Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
gery2123 #92406 üzenetére
Azért jó néhány dolog hiányzik még belőle, hogy használható bill. alkalmazás legyen.
Mintha a toldalékolt tulajdonnevek ennek a szótárából is hiányoznának. Próbáltam beírni, hogy "Csabával", de 3 esetben 3 teljesen eltérő ajánlatot adott, és egyik sem a kívánt szó volt.
Nincsenek benne kurzor gombok, és a minden- vagy részleges kijelölés, cut-copy-paste funkciók is hiányoznak. -
törölt tag
válasz
gery2123 #89287 üzenetére
Ha valamit nem akarok frissíteni és erre van opciós lehetőségem, akkor sztem alap elvárás, hogy működjön. Egy játék esetében a frissítéshez tartozó adatállomány lehet akár 100MB nagyságrendű is. Sztem teljesen érthető, hogy ha vki nem szeretné, ha ezt a Play mobilneten, vagy egy tetü lassú, agyonterhelt Wifi hotspoton kezdené letölteni. Lehet, hogy fontosabb dolga is lenne azon a Wifi hálón, mint a játékfrissítés és akkor még nem is említettem a Mifis problémát.
-
McSico
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
gery2123 #84074 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor az Airpush Detector megmutatja, hogy melyik proginak köszönheted a reklámokat.
-
darvinya
titán
válasz
gery2123 #20472 üzenetére
Utazás kártyához engedélyezni kell Google helyszolgáltatást és fel kell venni helyeket.
Kártyán „i"-infón belül be kell állítani milyen közlekedéssel navigáljon.
Több kártya mutatásával tovább finomítani.Nekem Budapest-en belvárosban elég sok kártyát feldob.
pl: látnivaló, éttermek, stb.Persze ehhez net kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest