-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik arra valami qpp, vagy akár bixby routin, hogy kimutqssa a töltés megszakadást? Valszeg hibás a gan töltőm vezérlője, de egyelőre nem tudom fixen, levideóznám de akkor pont nem csinálja hogy megszakad a töltés. Akku diagramon nem látszik mert 1-2 masodperc, tul kicsi egység :/ van ötlet erre? -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Pár napja érdeklődtem azzal kapcsolatban, hogy bele lehetne-e fabrikálni a google naptár appba az outlook fiókot, de nem találok rá azóta sem jó megoldást. Tudtok esetleg alternatívát ajánlani rá? biztonságos naptár appot? sajnos a teló alap naptárappja is csak gmailból épitkezik( mi calendar ). Outlook appnak a naptár részét nézegetem most, de ha külön parancsikont tudna rá gyártani akkor még oké, de így az sem igazán jön be. Felnéztem a playbe, de a falsabbnál falsabb appok jöttek velem szembe, akiknek nem igazán adnám meg a fiókom...
-
kkdesign
senior tag
válasz
Viktor0610 #149754 üzenetére
Köszi
eddig sajnos nem
5 perce beletettem, de sehol semmi
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki lehetőséget arra, hogy a google naptár appjába bele tudok valahogy oktojálni egy Outlookos e-mail címet?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A Google fotók appal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van rengeteg de tényleg piszkosul sok kép a telefonomon, amiket tárolok, és az elkészült képeket mentem onedrive-ra. Backupként beállítottam hogy menjen fel a google fotókból is a drive-ra tömörítve, ingyenes módon. A problémám az, hogy csak és kizárólag akkor tölti a képeket felfele, ha a képernyő be van kapcsolva. Nem találok rá beállítási módot, hogy ezt lehet-e piszkálni. Későbbiek folyamán teljesen jó lesz ez a beállítás, de most csak azért ébren tartani a képernyőm hogy ez töltögessen, az kicsit húzós lenne. Bár ha nincs más megoldás akkor meg majd egyszer valaha végez
Van ötlete valakinek, hol tudom esetleg álítani a feltöltés módját, pl töltés közben/mindig stb ? -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Van most ugye ez a Super Mario Run alkalmazás.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez működik úgy hogy ha megveszem akkor Crossplatformban ipad-en is működik? 50%os kedvezmény van rá, és ha mind2n működne akkor megvenném...
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
átnéztem az összefoglalót, de nem találtam felhozatalt az igényemre. Olyan programot keresek, ami alkalmas wifi fájl átvitelre, és tud mappákat is átvinni. Pl ha egy mappában átvinnák telóra egy zenei albumot. Azthiszem az Air droid az ilyes féle lehet, de szeretnék meggyőződni, hogy ti mit használtok, mit próbáltatok, mi jó ilyen célra
Rootolás kizárva
-
kkdesign
senior tag
válasz
Viktor0610 #109531 üzenetére
Nem tudhatom, hogy tudják-e, ez nyilvánvaló. Megjártam már pár topikot a fórumon, és ha csőlátásnak is bizonyult ennél a kérdésnél, eddig az volt a jellemző, hogy fogták és átugrották az adott kérdéseket pár esetben.
Majd később ugyanazon emberektől mikor újra rákérdeztem linkeléssel, már volt válasz...
-
kkdesign
senior tag
SZiasztok!
Úgy tudom, hogy rengeteg készülékre elérhetővé tették már az új google asszisztenset. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt egy S7edge-n hogy tudnám előcsalogatni, (ha lehet)? Anno Windows Phone-on a Cortanához régió és nyelv kellett ha jól tudom. De itt valahogy nem akaródzik
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, nem tudom kell e rá alkalmazás, vagy root jog kellene-e de a következő lenne a kérdésem.
Adott egy Asus me 176cx tablet, alapjáraton egész gyors. és egész jó is, szeretem is. De 2 hetente rottyon van rajta a droid. Eddig az összes droidom ilyen volt... Kezdek kiábrándulni. (chh kezdek ...
)
Mostanában azt játsza, hogy gondol egyet és ujraindul.
Valami olyasmi lehetőséget vagy programot keresek, amivel valami eseménynapló szerű logot előhúzhatok a tabletből, amiben emberi kódolatlan betűkkel feketén fehéren le van írva, hogy szevasz mónika ezért indultam újra. és ha kövire megnézem akkor megint kiírja hogy most meg ezért indultam újra....
Létezik ilyen eseménynapló a droidon? hülye kérdés mert gondolom igen létezik, de hogy hozhatom elő?
(ui: nem játszom a tableten, olvasok rajta meg social media appok, a törölhető sallang appok törölve. De semmi "vírus" app nem került rá.)
-
kkdesign
senior tag
Nem próbáltam, azért írtam hogy backup restore-hoz hasonló, mert nyomnék egy resetet, fájloknem kellenek csak azt kívánom kiváltani,hogy jééé messenger, telepiccccs, jééé fészbúk, telepiccs, jé ebook reader,telepiccs. Erre keresnék appot ami fogja összeszedi nekem reset előtt , hogy mik vannak fenn, aztán elmenti mondjuk emailen keresztül felhőbe, majd amikor késza reset,telepítema playbőlezt a progit amin rányomok hogy ezt a listát tőccsed vissza bözsi,a program aszongya nekem hogy oké mester.és leteszem fél órára,és fennvan ami kell.
(#91739) air ezt megnézem köszi
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
van olyan alkalmazás, amely azt tudja, hogy megnézi milyen alkalmazások vannak telepítve, elmenti ezeknek a nevét, és amikor factory resetet nyomok utána leszedem ezt a programot, amin keresztül pár gombnyomással jön a többi is ? ergo ilyen backup restore de mégse
-
kkdesign
senior tag
válasz
gaben0211 #91000 üzenetére
Én lecsupaszított Clean Mastert használtam régebben, azaz csak a cache-rendszer tisztítást engedtem neki, semmi mást. Minden más pontját kikapcsoltam, mostanra pedig a beállítások tárhely részén cache-t törlök a már sz@r a helyzet, plusz Asus tab révén van ram tisztító gomb, ez a kettő amit használok+ naponta újraindítom, azóta egész jól muzsikál a dolog
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Intel alapú táblagépem van. Szeretnék rátenni régi facebook messengert, vagyis pontosabban csak annyira régit, amiben még volt rá opció, hogy értesítési sávot foglaljon a beszélgetéseknek MINDENKÉPP, tehát nem ez az új fajta kell, hogy ha van chat fej akkor van sáv ha nincs akkor nincs. A probléma az hogy nem tudom milyen apk az utolsó ami jó számomra, még kb-re sem tudom belőni, a másik probléma pedig az, hogy ezer féle változat van az ezer féle telefonra meg táblagépre, namost hogy tudok ezen kiigazodni, melyik kellhet nekem?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Van egy asus tabletem 5.0, és használok egy cyanognmod 4.4.4 es telefont is sg s3.
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy (gondolom) asus specifikus app amit a linken úgy ír, hogy automata indítás.[link] (kinyert apk nem indul el)Ezzel azt tudom csinálni, hogy megmondom, hogy melyik app indulhat el magától háttérben, melyik lehet ott tartva és melyik nem. (Magyarul a kellő de nem sűrűn használt alkalmazások ne használjanak ramot mikor 2 hetente nyitom meg..)
Erre szeretnék nem specifikus alternatívát találni, ami nem egy egyszerű task manager, hogy ha elindul kilövi és ez megy amíg meg nem unja, hanem instantba tiltja az automata indulást, de manuálisan indul mint általában!
Tud valaki valami jó programot erre?
root jog cyanogenmod 4.4.4 ből fakadóan van! Nem akadály ha kell!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest