- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #174340 üzenetére
Töröltem a előzményeket, megjavult.
Nem tudom, mi lelte. -
válasz
instantwater #174248 üzenetére
Nekem ezt dobja:
-
efi99
őstag
válasz
instantwater #174154 üzenetére
Mert ebben csak néhány sablon billentyűzet van, de az is csak az elrendezés miatt, azért, hogy ne üres lappal kelljen kezdened. Ezután a programon belül te módosíthatod rajtuk a karaktereket, valamint hozzá is adhatsz plusz gombokat stb. Természetesen az összes karakter összes ékezetes verziója is hozzárendelhető, nagyjából minden is, meg különféle funkciók (kurzorléptetés, másolás, tab, másik kiosztásra váltás stb). Ehhez nem kell letölteni semmit pluszban. Ennek az appnak ez a lényege. Az elején dolgozni kell vele, de teljesen személyre szabott lesz és egyedi.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
instantwater #174145 üzenetére
Igen.
A DOH-al nincs gond. -
efi99
őstag
válasz
instantwater #174115 üzenetére
Keyboard Designer. Bárhova bármit rakhatsz benne a benne lévő kb 2000 szimbólumból és bármilyen színűek és méretűek lehetnek a gombok.
-
válasz
instantwater #174117 üzenetére
Mégsem jó.
Ebben a fotózás után másodpercekig le van tiltva az exponálógomb. -
fogselyem
senior tag
válasz
instantwater #174114 üzenetére
Samsung S24 FEn a 9.1 se mukodik.
-
gelbelex
őstag
válasz
instantwater #174110 üzenetére
Szia,
Secure-t nem próbáltam még.
A GCam nekem szimpatikusabb volt, mint az OpenCamera, amit nem túl sokat használtam, így ez erősen szubjektív.
Az OpenCamera előnye, hogy egyszerű; telepít-használ.
Ehhez képest a GCam macerás... A celsoazevedo-ról végigpróbáltam kb. minden verzió és hozzávaló config(ok) kombinációt (csak ahol készült config a telefonomra (vayu)), és azok közül választottam.
A különböző verziókat különböző package name-ekkel telepítettem (hogy megférjenek egymás mellett), a hozzájuk ajánlott config-okkal (a megfelelő helyre), erre van FAQ a celsoazevedo-n.
Nagyjából kipróbáltam, melyik fut jól, kipróbáltam képminőségre (nincs túl nagy különbség) és kezelhetőségre (mi hol van benne).
Végül Greatness' 8.2 lett. Párszáz kép óta megelégedéssel használom. -
ktomcat
senior tag
válasz
instantwater #174055 üzenetére
Ja igen ezek a crdroid testreszabásai között vannak, max 6 oszlopot lehet hozzáadni és van square/circle meg egyéb megjelenítés.
Navigációs gomboknál van "kompakt" lehetőség és azzal húzza összébb őket.Hogy miben tud többet/kevesebbet azt nem tudom csak a rootolás metódusa más (kernelbe kerül) és ahogy én vettem észre kevésbé "root" érzékeny, illetve itt külön adod meg hogy mi kapjon root jogot, nem pedig hogy mi elől rejtse el. Az UI kb. ugyanaz mint a magisk, a telepítés is ugyanúgy a patchelés (boot backup majd ksu appból boot heggesztés majd recoveryből mehet a heggesztett boot) útján megy. Olyan előfordulhat hogy régebbi kerneleket már nem támogat de úgy tudom az 1.0 alatti ksu apk-al mennek.
skvalexre előfizettem jó pár éve, azóta nem pártoltam el szinte mindig teszi a dolgát, amikor meg nem akkor ált. én vagyok a ludas -
ktomcat
senior tag
válasz
instantwater #174051 üzenetére
Redmi Note 13 Pro 5g, crdroid 11/ android 15el, KSUs vagyok, skvalex call modul van csak
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
instantwater #173968 üzenetére
Lejárt a szerk.idő.
Az én bankom küldi SMS-ben (IS!) , biztos gagyi akkor , ha a magyar OTP az. Nem tudom , ha ez gagyi neked a többire mit mondasz.
Fall-N: ennyire nem parázok , pont nem érdekel mit tud rólam bármilyen adathalász app. Van fent DNS szűrő , jól elvagyok , hirdetéseket se látok. Itt nem erről szól a történet.
-
ktomcat
senior tag
válasz
instantwater #174021 üzenetére
Köszi, az fentvan jelenleg is, most hogy megnyitottam már hasonlóbb értékeket mutat mint az FKM [de a screen on time kb. 1 órával kevesebb az accubatteryn], minden más érték az elfogadható hibahatáron belül van, pedig mindkét app futott már amikor reggel levettem a töltőről, akkukímélés kilőve persze..
-
kertelek
kezdő
válasz
instantwater #173976 üzenetére
Ezt már próbáltam többször is. Egy darabig működik aztán nem látja a teló a boxot. Ilyebkor átírom a box nevét, boxot újraindít így megint látja egyből egy darabig, aztán kezdi megint..
Kukáztam ez így idegesítő.
-
DrKapocs
őstag
válasz
instantwater #173960 üzenetére
A titkosszolgálatokat biztosan az fogja érdekelni, hogy mit rendeltem a Foxposttal.
Egyébként lényegében véve Te magad is titkosíthatod a mondandód (pl. SSE), így bármilyen üzenetküldőt használhatsz, ha eleve kódoltan küldöd. Jelszavakat így azért biztonságosabb küldeni, megosztani. Így tényleg csak Te és a kulcs birtokosa tudja az üzenetet olvasni (nyilván kell egy normális kulcs, nem úgy mint itt, ahol egy "a" betű a kulcs.)
-
boborján2
senior tag
válasz
instantwater #173960 üzenetére
Én is így gondolom , ugyanakkor az utolsó mondatnak ellentmond a végpont-végpont titkosítás , így abban a tudatban kezelem ezeket ,hogy igazából egyik sem az.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
instantwater #173917 üzenetére
A hirdetés érdekel a legkevésbé. Inkább már megint a havi 999ft -os eljárás , üzleti modell ami kiakaszt .
Nem elég a hirdetés nekik , a felhasználói adatok , még fizetni is lehet. Sugarba hányok már ezektől.
Foxpostot se értem , miért oda küldik a privát SMS -t?
Jah , de , ennyivel is spórolnak...
# 173918 Viktor0610: de most nem azért , mindenki át szokik majd erre?? Hogy van ez?? Ahogy látom kikapcsolni sem lehet , csak törölni az egész "üzleti üzenet" funkciót , de akkor az sms is úszik...
Ez így jó nagy 💩.boborjan2: hol tudod elvenni , mert ilyet nem látok :
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
instantwater #173874 üzenetére
Én pedig ajánlom a Soult!
Adblocker importálható , könyvjelzők szintén. SafeInCloud kompatibilis és még lehetne sorolni. -
Fall-N
veterán
válasz
instantwater #173866 üzenetére
Sima Chrome + AdGuard program (privát VPN). Ez azért jó, mert függetlenül bármilyen böngészőtől működik. Még régen vettem rubel valutával, olcsósítva a liszenszet hozzá.
-
válasz
Soul browser és Blokada 4.15-ös páros. Utóbbit az automatizálhatóság miatt. (kell hozzá egy automatizáló app)
Maximális elégedettség a részemről és a családban is. -
mizoli
addikt
válasz
AdAway root-tal.
Adblock Plus és AdGuard browser bővitmények. -
ggeleven
őstag
válasz
Weboldalak reklámjai ellen? Brave böngésző és adguard privát DNS esetleg? Crok mester szokott az utóbbiról írni, keress rá és lesznek jó tippek egyéni szűrőkre, stb.
-
ggeleven
őstag
válasz
instantwater #173859 üzenetére
Nem vagyok ebben olyan biztos, hogy e-mailt sokan lekövetnek/rendesen figyelnek rá. Aki irodai vagy multikörnyezetben dolgozik, annak tök természetes az e-mailezés, de azt látom, hogy aki ezen kívül dolgozik, az nagyon felületesen nézi a leveleket, ódzkodik is tőle kicsit (nem ismeri, nem használja, túl sok a feliratkozott spam, ami között elveszik a lényeg?). Social media viszont ezerrel pörög a legtöbb embernél sajnos. A baj inkább (de ez már szociológiai és gazdasági kérdés), hogy szolgálató részről sem kedv, sem energia, sem emberi,- és anyagi erőforrás nincs, hogy a fogyasztói szempontból jól csinálják. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást választják. Kérdés, hogy erre ne lenne egy jogszabály, hogy hogyan is lenne kötelező értesíteni a fogyasztókat?
Biztosan van egyébként, de hogy az nincs betartva, ellenőrizve és mulasztás esetén szankciónálva az biztos.
-
Narxis
nagyúr
válasz
instantwater #138824 üzenetére
Gondolom a helyadatok a reklámnak vagy annak, hogy a legközelebbi mekit megmutassa, a fényképezőgép meg QR kódhoz vagy ilyesmihez kellhet de egyelőre azért kellene megadni mindet, hogy kiderítsük miért nem működik nála.
-
Dorcsika
junior tag
válasz
instantwater #138804 üzenetére
Erre nem is gondoltam......
-
válasz
instantwater #138588 üzenetére
ilyen random neveket értelemszerűen nem lehet feloldani
Nem attól függ, hogy értelmes-e a név, hanem hogy regisztrálva van-e. -
válasz
Megnéztem a logot, mint a Blokadaban.
Nálam a Chrome-ban is szűr az AdGuard. -
Fall-N
veterán
válasz
Maximum a böngésző kiegje ami csak ott működik. Az AdGuard mindenhol szűr, mivel a netes forgalom áthalad VPN-en és az AdGuard szerveren. Így csak a megszűrt forgalom amit látsz. Az más kérdés hogy a világ összes reklámjára nincs rules, így van ami kimarad és ezért marad reklám is elvétve. Alkalmazásokban is tud szűrni elég hatékonyan.
Te kevered ami fent van Playen AdGuard böngészős kiegészítővel. Az "igazi" AdGuard nincs fent, mivel tiltja a Google.
-
válasz
instantwater #138577 üzenetére
Chrome-mal és AdGuarddal nekem nincs ilyen.
Egyébként az Allowed nekem azt jelenti, hogy nem csak próbálta feloldani azokat.
-
TODI1111
veterán
válasz
instantwater #138576 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
instantwater #138574 üzenetére
Note10+ készülék és mint minden telefonomon ezen is novát használok.
-
Probert75
addikt
válasz
instantwater #138542 üzenetére
Értettem mit akarsz elsőre is. De attól mert a gombok közt esetleg kinézetre nagyobb a távolság, még nem azt jelenti, hogy az érintés helye is kisebb lesz. Ha kisebb lenne, akkor esetleg romlik a pontosság. Jó neked, ha nagy az ujjad, akkor sem lesz kevesebb félreütés/érintés, ha nagyobb a billentyűk közt a távolság.
A billentyű témák között van olyan, aminek látszatra nagyobb a gombok közti távolság. De nem hiszem, hogy azzal együtt csökkenne az érintés felülete is. -
SharpSA
veterán
válasz
instantwater #138544 üzenetére
Ahogy látom igencsak régi darab...
-
vasza
csendes tag
válasz
instantwater #138542 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madhava.keyboard.beginner
-
Probert75
addikt
válasz
instantwater #138532 üzenetére
Mivel csak a magasságállításnak van értelme. Gondolj bele! A szélesség mindig adott, a telefon kijelző szélességével. Ha állítva a teló, akkor is kiér teljesen a kijelző széléig, ha fektetve a teló, akkor is. Csak felfele, vagy lefele van hely változtatásra. Gombok közötti nagyobb térközről én nem tudok.
-
Probert75
addikt
válasz
instantwater #138530 üzenetére
A gombok méretét lehet.
-
Somatom
veterán
válasz
instantwater #138468 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem az a "specifikáció", hogy a Gmail sötét mód csak a Pixeleken legyen elérhető? Legalábbis eleinte.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
instantwater #138468 üzenetére
Ez is igaz
-
Fall-N
veterán
válasz
instantwater #138428 üzenetére
Ez a Chromeban debütált egyszerűsített lapváltó, valahol ki lehet kapcsolni a //chrome:flags-ben. Ott nincs alapból aktiválva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged