- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni SoundCloud alkalmazást illetőleg. Hogy tudok offline is felvételt hallgatni? Raktam playlist-be, próbáltam a liked funkciót, de hálózat nélkül megakad. Mi a titok?!
Csak akkor lehet offline, ha egyszer online már végighallgattam?!
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, és írtátok a telefon tisztítására hogy elég a system management, nem kell külön mókolni. Sajnos nincs root-om, nem is akarok, így greenify nem opció számomra, viszont kérdés, hogy a CleanMaster vagy CCleaner kategória appok érnek-e valamit, vagy az elsőként említett felesleges kategória?
-
M3aN
senior tag
Igen, tudom, de feldobja hogy ott van és le tudom szedni. Amúgy számomra kinézetre is jobb a play meg szebb a megjelenítése, csak ezt a tárhely felhasználást nem tudom hova rakni. Nem volt ez még téma hogy miért csinálja?
Ezt a felhőből megnyitást én nem találtam benne, csak a pozíciót. Be volt kapcsolva hogy szinkronizáljon mindent, de magát a könyvet nem töltötte le a másik eszközre.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Remélem a megfelelő topicot találtam meg a kérdésemnek. A Google könyvek alkalmazással kapcsolatban erős kérdés bennem, hogy miért foglal kb 40 könyv esetében 3gb tárhelyet? Ha letörlök néhányat, erősen csökken, de egy epub az életben nem foglalna ennyit. Most kezdtem el használni az appot, mert jobban tetszik a kinézete mint pl a moon reader, és nagy előny a szinkronizáció.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha tudtok valami app-ot ajánlani.
A megoldandó feladat a következő lenne: Egy W7-et futtató notebook külső (extended, secondary, ahogy tetszik) kijelzőjeként akarok egy LG G Pad tabot használni. Erre valami jó app?
Gugliztam, az iDisplay-t találtam, de telepítés közben a gép kékhalállal elutasította a javaslatot, így más opcióra lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest