- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee-coul
csendes tag
Helló !
köszi a választ.
Sikerült az appok közül letiltani a samsung gyári böngészőt. ( igy most nem 90% -ot fogyaszt , csak 44 et )
Ki is lett jelentkezve a gmail-ből.
A telefont többször is újra lett indítva, de bekapcsolás után mindig beölti magának ezt a programot:
com.sec.android.app.sbrowsersamsung galaxy s3 NEO készülékről van szó.
android típus : 4.4.2
nincs Root rajt.várom a segítő válaszokat, hogy mit lehet tenni.
köszönöm
-
Valoszinuleg elkovette azt a ''hibat'' , hogy egyszer bejelentkezett a gmail fiokjaba a bongeszobol, es nem inkognitomodba tette eme lepest.
Ki kell jelentkezni es/vagy torolmi a bongeszo osszes adatat.
Nalam hasonlo volt, csak nem az akkut szivta ennyire, hanem a monilnetemet.
Amugy gyari bongeszo nem volt rossz, de megvaltam tole, Opera forever, flash meg Puffin. -
macilaci78
nagyúr
Itthon működik.
Ez nem az, amit én keresek. Nem az ingyenesen használható TeamViewer klónját keresem, hanem hogy a tabletet egyfajta második monitorként tudjam használni és csak 1-1 alkalmazást áthúzzak rá. (Például mintha a Photoshop eszköztárját tenném át másik monitorra.)Olyan megkötések is számításba jöhetnek, minthogy azonos hálózaton legyenek, vagy adatkábel legyen a két eszköz között, még pénzt is megérne.
Nincs rá szükség a gép előtt töltött minden percben és nincs hely második monitornak az asztalomon, a TV-re meg nem látok rá a monitor előtt ülve. Vagy a tabletet fogom be erre.
Ilyenre gondolok. -
macilaci78
nagyúr
Ez megvolna, telepítettem tabletre, PC-re, kifizettem a Productivity pack-et 1 hónapra és nem csatlakozik a két készülik, pedig listán mindkettőt látni. Anywhere Access Pack nem kell, úgyis azonos hálózaton leszek mindig.
(Itt a PC LAN-on van, a tablet wifin, a router ugyanaz, port ugyanaz.) -
nyikszi
őstag
Köszi, de nem működik sajna
Azért lenne jó, mert akkor csak egy projektorra rádugná az ember a tabletet és onnan lehetne lejátszani a ppt-ket. Nem minden teremben van laptop és még egy laptop hurcolászása egy projektor mellett, kicsit már nyűgös lenne.
Szóval még mindig keresek olyan ppt lejátszót, ami a videókat megnyitja hyperlinken keresztül.
-
S e t h
nagyúr
Ennek analógiájára az sem warez ha egy aktuális verziószámú alkalmazás korábbi verzióit az eredeti forrástól eltérő helyekről töltöm le?
Mondjuk egy 5000 forintos 3.0 verziójú game 2.5-ös verzióját.
Vagy hogy a készítő engedélye nélkül a szoftverbe piszkáltak, hogy ne frissítsen?
Én meg lepnék lepve ha így lenne. -
M3aN
senior tag
Igen, tudom, de feldobja hogy ott van és le tudom szedni. Amúgy számomra kinézetre is jobb a play meg szebb a megjelenítése, csak ezt a tárhely felhasználást nem tudom hova rakni. Nem volt ez még téma hogy miért csinálja?
Ezt a felhőből megnyitást én nem találtam benne, csak a pozíciót. Be volt kapcsolva hogy szinkronizáljon mindent, de magát a könyvet nem töltötte le a másik eszközre.
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Lecserélni nem szükséges, igényelj egy ún. Webkártyát.
Ez egy virtuális bankkártya, amire át tudod tenni a szükséges összeget és online ugyanúgy fizethetsz róla, mint egy valódi bankkártyával. Ezek direkt olyan típusúak, hogy elfogadják online fizetésre (az enyém pl. Mastercard).
-
vicze
félisten
Következőt írtad: "KitKattől kezdve, az SD kártyára való íráshoz vagy rendszerapp, vagy root jog kell."
Ez az állítás egyszerűen nem igaz és félreinformálás, amiket leírtam tények és teljesen cáfolják a fenti állítást. Nem kell se rendszerapp se root, az SD-re való íráshoz, főleg nem 5.0-tól.
Másrészt nem személyeskedtem általánosan szólt mindenkinek, mert nagyon fárasztó újra és újra ugyan ezzel a félreinformálással találkozni, aminek eredménye, hogy újra és újra magyarázkodni kell, hogy nem úgy van és megértetni másokkal, hogy mi is a valós probléma.
A root és SDfix nem megoldás semmire csak a pont, hogy a problémát "elmaszkolja". A fejlesztőknek kell, megfelelően megírni az appokat és ehhez a fejlesztőt kell cseszegetni, nem pedig megkerülgetni a rendszert.
-
aprokaroka87
nagyúr
szerintem ő megfogalmazta úgy a dolgokat hogy az érthető legyen.
Lényegében 5.X-től a 4.4 elötti helyzet áll vissza,apróbb módositásokkal.
Az már eleve borzalmas gáz ha egy adott app pl létrehoz egy könyvtárat "gumicukor" néven...te mint felhasználó talláld ki hogy mégis mi a franc akar az lenni. -
vicze
félisten
Csak azt tudnám, hogy meddig lesz ez a népbutítás terjesztve.
(Főleg ha nem hajátok abba...)
Android 4.4: Minden alkalmazás külön engedély nélkül írhat az SD kártyára, de csak a SAJÁT mappájába az <SDCard path>/Android/data/<App name>. Olvasni mindent tudnak kivéve más alkalmazások data/<app> mappáit.
Andrdoid 5.0+: A fenti megmaradt, de új API jogosultság lett bevezetve, amivel lehet írási jogot kérni a SDkátya egy adott mappájára és összes alkönyvtárra/file-ra. A SD gyökérre kérve a a teljes SD kártyához hozzáférést kap az alkalmazás kivéve más alkalmazások data/<app> mappáit.
Amennyiben az új API-t a fejlesztő nem implementálja az alkalmazásába, a 4.4-es jogosultságot használhatja.Legyetek szívesek ezt végre fejbe vésni és ne a hülyeséget terjeszteni.
Ha egy alkalmazás nem támogatja az 5.0-ás API-t akkor tessék a fejlesztőhöz menni és sírni neki, hogy frissítse az alkalmazását.
-
Jazz
veterán
Mit, bekapcsolni az internetmegosztást? Aktív hot-spot? Miért?
Mindenesetre bekapcsoltam. Semmi.
Feltettem a kies-t is. Azzal is semmi....
Kezdek agybajt kapni. Másik telefonnal (régebbi android), simán usb mód, aztán ott a meghajtó, kész, nem kell sz*kodni semmivel. Látom vele az ext. sd-t, a belső sd-t. MyPhone explorerrel meg az internal storage-ot is. Itt meg szívok már nem tudom hány órája és nem akar működni....
-
air
nagyúr
Persze. Mutatja is mintha szinkronizálna, de mégsem teszi. A tabletemen megvan a teljes szótár, de nem megy át a telefonra.
Amazonos verzióm van mindkettőn, de a telefonon 2.0.xxx, a tableten viszont csak 1.6.yyy verzió van. Frissíteni egyiken sem lehet.
Furcsa.
Azt hiszem írok a supportnak. -
basaja
senior tag
Ez érdekes,mert nekem(Moto G2,gyári stock 5.0.1)bár szinte minden nap használom a GPS-t,csak akkor rakja ki,ha feloldás után lehúzom a redőnyt.Ha zárolt képernyőnél húzom le,függetlenül attól,hogy be van kepcsolva vagy sem,nincs ott…a többi kapcsoló mindig ott van…érdekes…
-
törölt tag
A 60.0 -ban pedig talán már lesz annyi lehetőségem a testreszabására, mint most a Gravitybox -ban.
Ezért vagyok immunis az Androidos "verziólázra". A legtöbb Google "újdonság" már régóta használható a régebbi rendszereken. Csak azokat a megoldásokat nem a Google konyhájában főzték.
-
törölt tag
Még jó, hogy van a Gravitybox. Azzal se olyan, mint SGS2 -n a Wanam ROM -é, de legalább nem csereberélődnek a gombok. Milyen gyorsgomb az, amit nem pontosan ott találok, ahova raktam? Évek óta, az összes droidomon ugyanaz a sorrend. Ne döntse már el helyettem a Google, hogy nekem mi a jobb elrendezés!
-
-
-
törölt tag
Akkor én biztosan bele fogok szaladni és előre szólok, hogy nem szándékosan. Ugyanis, halvány dunsztom sincs arról, hogy mi az a kritérium, ami miatt OFF -ba került néhány hsz. Sokszor felmerült, hogy az Androidos Play alkalmazásban nem lehet szelektálni, hogy mely Android alkalmazások frissítését ajánlja fel. Ha ennek a problémának az orvoslása itt nem ON topik, akkor igazán nem tudom, hogy mi lenne az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged