- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #90458 üzenetére
Érdekes módon az eredeti QuickPic fejlesztője megélt reklámok nélkül is. De egyébként még lehetőség sincs a reklámok eltávolítására (csak a reklámblokkoló). Legyen megvehető AdFree verzió és ennyi, de egyedül a fájlkezelőjüknél van ilyen funkció.
Én megvettem az F-Stop Media Gallery-t és ennyi. Igaz, azt csak akcióban érdemes, mert 1800 Ft.
-
-
törölt tag
válasz
Narxis #89215 üzenetére
Sztem meg lenne rá esélyem. A miniPC -k alapból Tablet módban működnek. A gyári ROM -oknak van egy általános hibájuk. Csomó alkalmazás nem telepíthető Play -ről, mert a Play szerint nem kompatibilisek, pedig valójában ez nem igaz, mert manuális telepítéssel szépen futnak. Arra konkrétan emlékszem, hogy Dolphin -t már telepítettem mindenestől, telóról származó, Titanium mentésből és utána működött a LastPass. Ebből gondolom, hogy ha a szinkronizálós készüléken beállítom Titaniumban a LastPass automatizált, időszakos mentését és felhőbe küldését, akkor a nem szinkronizálóson szintén automatikusra állított visszaállítással működhet a LastPass addon, kényszerített kliens módban.
Jakuu:
Ha ilyen "jóban vagytok", akkor nem kérdeznél rá a .crc kezelés lehetőségére? Szoktam találkozni TC -vel darabolt állományokkal. A darabok letöltése után, PC -s TotalCommanderben kettőt kattint az ember a mellékelt .crc fájlra és a TC öszzerakja a darabokat. De, Androidon ez nem működik. Találtam rá alternatív megoldást, de körülményes és nem biztonságos, mivel a .crc ellenőrző fájlt egyáltalán nem használja. Tök jó lenne, ha az Androidos TC -ben is működne a .crc -s összeillesztés. -
holozis_HUN
addikt
-
törölt tag
válasz
Narxis #88773 üzenetére
Ez egy szubjektív döntés. Ezzel kezdtem. De, írok objektív okot is. Csak két Androidos böngészőhöz van LastPass beépülő. Dolphin -hoz és Firefox -hoz. Volt Chrome -hoz is, amíg a Google le nem tiltotta benne a Javascripteket. A Chrome tulajdonosa és fejlesztője egy reklámokból élő cég. A Firefoxé pedig egy alapítvány. Az egyik leteszi a voksát a privát szféra önállósága mellett, mire a másik megvonja a támogatást. Még most sem derengenek az összefüggések és a különbségek? Te tényleg elhiszed, hogy az Androidot ingyen adja egy reklámokból és keresőszolgáltatásokból élő, profitorientált cég? Van közvetlenebb kapcsolat a user -hez (potenciális bíznisz alanyhoz), mint egy saját OS -en futó, saját böngésző?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #88441 üzenetére
Akkor én is beszállok.
Launcher: Nova
Zenelejátszó: PowerAmp
Videolejátszó: MX Player
Böngésző: Chrome
Időjárás: ablak
Háttérkép, csengőhang: Zedge
Fájlkezelő: Solid Explorer
Térkép: Locus
Vezeték nélküli fájlküldésre: SuperBeam
Költségnyilvántartó: MoneyWiz 2
TTS: Vocalizer
Hangfelvevő: Field Recorder
Galéria: F-Stop
Könyvolvasó: Moon+Reader
RSS: gReader
Podcast: Pocket Casts
Jelszókezelő: SafeInCloud
Ébresztő: Sleep As Android
Tömörítő: ZArchiver -
-
S e t h
nagyúr
válasz
Narxis #88441 üzenetére
Ilyet én is tudok.
Launcher: Nova
Zenelejátszó:JetAudioPowerAmp
Böngésző:ChromeOpera
Időjárás:eWeather HDIdőjárás idővonal
Háttérkép, csengőhang: Zedge
Fájlkezelő: Solid Explorer
Navigáció: Google térkép vagy ha offline kell akkorNavigonHere
Vezeték nélküli fájlküldésre: Wifi Explorer Pro -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Narxis #87608 üzenetére
nálam amióta 6.0.0 van,csinált olyat nem is egyszer
mobilinternet esetén mág pláne jól eset amikor egy appot 3x kezdett el letölteni...letöltötte és 99%-nál megállt,nem csinált semmit...majd kb 1 perc múlva újra kezdte a letöltést...majd megint ugyanez..harmadjára csak sikerült
ezt eljátszotta eddig 5 alkalmazás esetén
-
dlaj
őstag
válasz
Narxis #83962 üzenetére
Köszi az infót.
Ez jött be legjobban a bőséges EQ beállítási lehetőségei miatt (lehet fújjogni) abban az időben, amikor Play store hiányában szenvedő telefonomon nem tudtam használni a megvásárolt Poweramp-omat.
Most újra felraktam, és azt hiszem marad. Így magyar nyelven nagyon szimpatikus.
Bozek, vannak ékezetek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #83962 üzenetére
És az ID3 Tag-ekben is megjeleníti végre a magyar karaktereket, vagy továbbra is kriksz-krakszok vannak?
(#83963) nyuszi123456: Elvileg van a média és az értesítési hangerő különbözik egymástól. Ha jól tudom, ez utóbbi a csengetési hangerővel van összekapcsolva (vagyis a kettő értéke mindig ugyanaz), szóval automatizálóval vedd le ez utóbbit, amikor a headset be van dugva.
-
-
zhata
senior tag
válasz
Narxis #83356 üzenetére
Ehhez kapcsolódik egy - számomra - érdekes eset, ami tegnapelőtt történt. Este 6-kor 81%-ig töltöttem fel az akksit, nem volt több időm. 10 perccel később meglepve tapasztaltam, hogy már 83%, fél hétkor pedig nem kevesebb, mint 85%-ot mutatott a töltöttség jelző.
Utána a telót intenzíven kellett használnom, így negyed nyolcra lement 80 %-ra. (Más. Ha 100 %-ig töltöm, tapasztalatom szerint gyorsan merül 98-99 %-ra. Samsung Galaxy Alpha, KK 4.4.4)
-
Dottore
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Narxis #79604 üzenetére
Mondjuk aaaaaa.... Dolphin?
Kétoldali swype menü engedélyez, majd oldal balra húz és a jobbos menüben ott az asztali/mobil nézet gyorsgomb. De, sztem gesztust is rajzolhatsz hozzá, vagy, ha angolra állítod a Dolphin -t, akkor hangutasítással is kérhetsz asztali/mobil nézetet.
Kilépés pedig 2x vissza gomb, vagy delfin ikon -> exit. -
zeorsdfd
senior tag
-
vicze
félisten
válasz
Narxis #66948 üzenetére
Keep in mind you can't return an app or game more than once. (magyart linkeltem
)
Én is ezzel szívok most.
DE! Írhatsz a fejlesztőnek és ha rendes akkor, "soron kívül" is visszaadhatja. -
Illusion1010
senior tag
-
törölt tag
válasz
Narxis #65532 üzenetére
Ne gondold! Régóta csinálunk rendezvényeket, dolgoztam profi eszközökkel is, de nem jók. Nem nekünk valók és sztem elavult technológia. Kofferek dokkolókkal, tartalék akkukkal, tengernyi kábel, sok macera. Az emberi tényezőről nem is beszélve. Nem veszi észre, hogy lemerült, lerakja, mert zavarja a batár cucc az oldalán, vagy mert telefonhívása volt, stb. Ettől még a telefonhívogatós módszer is jobban működött. Érdekes, hogy azon mindenki elérhető volt és mindíg kész magyarázattal tudott szolgálni, hogy épp miért nem elérhető rádión. Ezért gondoltam, hogy újítok.
Még nem telepítettem, csak olvasgatok, de úgy tűnik, hogy ez a Zello sem megy account nélkül. Közben találtam egy másik érdekességet. Intercom. Mivel "motoros alkallmazás", ezt biztos, hogy mindenki szívesen telepíteni fogja. Meglátom, hogy mire jutok vele. A weboldalon azt írja, hogy wifi módban 11 készüléket támogat. Annyi talán elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest