- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
junior11 #165717 üzenetére
Itt én írtam már róla régen (4 éve) pont hasonló ügyben, én is használom. Azért az a 300K USD elég kellemes összeg hogy próbálkozzanak de egyelőre hír nincs hogy kifizették volna bárkinek. Csak a reklám része nem teljesen igaz ma már.
-
DrKapocs
őstag
válasz
junior11 #165717 üzenetére
Szerintem erre hiteles választ itt nem fogsz kapni. Senki nem hiteles auditátor itt szerintem.
Használom-e? Igen. Szeretem? Igen, jó és stabil. Személyes adatokat hogyan kezelik? Az elérhető források alapján biztonságosan. Biztosan? Honnan tudjam, én elhiszem. Államtitkokat küldök-e rajta? Asszem nem igazán, bár egy jó paprikáskrumpli recept lehet már annak számít...
-
DrKapocs
őstag
válasz
junior11 #164605 üzenetére
Én mostanában egy csomó navigációs appot kipróbáltam, hogy számomra melyik lenne a legjobb. Írtam is pár kommentet ennek kapcsán máshol.
Arra jöttem rá, hogy nincs egy olyan, ami tökéletes navi app lenne (számomra):
- Waze: nagyon jó, de a sávinfó még nem az igazi az iGO-hoz képest. Ráadásul jobban melegszik tőle a telefon. A háttérből jól navigál.
- Maps: számomra túl fapados, de az összes poi benne van. Ez is jó a háttérben. Gyalogos navigációra a legjobb.
- Sygic: vannak benne jó dolgok, de a hangnavigáció, az borzasztó. Ezen nem tudok túllépni, borzasztó.
- iGO PAL: full extrás, számomra majdnem a tökéletes navi, csak nem lehet rávenni a háttérnavira a Samsungomon. Talán majd jön egy frissebb frissebb apk belőle.
- iGO (Playes): Csak a próba verzió volt fenn. Fájóan buta, de navigál a háttérből.
- Luna: tényleg szép, nagy lehetőség van benne. A háttérből ez sem navigált, bár nagyon érdekes volt a jelenség. Megszólalt a háttérből, de szerintem csak saccolta, hogy kb. hol járok, mert nem volt pontos a bemondás. Olyan, mintha nem kapna gps pozíciót a háttérben. Egy idő után pedig már nem is saccolt. Egyszerűen a pongo skinben nem tudtam kikapcsolni az elhagyott kamerák utáni hangjelzést, illetve az animált rendőrt sem. Úgy emlékszem az "xx település közelében jársz" -t sikerült. Mivel ez sem navigált a háttérből, így maradt a jó öreg PAL. Viszont a sávinfo jó benne.
- OsmAnd: akciós, gondoltam kipróbálom. Az első tervezés után ment a kukába. 30 éve nem lehet az adott helyen balra fordulni. Simán bedurrantott volna egy bal kanyart... na ilyen navi nem kell.
- Petal maps: Ígéretes, de időre van még szüksége. Sebesség túllépésre nem igazán figyelmeztet, ilyen szempontból gyenge. Sok helyen nincs megengedett max. sebesség információjuk szerintem. Nem is tudom melyik a jobb, az, hogy nincs jelzés (mert nincs adat) vagy az állandó fals jelzések tömege (pl. iGO-ban)... lehet az előbbi. A TTS is hagy némi kívánnivalót maga után. Az komolyabb hiányosság, hogy nem lehet beállítani egyszerre az alábbi útvonaltervezési szűréseket (autópályák elkerülése ÉS fizetőkapuk elkerülése ÉS kompok elkerülése ÉS leggyorsabb út stb, stb.); csak egyet lehet kiválasztani ezek közül. Ebből következően 3 perc vélt előnyért minden felé elvinne. Jeleztem, azt mondták, hogy egyelőre túlzottan leterhelné a szervert, de rajta van a frissítési listán. Közepesnek mondanám jelenleg, de megéri figyelni rá, jó lehet.Ha csak egyet mondhatnék, akkor talán a legjobb a Waze.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
junior11 #144871 üzenetére
Többször bepróbálkoztam a Swiftkey-el én is. De aztán mindig töröltem is. Egyszerűen nem tudom megszokni hogy ha ékezetes betű kell akkor miért nem az az elsődleges a hosszú nyomásnál. Pl. az "a "betűnél nem az á hanem @ amit feldob,és húzni kell még hogy a kellő á betűt illessze a szövegbe.
-
anrab
addikt
válasz
junior11 #144868 üzenetére
Nincs szinkronizálás mivel felhőbe van.
Hogy miért tűnt el neked azt nem tudom. Arra meg nem emlékszem hogy nálam hogy volt. 3 éve az S8+ telót használom. Rég volt a csere.
Elméletben úgy működne ahogy írtam. Tudomásom szerint.
bigrock:
Akkor passz. Így még nem próbáltam. -
hangyász2
aktív tag
válasz
junior11 #143088 üzenetére
Szerintem ez nagyon relatív. A Swiftkey hosszú távú versenyző. Én "emberemlékezet" óta szinkronizációval használom, és a gyakori szófordulataim alapján már gyakran egész mondatokat "kitalál" előre. Elhiszem, hogy újként telepítve nem üti meg akár Gboard szintjét, csak a régi usereknél ez meg nem szempont.
Az egyetlen komolyabb gondom vele, hogy az ékezetes betűknél nem lehet alapértelmezett karaktert választani. Ez sem igazán idő, hanem macera. -
S e t h
nagyúr
válasz
junior11 #143044 üzenetére
Minden évben egyszer kipróbálom a swiftkeyt, hogy mennyit fejlődött, aztán rövid úton törlöm is le. Azt elfogadom, hogy tanítani kell, de a toldalékokkal, ragozással olyan hadilábon áll mint Tarzan.
A Google meg ürítsen sünt a szótár miatt, a user dictionary plust kell használnom évek óta, ha azt akarom, hogy a mentett szavaim később is elérhetőek legyenek. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
junior11 #143042 üzenetére
A Gboardban én csak szótár exportálás opciót találtam. Én maradok egyelőre Swiftkey mellett. Van benne egy téma,amit rég használok, írásjel után nemcsak idegen nyelven tesz autó szóközt, és nincs ott minden létező ékezetes karakter,ami nem kell. Nem akarom lerik@zni,de fentiek miatt nekem a másik inkább bejön.
-
Foose
addikt
válasz
junior11 #143042 üzenetére
Én anno 55ft-os karácsonyi akcióban vettem meg a Swiftkey-t,azóta sokszor próbáltam használni,de mindig marad a Gboard. Most a legutóbbi Swiftkey frissítés egész jó lett,flow-al ha írok tűrhetően felismer,az előző verzió csak akkor működött nekem normálisan ha lassan írtam. Viszont még mindig sokszor nem ismeri fel a beírt szót,illetve mást ír be. Érdekes. Így aztán megint marad a Gboard.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
junior11 #138071 üzenetére
általános netezésre kb mindegy, mit használ egy felhasználó.
viszont ha olyan helyre kell bejelentkezni telefonon, mint pl netbank (és nem a banki app-pal), arra a célra inkább Chrome vagy Firefox, + népszerűbb keyboard app (Gboard, Swiftkey), ezek mögött ilyen szempontból megbízható gyártók állnak.
-
Probert75
addikt
válasz
junior11 #138062 üzenetére
Ez az egyszerűsített mód lenne az?
De hogyan dönti el, hogy nekem mi a fontos tartalom?
Mert ezt írja benne:"Az Egyszerűsített mód átírja a nagyon lassú oldalakat, hogy csak a fontos tartalmakat töltse be"És azt hogyan lehet beállítani, ha lehet egyáltalán, hogy az éppen látogatott oldalt bezárva visszaugorjon a kezdő képernyőre?
Meg az sem lenne rossz, ha az elmentett oldalak mindig asztali nézetben nyílnának és nem kellene mindig bepipálgatnom. -
Fall-N
veterán
válasz
junior11 #138040 üzenetére
+1
Ez az Opera már rég nem az az Opera, amit a norvégok csináltak. A Chromemal összevetve azért vicces az adatok biztonságát egy kínai kézben lévő cucchoz hasonlítani.
Nálam sokkal több memóriát használ az Opera ezért sokszor újratölti az oldalakat, ezért is töröltem már rég, amúgy tetszene meg kézreálló volt. A Touch addig egy rossz vicc marad, ameddig alapvető dolgokat nem tud, úgy mint könyvjelző kezelés (nem a csillagozás nem az és van korlátja is) és az online Opera fiókba mentett könyvjelző szinkron.
-
-
Rula
tag
válasz
junior11 #137681 üzenetére
Nos, azért az, hogy ha a tokent megszerzik és azzal betudnak lépni a többi gugli belépős oldalra, ahol használtam az azért kicsit durva. Azt gondoltam pedig, hogy ez az egyik legbiztonságosabb mód (eddig). Köszi a cikket!
A 2FA ahol lehet be van kapcsolva, Steam fiókomat már mentette meg. (Kaptam telefonon az értesítéseket, hogy valaki belépett és itt van a kód, hogy rendesen betudjon jelentkezni ...)
Az egész nem is nagyon érdekelt volna, csak hát volt ma egy olyan szép álmom, hogy feltörték a Gmail és az eBay fiókomat. A kártyáról eltűnt minden pénzem. Utána felkeltem, örültem, hogy csak egy álom volt. Megnéztem az emaileket éééés ott volt az az email, hogy kikerültek a Canvas adatok. Olyan gyorsan még nem jelentkeztem be a netbankomba, mint akkor...
MikeWazowski: A Google Photosban van ilyen lehetőség pár fájl kiterjesztésnél (MP4-nél pl)
-
Fall-N
veterán
válasz
junior11 #137460 üzenetére
A DNS over HTTPS. A HTTPS szűrés meg kell anélkül nem tud blokkolni. A legtöbb honlap https-t használ, így muszáj használni különben nem tud sok mindent kiszűrni. Félni nem kell tőle, az AdGuard megbízható, a VPN kapcsolat meg a telefonon keresztül működik nem külső szerveren.
GEPESZ66: szívesen!
-
Somatom
veterán
válasz
junior11 #136606 üzenetére
PC -n nagyon régóta használtam problémamentesen. Aztán Androidon Dolphin és Firefox alatt beépülővel, mert nagyon kényelmes volt (auto beléptetés). Aztán a Google -re rájött a dili és elkezdte b...tatni a kisegítő lehetőségeket használó alkalmazásokat. Ekkor a LastPass kihátrált a böngészős beépülőkből. Azóta nem tudom, hogy mi a szitu.
-
válasz
junior11 #136604 üzenetére
Szerintem a DNS még nem a legvészesebb módja az adatgyűjtésnek, hiszen csak az IP feloldásért felelős, de nyilván gyűjthetik. Ha problémás, Te is hosztolhatsz DNS szervert amúgy. dnsmasq támogat rengeteg listát, ami fent van a neten. Routerre/RPi-re vagy akár a mobilra is fel lehet hegeszteni, de tapasztalataim szerint az Adguard stb sokkal hatékonyabb, hiszen nem csak a reklámdomaineket szűri, hanem belelát a teljes forgalomba.
LastPass biztos jó, de én nem bízom felhőre a jelszavaim, még akkor sem, ha a titkosítás kliens oldalon történik, s szerveroldalt csak az encrypted pass van meg. KeePassXC-vel lokális adatbázisban tárolom őket, a db meg egy erre specializált pendrive szerű kulcson van. Természetesen rokonoknál elhelyezve egy-egy mirror, a jelszavak pedig előre le vannak generálva, így nem kell folyamatosan leutazni hozzájuk, s frissíteni a db-t. De ez már a paranoia felső foka.
Én mindenképp helyi db-t választanék.
-
-
Somatom
veterán
válasz
junior11 #136604 üzenetére
Most jöttek ki egy új alkalmazással, de még nem néztem utána, hogy mi is az pontosan.
LastPass MFA -
-
-
darvinya
titán
válasz
junior11 #134974 üzenetére
Nem oszt meg senkivel semmit az Opera, mert saját szervert üzemeltet tömörítés céljából.
Amúgy van VPN funkciója, ahol beállítható saját szerver, stb.
De, ha ennyire para, akkor ott inkognitó mód, ami azzal jár, hogy az oldalak sütijei esetleg teljesen letilt.
Tehát maguk az oldalak gyűjtik az adatokat (sütik).Igaz volt Yandex böngésző, ma már Samsung böngésző, a volt KGB szervernek adod az összes dolgaidat.
Wolfskin
Hosszú Home gomb kikapcsolható, s ekkor semmilyen kereső nem jön be.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
junior11 #134891 üzenetére
Igen ha 9-es a droid érdemes beállítani az AdGuard DNS-t, így kiszűri az alkalmazásokból is a reklámot, amit egyébként nem tud.
De jó ingyenes alternatíva a DNS66 és a Blokada is. A hunfiltert kell beállítani és már működik is.
Böngészőből viszont jobb a Chrome alapú Kiwi Browser. Tud natív sötét módot, így a honlapok is mind sötétek lesznek. Ezenkívül támogatja az asztali Chrome kiegészítőket is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
junior11 #113361 üzenetére
Én nem tudok jobbról, csak már nagyon várjuk a 3-as verziót, ami hónapok óta csúszik. Persze nincs mögötte fejlesztői csapat, egyszemélyes az egész, úgyhogy majd elkészül.
Nekem a Hi-Res Audio tetszik benne, tökéletesen szól. Nem tudom, hogy milyen telefonod van és hogy melyik trial verziót töltötted le. Ha tudja a telefonod a Hi-Res Audio-t, akkor érdemes a 703-as (vagy Nougat esetén a 704-es) verziót leszedni, abban már üzemel ez a funkció.
(#113376) KurohaNeko: Megvettem, próbáltam, de mindig visszatérek a PowerAMP-hoz. Zavar, hogy a Hi-Res Audio-nál nincsenek beállítási lehetőségek, csak bekapcsolni, illetve kikapcsolni tudod. Na meg az se egy nyerő ötlet, hogy kizárólag egy mappát (és annak az almappáit) tudsz kiválasztani, ahonnan keresi a zenéket. Nekem van egy MP4-es és egy FLAC-es mappám, de ezeket össze kellene dobnom, hogy normálisan működjön.
-
-igu-
veterán
válasz
junior11 #113361 üzenetére
Blackplayer se rossz, a fizetős verzióban van pár extra, de legalább az se drága.
-
-
terra052
őstag
válasz
junior11 #109797 üzenetére
Én Nougat előtt Twilight-ot használtam, mindent be lehet állítani, naplementéhez képest kapcsoljon, saját időintervallumban kapcsoljon, színhőmérséklet, erősség stb... Az ingyenes is tökéletesen működik.
MM-nál van egy idegesítő dolog, a "Képernyőfedvény ....bla bla", na azt mindig ez okozta, ha kéri, csak ki kell választani a listából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Windows 11
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest