- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni SoundCloud alkalmazást illetőleg. Hogy tudok offline is felvételt hallgatni? Raktam playlist-be, próbáltam a liked funkciót, de hálózat nélkül megakad. Mi a titok?!
Csak akkor lehet offline, ha egyszer online már végighallgattam?!
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, és írtátok a telefon tisztítására hogy elég a system management, nem kell külön mókolni. Sajnos nincs root-om, nem is akarok, így greenify nem opció számomra, viszont kérdés, hogy a CleanMaster vagy CCleaner kategória appok érnek-e valamit, vagy az elsőként említett felesleges kategória?
-
M3aN
senior tag
Igen, tudom, de feldobja hogy ott van és le tudom szedni. Amúgy számomra kinézetre is jobb a play meg szebb a megjelenítése, csak ezt a tárhely felhasználást nem tudom hova rakni. Nem volt ez még téma hogy miért csinálja?
Ezt a felhőből megnyitást én nem találtam benne, csak a pozíciót. Be volt kapcsolva hogy szinkronizáljon mindent, de magát a könyvet nem töltötte le a másik eszközre.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Remélem a megfelelő topicot találtam meg a kérdésemnek. A Google könyvek alkalmazással kapcsolatban erős kérdés bennem, hogy miért foglal kb 40 könyv esetében 3gb tárhelyet? Ha letörlök néhányat, erősen csökken, de egy epub az életben nem foglalna ennyit. Most kezdtem el használni az appot, mert jobban tetszik a kinézete mint pl a moon reader, és nagy előny a szinkronizáció.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha tudtok valami app-ot ajánlani.
A megoldandó feladat a következő lenne: Egy W7-et futtató notebook külső (extended, secondary, ahogy tetszik) kijelzőjeként akarok egy LG G Pad tabot használni. Erre valami jó app?
Gugliztam, az iDisplay-t találtam, de telepítés közben a gép kékhalállal elutasította a javaslatot, így más opcióra lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged