Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Androidos Inshot videó projekt fájlját hogyan lehet lementeni? Kerestem TC-vel is, de nem találtam. Kösz a segítséget előre is.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Köszönöm. Ha minden jól megy, akkor az lesz Xiaomi. Jópofa a kereskedő, mert kiküldte hogy értékeljem őket (árukereső), de a tablet még sehol
#169417 PaksiPeter
Kösz. Azt sajna vissza kellett küldenem, a tablet topikban írtam róla.#169418 cidalain
Kösz. Redőny? Az meg mi? Jelszavas lesz, de nem titkolom előtte, ha kell tudjon belépni hozzám. De alapból inkább csak, hogy el legyen különítve, nem a titkolózás a cél.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Olyan appot keresnék, ami két felhasználó között az egyszerű váltást megoldja. Vagyok én és a Fiam egy tableten (Android 13). Ő játszik, én viszont nem. Találtam alkalmazás klónt, de nekem nem ez kell, hanem egyszerűen a két fiók között tudja váltani. Az már csak hab lenne a tortán, ha mindezt már a bejelentkezés során megtehetném, úgy mint a Windowsban. De ha csak az asztalra tudok kitenni egy appot és azt kell elindítanom és ott kiválasztani a fiókot már az is nagyon jó lenne. Köszönöm előre is!
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz Somatom #141395 üzenetére
Az új tabletre Cx file explorert tettem (az és file explorer tele van reklámokkal) és ez is tudja a home sreent Igaz engedélyezni kell előbb. Szuper, kösz meg egyszer.
-
nyikszi
őstag
válasz samujózsi #141377 üzenetére
A telefonja nyomógombos Amit akarok adni tabletet, az androidos. 5.0-ás android ketyeg rajta.
(#141376) Somatom
Próbáltam az ES File Explorert, azzal nem sikerült. Melyik tudhatja?[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Nem tudok jobb topicot a kérdésemnek. Meg lehet valahogy oldani, hogy egy képet kiteszek a főoldalra vagy egy videó fájlt és arra kattintva elindul a képnézegető vagy az adott videó? Van valami ötlet erre? Egy 78 éves néninek szeretném megoldani, akinek még nyomógombos telefonja van.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Jelszóval le tudok védeni appokat? Android 7-es van a készüléken. Vagy mindenképp külső app kell?
-
nyikszi
őstag
válasz zsoltzsolt #128592 üzenetére
Persze, beállítottam. De nem ajánl fel semmit. Nézem ezeket. Kösz.
Ez az Osmand elég biztatónak tűnik, holnap jobban meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Van valami városi túra tervező program? Én megkeresem amit szeretnék megnézni, bepötyögöm és kiadja a legjobb útvonalat (gyalogosan). Főleg nagyvárosra gondoltam és külföldön is használnám.
-
-
nyikszi
őstag
válasz darvinya #112412 üzenetére
Ja, tudom, nem vagyok ennyire hülye. Az ADB nem kommunikál, de se az LG-re, se a Xiaomira nem találok drivert Amit feltett a Helium, az sz@rt se ér, nem ismeri fel egyiket se az eszközkezelőben.
-
nyikszi
őstag
Nem ír semmit vagy én nem találom.
Helium Setup
1. Install Helium on Android
a) Root user? You're done!
2. Install and run Helium Desktop (link below)
3. Connect Android to computer.
a) You may need to set your USB Connection Mode to "PTP". (Nexus 7, Nexus 10, etc)
4. Helium on Android should now be enabled.Kérhetek telefonos segítséget vagy barkochbázzam ki?
-
nyikszi
őstag
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Heliumon kívül létezik valami program amivel a programok/játékok adatai is elmenthetők root nélkül? Feltettem a Heliumot, de nem csinál semmit, csak pörög a telefonon a kör és kiírja, hogy várakozás a Helium desktopra. Rootolni nem szeretném az új telefont.
-
nyikszi
őstag
válasz Viktor0610 #107591 üzenetére
Ja T9
És akkor nincs megoldás rá?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Jelenleg a viberen be hová hívást nem tudom felvenni az autóban, ha a zsebemben van a telefon. Mi len programmal lehet ezt megcsinálni, hogy a telefonos híváshoz hasonlóan a viberen történő hívást is fel tudjam venni az autórádióval.
-
nyikszi
őstag
válasz -Maci- #106941 üzenetére
Szia! Én ugyan nem több autóra használom, de egész jó a Fuel buddy. Csv-t is tud importálni. A leírásában írják, melyik cella mi.
-
nyikszi
őstag
válasz Leonardo91 #93768 üzenetére
Mértékegység váltóra gondolsz? Vagy nem értem a kérdést
-
nyikszi
őstag
Köszi, de nem működik sajna Azért lenne jó, mert akkor csak egy projektorra rádugná az ember a tabletet és onnan lehetne lejátszani a ppt-ket. Nem minden teremben van laptop és még egy laptop hurcolászása egy projektor mellett, kicsit már nyűgös lenne.
Szóval még mindig keresek olyan ppt lejátszót, ami a videókat megnyitja hyperlinken keresztül.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van valami (elsősorban) ingyenes alkalmazás, ami a ppt(x)-ket lejátssza teljes körűen? Amiket kipróbáltam (Microsoft Powerpoint, WPS office, Kingsoft office, Google diák) mind elvérzett a beágyazott videóknál.
-
nyikszi
őstag
válasz vadászcsiga #49854 üzenetére
+1 a Sportstrackernek Csak ajánlani tudom.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Olyan appot keresek ami egy hangos szövegből (mondjuk mp3) írott szöveget csinál. Természetesen magyarul. Mint egy titkárnő aki legépeli a hallott szöveget.
-
nyikszi
őstag
válasz #79335424 #42101 üzenetére
Köszönöm, meglesem. Van root, nem gond. Egyébként azóta nem jött elő, majd végig nyomkodok már mindent, hogy mi okozhatja, de valami háttérben futó alkalmazás, az biztos.
-
nyikszi
őstag
Olyan programot keresek, ami logolja az éppen futó alkalmazásokat és azok tevékenységét. Néha feljön egy értesítés, hogy "I'm sorry will exit program, unknown error!" vagy valami hasonló és nem bírok rájönni mi lehet az. Újra kezdeni meg nem akarom a telepítést, mert még nem fedeztem fel benne semmi összefüggést, hogy mikor jön elő az üzenet.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Szia! Sports Tracker lesz a te barátod. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy pici bajom van, hogy a rollert nem ismeri A bőrkabátom zsebén keresztül is simán veszi a GPS jeleket.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Olyan programot keresnék, ami számolja a hívásokat és szól/értesít/postagalambot röptet, hogy letelt mondjuk 100 perc vagy amennyit én beállítok. Egy olyan tarifát fogok használni, ahol adnak 500 perc ingyen dumát és ezt szeretném kihasználni teljes mértékben.
-
nyikszi
őstag
válasz zsoltzsolt #36463 üzenetére
Köszi, jó lesz az is
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Létezik növény- és állathatározó magyarul? Ilyen néven nem ad fel semmit nekem a play.
-
nyikszi
őstag
válasz petymeg #35443 üzenetére
Igen van, én épp a minap tettem fel a CamCard Free - Business Card R-t és tökéletes. Legalábbis fekete-fehér névjegykártyánál. Elment szinte minden adatot, név, üzleti név, web, email, cím. Az egyik cirádás és a másik sötétkék névjegykártyánál egy kicsit el volt veszve. Amikor lementettél egy kártyát a kontaktba át is menti az adatokat (ha akarod). Aztán az összes névjegykártya megtekinthető kicsiben a programban. Nemek nagyon tetszik, bár csak 52 névjegykártyát tud a free verzió.
-
nyikszi
őstag
Melyik program képes az appok és az ablakok mentéseit/beállításait is elmenteni és visszaállítani?
-
nyikszi
őstag
válasz tomy86 #29548 üzenetére
Már hogyne lehetne:
Összes vélemény -> ott pedig az értékelés száma alatt "A leghasznosabb legyen elől/A legújabb legyen elől/Legmagasabb értékelésű legyen elől" közül lehet választani.
(Lehet nekem régebbi van?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest