Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
Sziasztok
Olyan appot keresek amivel monitorozni tudom a a SIM kártyáim mobiladat fogyását. Sajnos az új hyperOs nem mutatja már az értesítési sávon, irányítóközpontban. -
droti25
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok az én androidos telefonomról megvenni a play áruházban egy adott appot amit egy másik tableten másik accountal szeretnék használni? Lehet egyáltalán ilyet.
Fiamnak szeretném a minecraftot eredetiben a tabletjére(nincs rá Google pay beállítva és nem is akarok).[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Melyik fájl kezelő appot ajánljátok mostanság?
Eddig az Es file Explorert használtam de ha jól látom már nincs G. playen. -
droti25
őstag
Sziasztok,
Egy olyan egyszerű alkalmazást keresek aminek, ha az ikonjára nyomok megmutatja a kijelző időt.
-
droti25
őstag
válasz Viktor0610 #124005 üzenetére
Thx
-
droti25
őstag
Sziasztok
Olyan appot keresek, ami root nélkül is mutatja hogy a különböző appok mennyit merítik a telót. Létezik ilyen?
Előre is köszi
-
droti25
őstag
Sziasztok
mondjatok már egy alternatívát a titanium backup-ra, nem rootolt telóra!
Köszi előre is -
droti25
őstag
Tudtok ajánlani titanium backup-hoz hasonló alkalmazást amihez nem kell root és át tudom menteni az adataimat egy nem rootolt készülékre?
-
droti25
őstag
Sziasztok
YouTube appon belül nem tudjátok hol lehet beállítani azt hogy full HD-ban játsza le a videókat egyből.
Mindig 420p-ről kezdi és manuálisan kell feljebb tenni a minőséget..[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan appot ami törli a már eltávolított appok szemetét is?
-
droti25
őstag
Melyik vírusölő appot érdemes feltelepíteni szerintetek?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Milyen vírusírtó appot érdemes feltenni ami jó és kevés erőforrást igényel?
-
droti25
őstag
Ajánljatok már egy jóféle fotó javító, szerkesztő appot. Thx
-
droti25
őstag
Sziasztok
Olyan appot keresek ami az akksi használatot vesézi ki. Leméri hány perc alatt tölt fel az akksi... Stb
-
droti25
őstag
Sziasztok
Az időjárás XL nevű appban hol tudom beállítani, hogyha az órára nyomok a widgeten akkor egy általam kiválasztott app induljon el? -
droti25
őstag
Milyen appot tudtok ajánlani, app mentéshez és backup hoz, root nélkül?
Tudom titanium backup a legjobb de sajna rootért kiállt.[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Köszönöm
-
droti25
őstag
Sziasztok
Gmailben, hogy tudom azt beállítani, hogy bizonyos mailek ne a beérkezett fiókba, hanem mondjuk a personal fiókba menjenek?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Appokat hogyan tudok Sd-re tenni hogy az működjön is?
Telóm rootolt, Kitkat van rajta.[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Vki nem tudna eszközölni egy jó beállítást a Jetaudio-ban általános zenehallgatásra, fülhallgatóra? -
droti25
őstag
Sziasztok
Most kezdtem használni az opera mini browsert..
Hogyan tudok egy épp aktuális nézett oldalt a könyvjelzőhöz adni, illetve hogyan tudom kitenni a linkjét a
főképernyőre? Lehet e ilyet egyáltalán csinálni vele? -
droti25
őstag
Sziasztok
Vki nem tudna eszközölni egy jó beállítást a Jetaudio-ban általános zenehallgatásra, fülhallgatóra? -
droti25
őstag
Sziasztok
Mi a neve annak az alkalmazásnak ami nyomon követi a Google play app leárazásokat? -
droti25
őstag
sziasztok
szükségem lenne egy olyan appra ami által nem elhúzással hanem simán koppintással tudom felvenni a hívást![ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Egy olyan appra lenne szükségem ami nyilvántartja a hívásaimat. Pl:az adott napban, hónapban mennyit telefonáltam összesen. Ebből mennyi a kimenő, mennyi a 70es 20as... Stb
Tudtok ilyet? -
droti25
őstag
Nem tud Vki beállítást call meter 3g-ben az új Vodafone go+ tarifára?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Swype billentyűzeten hogy tudom a szótárba menteni az új szavakat? -
droti25
őstag
A splashtop remote appot tudom használni mobilneten?
Wifin működik de félő hogy mobilneten nem fogom tudja elérni a számítógépem...
Vki használja? -
droti25
őstag
A szabad memóriát hol érdemes megnézni?
Futószolgáltatásoknál vagy egyéb monitorozó progiknál?Mert más értékeket mutat... -
droti25
őstag
Na szóval!
Leírom részletesebben!
Nincs nálam most a külső vinyóm és a telefonomra akarok másolni pár hd filmet amit a Tv-re kötve(usbvel) akarok nézni!
Csak ezért nem akarom formázni a kártyát mivel be van már lakva ill az ntfs-t lehet nem kezelné a teló!
Ilyen esetben akkor nem fogok tudni másolni rá nagyobb terjedelmű adatot? -
droti25
őstag
Hogyan tudok 32Gigás sd kárytára 4 gigánál nagyobb fájlokat(filmeket) másolni??
Pendriveként akarom használni... -
droti25
őstag
Fagyasztottam a business calandart!Feltettem az acalandart!
Nem vált be igy töröltem az acalandart!Majd kiolvasztottam a business calendart és jelente mutatja a születésnapokat zölden ahogy kell!
Na ezt adjátok össze! -
droti25
őstag
válasz darvinya #5078 üzenetére
De csak eddig elég volt beírni a kontaktokhoz a dátumot és automatikusan szinkornizálta, mutatta a teló naptárjában a szültésnapokként zölden!
Most meg így olyan mintha kézzel írnám be a google naptárba eseményként és így nem a születésnapoknál mutatja vagyis így a beágyazott születésnapok calendar érvnyét veszti! -
droti25
őstag
Csak így az a gáz hogy naptár eseményként mutatja nem pedig születésnap eseményként!Vagyis nem az igazi így
-
droti25
őstag
Igen az is hozzá van adva!
Mondom az a fura hogy amit egy fél évvel ezelőtt beírtam szül.nap az látszik zöld felületen,
de amit a napokban adtam hozzá azt a telefon naptára nem jelzi csak a netes felületen!Megvan a megoldás!
A netes google calendarban ráklikkelve az adott születésnap eseményre feldbott egy olyan opciót hogy másolás saját naptárba(a saját gmail cimem volt ott megadva)!Erre klikkelve már mutatja kék jelzéssel a telefonomban míg a webes felületen duplán mutatja zöld és kék jelzéssel is![ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
-
droti25
őstag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy nem mutatja a google címtárba beírt születésnapokat a naptár(business calendar) az androidon pedig a szinkronizálás be van kapcsolva!
Amit régebben beírtam azt mutatja de az újonnan beírtakat nem!Próbáltam az alap naptár appot de ott sem mutatja csak ha szgépen nyitom meg a google naptár oldalt!
Vki tud megoldást? -
droti25
őstag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy nem mutatja a google címtárba beírt születésnapokat a naptár(business calendar) az androidon pedig a szinkronizálás be van kapcsolva!
Amit régebben beírtam azt mutatja de az újonnan beírtakat nem!Próbáltam az alap naptár appot de ott sem mutatja csak ha szgépen nyitom meg a google naptár oldalt!Vki tud megoldást?
-
droti25
őstag
válasz atillaahun #4302 üzenetére
jó ötlet!
Kösz a segítséget! -
droti25
őstag
válasz atillaahun #4292 üzenetére
Gondolom törlés után ha kell akkor playről visszatudom telepíteni rá!
Annyi a különbség gondolom hogy most magába a romba van integrálva.. -
droti25
őstag
válasz dokee78 #4289 üzenetére
Hogy ez az youtube alaklmazás milyen erőszakos!Jegeltem titaniummal de restart után megint jelen volt!Autostartban is tiltom de restart után ismét aktivizálódik!
Ha eltávolítom Titaniummal lesz vmi probléma a telefon későbbi működését illetően?
Dolphinnal is tudok youtube videót nézni... -
droti25
őstag
Nem tudjátok lehet a számítógépemen használt chrome könyvjelzőit szinkronizálni a telefonon használt dolphin böngészővel?
-
droti25
őstag
válasz atillaahun #3934 üzenetére
Nekem jobban bejön a kezelőfelülete,dupla panel által könnyebben kezelhető,letisztultabb,átláthatóbb,
Egy dolgot hiányolok amit szerintem pótolni fognak, az az ftp-n keresztüli videó lejátszás,stream! -
droti25
őstag
Ajánlom megtekintésre az alábbi nagyon komoly fájlkezelő appot!
Nálam átvette a helyet az Es file explorer-től amit nem gondoltam volna hogy be fog következni! -
droti25
őstag
Szerintem olyan nincs, hogy a teló ne merüjön legalább 2-5%-ot egy éjszaka(9óra)alatt.
Nekem is kb 5%-ot merül!Bár nekem csak a wifi ill a mobilnet van ilyenkor kikapcsolva!
Szóval szerintem ez a pár %-os merülés teljesen normális és elenyésző!!Attól hogy repülőmódban van telefonod még háttérmunkálatok folynak az eszközön ami bizony egy minimális energia vesztéssel jár...
-
droti25
őstag
válasz atillaahun #970 üzenetére
Számomra igen fontos információt osztottál meg amit köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest