- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee-coul
csendes tag
válasz
Viktor0610 #128216 üzenetére
megnéztem , de ilyen beállítási lehetőség nincs.
ezért gondoltam külön app-ra.
egyébként nokia telefonról van szó. -
zolee-coul
csendes tag
Hello mindenkinek !
olyan segítséget szeretnék kérni, hogy esetleg valamilyen app.-al meg lehet oldani , hogy a telefon mikor a zsebembe csörög és veszem elő ne tudjam felvenni még a zsebben.
( korábbi telefonomnál : 2 fajta Lenovo volt, ott a zsebembe érkező hívásnál fekete volt a kijelző amíg ki nem vettem )
Most váltottam telefont és itt nincs a beállításoknál olyan funkció, hogy véletlen hívások a zsebben fogadás.
Hívás közben , ha a fülemhez tartom, akkor elfeketedik a kijelző, szóval véletlen hívás lerakást azt el tudja kerülni.gondoltam hátha valamilyen programmal ezt a hibát meg tudom szüntetni.
köszönöm a segítséget.
Zoli
-
zolee-coul
csendes tag
Helló !
köszi a választ.
Sikerült az appok közül letiltani a samsung gyári böngészőt. ( igy most nem 90% -ot fogyaszt , csak 44 et )
Ki is lett jelentkezve a gmail-ből.
A telefont többször is újra lett indítva, de bekapcsolás után mindig beölti magának ezt a programot:
com.sec.android.app.sbrowsersamsung galaxy s3 NEO készülékről van szó.
android típus : 4.4.2
nincs Root rajt.várom a segítő válaszokat, hogy mit lehet tenni.
köszönöm
-
zolee-coul
csendes tag
Helló mindenkinek !
Segítséget szeretnék kérni pár hónapos samsung telefonnál a következő dolgot vettem észre:
este 100 % -ra fel van töltve az akkumulátor, reggelre 20 % ra csökken. Utána néztem , hogy melyik alkalmazás fut a háttérben és a következőt írta ki :com.sec.android.app.sbrowser
Többször is újra lett indítva a telefon és mindig ez az alkalmazás fogyasztja 85 % -ban az akkumulátort.
Nem is lehet leállítani ezt a programot.Valaki hasonlóval találkozott már ?
Mit lehet tenni ?köszönöm előre is a segítő válaszokat.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged