- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Annyival kiegészíteném, hogy ma már a reklámok-vírusok között is van összefüggés. Ha nem akar vírusokat akkor a csak play-ből telepítés mellett nagyon is ajánlott a reklámblokkoló. A host fájlos megoldásnál pedig kifinomultabb az Adguard, nem csak mert root nélkül is működik hanem mert könnyen adhatók hozzá kivételek ha olyan oldalt blokkol amit nem kellene, plusz a hufilter miatt gyakorlatilag én egyetlen 1 darab reklámot se láttam amióta használom. Van spyware filterük is. Nem tudom mennyire hatékony. Jut eszembe a kivételek kezelése azért is jó mert így legalább a PH!-t is hozzáadhatjuk, hogy ne szomorkodjanak, hogy mi mindent blokkolunk.
-
GEPESZ66
veterán
Elolvastam az írást.
A következő jött le nekem ebből.
Mivel én csak az áruházból töltök le alkalmazásokat, amit sokan töltöttek már le, ezért így fertőzéstől nem kell tartanom.
Viszont az internetnél akkor vagyok nagyobb biztonságban, ha pl az Adguard-ot megveszem, s így böngészek, mintsem biztonsági szoftvert telepítek?
Vagy rosszul értettem ezt a VPN dolgot?
Az Avast IS-nél (windows-os verzió) is van olyan összetevő, amit telepítéskor kilehet választani, hogy SecureLine VPN, de ezzel nem tudtam mit kezdeni, hogy rakjam-e fel. -
törölt tag
Én ezt másképp látom. Sztem a szinkronizáció lehet egy, és kétirányú. Van, hogy az egyik mód a hasznosabb, és van, hogy a másik. De, ennek a beállíthatóságát tartom a legfontosabbnak. Ezért nem használom közvetlenül a Google szinkron megoldásait, hanem közbeiktatom a Foldersyncet.
-
-
-
A Tugabrowser-ben állítólag van Gsync, amúgy azt gondolnám látatlanban, hogy mindkettő hasonló lehet (talán mindkettő Chromium alapokra is épül, de ezzel nem akarok hülyeséget mondani).
Nekem a Gello Mod-ban tetszik a sebesség mellett még, hogy van opcionálisan Immersive mode, plusz energiatakarékos funkció is. Mivel 95%-ban szöveges formában netezek, oda még jól is jön nekem, hogy nem pörgetik szét magát a processzor feleslegesen (márha valóban működik ez az energiatakrmód persze).
A könyvjelzők szerencsére nem érdekelnek mobilon, szóval nekem nem okoznak gondok a fentebbiek.@beg: Bevallom ilyesmi infók reményében is írtam be eleve a témában. Köszi!
-
beg
veterán
Az alap még fele ennyit sem tud, ez egy mod verzió és még ebbe se fért bele a gsync. Gyors mint a mérgezett egér, de ahogy egy chrome szintjére jut tudásban (pedig még az is fapad, könyvjelző sorrendet sem változtathatunk 2016-ban
) szerintem úgy fog lecsökkenni a szintjére. Szintetikus tesztekben 10% körül ver jelenleg a chrome-ra.
-
törölt tag
Távol állnak tőlem az ilyen "tisztító" hókuszpókuszok. Egyszerűbben oldom meg az ilyesmit. 3GB RAM
gaben0211:
A billentyűzet nem csak egy felület, hanem egy input method, aminek érthető okokból elég szigorú követelményei vannak. A logolás csak az appon belül oldható meg, más billentyűzet alkalmazáshoz nem társítható.
A másik módszer az, hogy megkerülöd az Androidot, és kernel szinten olvasod ki a bevitelt. Ez viszont csak egy koordináta lesz. Kell hozzá egy "térkép" a billentyűzetről, ami alapján beazonosítható, hogy az adott koordináta milyen karakterhez tartozik (mint az offline naviknál). -
aprokaroka87
nagyúr
Én letiltottam az eszkőzkezelőt és megoldodott a gond.
De elöször tudni kellene hogy mi váltja ki a dolgot,aztán mérlegelni hogy a problémát elfedjük vagy megoldjuk gyökerestől,de akkor előfordulhat hogy nagyobb baj lesz.
Gondolom azzal tisztában vagy hogy rendszer appokat nem tiltunk ész nélkül?
-
Juditta_56
aktív tag
Megnéztem mindkettőt, köszönöm, az Aida marad, de ha jól néztem, logot nem csinál, így nem tudom meg pl. a proci hőmérsékletét, ha nem tudom kezelni a képernyőt.
A harmadik frissítés van rajta (ha a bild verzióra gondolsz), 20160303 az utolsó, meglátom a következőt, bár, ha a frissítés lenne az ok, nyilván másnál is jelentkezne.
Tudom, hogy nem tesz jót, azért is tettem le a telót a szélvédő alól bal kézre, a beömlőnyílásra, árnyékoló is van rajta, de néha azért mégis süt rá a nap.
Kösz, még egyszer! -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm!
Pontosan: kékes a kijelző és NEM kell újraindítani kihűlés után, akár az ujjlenyomat olvasóval is indul. Persze, ha össze-vissza nyomkodom közben, arra azért reagál és volt már, hogy kikapcsolt. A proci hője kiderülhet valahonnan?
Kicsit rapszodikus a telóm. Tegnap reggel pl. végigcsinálta a hazautat, pedig keményen sütötte a nap. Igaz, most a szellőző beömlőnyílására van feltéve (no klima).
Közben én is kaptam egy olyan ötletet, hogy fedjem le a Light sensort próbaképpen. Mondjuk, nem tudom, hogy hol van, keresem guglin is, a teló topikjában is kérdeztem, egyelőre nem derült. ki.
Kösz még egyszer, hogy foglalkozol velem...
-
ctibor
senior tag
Egyelőre - bevallom - én is a Google fotó appot használom e célra. A Megára főleg régebbi, illetve fényképezőgéppel készült fotókat tettem fel. De az ikonja ott figyel a telón és a tableten is, így bármikor le tudok tölteni képet az archívumból. Csak az automata feltöltés funkciót kapcsoltam ki.
-
-
kisspall
aktív tag
Lehet hogy némileg keverem a fogalmakat. Amit tudok: a mailbox.hu egy önálló email szolgáltató volt, van is ilyen címem. Talán 2012-ben beépült a gmail rendszerébe, a címem gyakorlatilag egyenértékű lett egy gmail fiókkal, csak a név maradt. Most nemrég pedig kivált és újra önálló email szolgáltató, bár jóval szerényebb háttérrel, de azért üzemel.
-
unravel
őstag
A Weather Live -ot használtam, de a Te időjárás appod még azt is lepipálja.
Budapestre melyik szolgáltatót érdemes kiválasztani?
szerk: Tornado Warning
-
törölt tag
Na neeeee....hát ez irtó aranyos
Millióan panaszkodnak a Facebook alkalmazás " sebességére ", hogy még egy relative újnak mondható telefonon is beakasztja a rendszert, erre itt van ez a lite verzió, ami leginkább az S40-es időkre emlékeztet ( nem bántásból írom, tehát nem a low end készülékek tulajának címzem ezt ), ahelyett, hogy a fő alkalmazásukat foltoznák. Minden egyes frissítésnél azt látjuk, hogy " Speed improvements ", ésatöbbi. Hol van itt sebesség növelés? Ugyan kérem.
Bár ez a Lite cucc maga nem is rossz, teszek vele egy próbát! Köszi hogy linkelted, nem vettem volna észre
-
t181
senior tag
Nekem egy darabig fent marad. Úgy látom, hogy gyakorlatilag bármilyen vason halálosan akad, viszont sokkal kevesebb net kell neki. Belassított T-s netem van, és érezhetően gyorsabb akár böngészőnél (Opera), akár a "nagy" apptól.
A "nagy" app egy ideje már nincs fent, nem is hiányzik, lehet ez is repül egy idő után. -
tomy86
addikt
ShareMyApps. Az appokhoz tartozó playes linket is lementi, ha kell.
-
LonGleY
veterán
De van rá progi is, hogy lementsd az infókat: App List Backup
-
mttssz
senior tag
Ingyenest nem tudok, de fizetősök közt szerintem a legjobb a Camera Zoom FX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest