kerül a végleges verzió. [link]
No1. -
merqree
őstag
válasz
pube111 #140926 üzenetére
Ezt használom, 10es Androidon is tökéletesen megy. (Szerk: 9es droidon (S10) és 8ason (Huawei) is működik)
Ami a trükk:
1. mindenképpen telepíteni és megvenni, ha PRO-t akarsz (azt linkeltem be!)
2. telepítés után törlöd az alkalmazást
3. az apkmirror-ról letöltöd az 5.43.11 verziót (ez az utolsó, ami még rendesen működik a Google szabályozása miatt)
4. google play automatikus frissítést kikapcsolni.ZipSignerrel próbáltam a frissítést "megakadályozni", de akkor a PRO funkciók nem működtek.
Ez a módszer szerintem nem warez, hanem megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest