- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Kipróbáltam AquaMail, Maildroid, Wisemail, meg a Nine, eddig a Nine vezet toronymagasan, de 2 dolog piszkál benne nagyon, az egyik, hogy ha nagyobb levelet nézek, akkor nem tölti be automatikusan, hanem rá kell böknöm, hogy betöltse, másik meg hogy induláskor ha bezáródott (visszagombbal bezárja magát) akkor kék logós háttérel indul aztán fehér hátteres mailekbe lép, ez szimplán zavaró, hogy felvillan a startup logó.
Ezeket nem lehet kilőni valahogy szerintetek?
-
-
junkpod
veterán
-
-
zseko
veterán
Na jó, de sem a chat, sem az oldal, sem a kérdés nem volt köthető hozzájuk
ráadásul még szívatni is akart először, még szerencse hogy előtte körbejártam a témát így nem hagytam magam átverni. Ezután kezdett el 'trollkodni' azzal hogy megmondta hol lakom. De végül csak segített
Na de én is befejezem mert már nagyon sok off -
-
zseko
veterán
Pedig megmondta. Lehet pont a netszolgáltatómnál dolgozott ezért így könnyű dolga volt, nem tudom, már jó régen volt, de bármiben merek fogadni hogy megmondta, ez nagyon megmaradt 'élményként'... Én sem hinném el másnak.
(#76239) vadászcsiga, ó hogyne, ez max kiadja az ip-t, lokáció meg szokás szerint téves, de ő anno a konkrét lakáscímet és a vezetékes telefonszámot mondta meg.
-
kukinyo
addikt
Pedig létezik ilyen mod, ezen a fórumon is működik.
Dupla IP címet, szolgáltatót, proxyt is automatikusan megjelenít.
Szinte mindent tudnak a felhasználókról.
Még a privát üzenetekhez is hozzáférnek, adatbázison keresztül (gondolom ehhez csak a nagy vezéreknek van jogosultságuk).
Egy jó programozó szinte bármit megír, a lehetőségek száma végtelen. -
törölt tag
Alapvetően igazat adok neked, az ember legyen önálló. De ezt akkor is jó ötletnek tartom. A folyadékbevitel fontos dolog és hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Ez nem olyan, mint hogy ha nem lélegzel, akkor megfulladsz. A problémák nem azonnal keletkeznek.
zeon.hu:
Azok a licenc -problémák nem a romolás miatt megváltozott Android ID miatt, voltak? -
tybsen
addikt
Na akkor szerencsésen rögtön a legjobbat választottad
Abszolút jó választás szerintem is az Expense IQ, a legszebb app ebben a kategóriában, fáj is a szívem miatta..
de ha például eur-ban veszek mondjuk csirkét és forintban is, akkor nem tudom megnézni, hogy adott időszakban mennyit költöttem csirkére. A másik két program képes erre, ráadásul kiválasztható, hogy eur-ban vagy forintban legyen a kimutatás, milyen bankszámlákat, milyen kategóriákat és alkategóriákat vegyen bele a kimutatásba, milyen időszakot, stb. Ezt a Illetve expense IQ az elején nagyon bugosan kezelte a két devizát, például 1500 Ft-ot 1500€-nak mutatott, ezt időközben javították, küldtem egy pár screenshotot - a fejlesztő gyorsan reagált ellentétben pl az AnMoney-val (szóval előbb-utóbb jönnek talán a jobb kiértékelési lehetőségek is).
-
tybsen
addikt
Próbáltam részletesen szerintem már az összeset, hetekig tesztelve különböző speciális tranzakciókkal is párhuzamosan, Expense IQ-t meg is vettem mert nagyon jó a design, de sajnos nem képes megjeleníteni egy közös jelentésben eurós és forintos tranzakciókat (nekem ez szempont volt), mert nem lehet kiválasztani több devizás bankfiókot/kp fiókot. Kb egy éve írtam a fejlesztőnek, ígérték, hogy egy következő frissítés majd esetleg megoldást hoz erre, de nálam így sajnos kiesett. Ha nincs szükséged annyira részletes illetve egyedi jelentésekre és csak egy deviza van, simán a legszebb és élvezetes is használni.
A cash droid és az AnMoney viszont magasan a legjobbak az összes közül, én végül az utóbbi mellett döntöttem a többféle és gyorsabb lekérdezések miatt. Abszolút megéri az árát (7€ volt azt hiszem), részletes és egyedi lekérdezések készíthetők, szinte minden testreszabható benne. De a cash droid is nagyon közel van hozzá, ráadásul csak fele annyiba kerül és talán áttekinthetőbb is (például a kiadásokat mínusszal jeleníti meg, míg az AnMoney zárójelbe teszi, ez nem tetszik igazán az AnMoney-ban, de megszokható.. Vagy pl a cash droid a fiókokban lévő tranzakciók minden egyes sorában szépen rendezetten és áttekinthető módon szerepel a dátum, míg az AnMoney egy nap alatt hozza őket és már nem teszi be minden sorba a dátumot - persze a jelentésekben nem így van, szóval ez csak a fiókok tranzakcióinak rögzítésénél nem szép szerintem... De ez már tényleg szőrszálhasogatás). Backup jobban teszik AnMoney-ban. Design-ban viszont sajnos sehol sincs egyik app sem az Expense IQ-hoz képest..
Úgyhogy én helyedben ezt a hármat nézném meg. Talán a cash droid ár-értékben a legjobb választás, az Expense IQ a legszebb, az AnMoney pedig a leginkább a lekérdezésekre koncentráló, de elsőre talán kevésbé áttekinthető.
-
atike
nagyúr
Tudom, hogy működik a SzülinApp...
Arra gondoltam, hogy nehezen tudom azt elképzelni, hogy megcsinálják a fullos okostelefonos verziót végre, ingyen kidobják 10 napra, utána meg ennyi, el is van felejtve...
Nincs erre semminemű információm, nem is olvastam még így erről, de részemről úgy gondoltam, hogy az lenne a logikus, hogy miután kikerül a boltokból az ingyenes, rövid idő múlva megjelenik a fizetős, teljes funkcionalitással bíró (bármilyen térkép, online dolgok) változat...
Nem...?
-
törölt tag
Tudom. Ez egyedi probléma. Vszínűleg az MTK + Xposed +RootCloak miatt van. Kb. hetente 3 -szor flasheltem és laktam be nulláról a telót, mire eljutottam idáig. Amint az Xposed alá telepítem a RootCloakot, a következő boot -nál elmúlik a Dolphinban az elérés és úgy tűnik, hogy az AGPS is megbolondul. Sztem vmi SELinux biztonsági szarság lehet, ami ilyenkor blokkol. A Dolphin betartja, a többi böngésző meg vmi proxy -n keresztül megkerüli a blokkolást. Már belefáradtam a nyomozásba.
-
S e t h
nagyúr
Van egy négy éves telefonom, már csak edzés céljából tartom fent, azon van hanganyag és Poweramppal hallgatom.
Igen ritkán csak wifi van aktiválva rajta, akkor is csak megnézem van-e vmi frissítés a google appokra, a hanganyagot számítógépről pakolom át usb-én.
Mindezt csak azért írtam le, mert nálam még sosem volt baja pedig a hét öt napján használom.Nem kétlem, hogy másnak volt vele rossz élménye, de nálam abszolút pozitív és mivel nem is nagyon vagyok muzikális és így is csak kabarékat, letöltött podcastokat hallgatok, így válogatni sem szoktam a lejátszók között, ezt megvettem 23 forintért és megelégedéssel használom.
-
otto14
őstag
Kipróbáltam. Picit nehéz összehasonlítani, mert azonso hangerőbeállításon a Mort player hangosabb. Kézi beállítással megpróbáltam azonos hangzásra hozni az eq beállításokat. Poweramp egy picit tömöttebb hangzást biztosít, míg a Mort player nem annyira, talán kellemesebb a hagzása. Ennek ellenére [link] a trombitaszóló jobban tetszett nekem a poweramppal = itt már soft treble beállítással mint Mort playerrel. itt is próbáltam variálni
Egy próbát megér mindenkinek a Mort Playert a Poweramppal vagy bármelyik másik lejátszóval szemben.
8 évet zenesuliba jártam, a jobbak között voltam, szóval szerintem van hozzá fülem hogy összehasonlítsak két zenelejátszót
-
Bozek
nagyúr
Sajnos nem. A Facebook-ra való posztolást nem képes lekezelni a Tasker, próbáltam már többször is. Amit alternatívának találtam, az a HootSuite, viszont ez meg IAP-os. Bár ha jól emlékszem, akkor csak ahhoz kell fizetni, hogy több oldalra is ki tudd rakni ugyanazt, ugyanabban az időben.
-
-
anonymus89
addikt
Nem kell mindenkiről rosszat feltételezni egyből, szimplán vannak ilyen emberek és kész. Csupán nem szeretném azt ha más bejönne és ugye mennének a pletykák de nehogy már a vezetékes telefonbeszélgetést is lehallgassa...
Vagy addig meg ne telefonáljak ha hívnak vidékről? na azt már nem -
nyuszi123456
aktív tag
Köszi szépen. Rákerestem, az igo mellett az OpenStreetMapnél maradok, élvezetes vele a GPS. Szép cikk:
http://stevecoast.com/2014/01/30/its-time-to-make-openstreetmap-your-only-street-map/
Egyszerű fejlesztés, gombnyomásra felvehetők objektumok, padok, köztéri kutak, s sétálva nyomogatható a házszámok növekedése...
Jól lehagyta a GoogleMaps-et. Egyértelműen jobb és perspektivikusabb is nála, de már mindannyiunknak igo van, a szülinapos nagyágyú
Anonymus: ez humor? Tilos felvételt készíteni, tv tiltja. Emellett nem ért a lehallgatáshoz, buta dolog videó rögzítővel. Van rá Spy program is playen, bár az sem igazán jó.
-
adrian94
őstag
3x próbáltam és nem lett jó
nem tudom miért írja ki
Más :
egy háttérképet, hogy tudok normálisan kirakni tabon ? úgy értem, hogy adott egy kép és azt pont úgy kirakni háttérnek ahogy látom ! szóval, hogy kitöltse az egész képernyőt akár úgy, hogy állítva használom a tabot és fektetve is ! próbálok kirakni képet de egyszerűen nem középre rakja a képet..
-
burny
aktív tag
Szerintem mindkettő megtörtént, gondolkozás és az értelmes kérdezés is. Ha valaki nem vette észre, az nem az én problémám.
Nem sértődtem meg, csak a "nemértekhozzá, de amitakarszazbiztosnincs" hozzáállás (lsd.: púpos kollega) arra allergiás vagyok.
Nem életszerű? 1Weather appban van óránkénti lebontásban előrejelzés (10 órás), ezt kellene widgetbe kiírni, a legutóbbi frissítés szerint az aktuális idő szerint. Ezt ennyire nehéz leprogramozni? Kétlem. Egyszerű és primitív megoldás? Az.
Úgy látszik azért vannak akik nem csak writeonlymode-ban vannak, hanem akik tudnak is ajánlani valamit, nekik köszönöm.(Anyámnak kell hogy a telefonjában látszódjon délelőtt és délután folyamán a hőmérséklet, ezek nagyon pontatlan értékek, de még mindig jobbak mint a reggeli fél 7-es reggeli hőmérséklet. Telefon reggel és este csatlakozik a netre.)
-
Bozek
nagyúr
Na, megnéztem, látja az LTE-t is. Gondolom Neked azért nem, mert a hálózati hálózati üzemmód nem LTE (előnyben részesített)/WCDMA/GSM-re van állítva. Először nekem se úgy volt, nem is jelentek meg az LTE hálók, de átállítottam és ott van a Telekom és a Telenor 4G is a felsorolásban. Este rakok fel képernyőképet is, ha kell.
-
vicze
félisten
A linked amit átdob az file:// kezdetű? Illetve az SP-tek az belső hálós? Az intranet a leg sarkalatosabb pontja az egésznek, mert mindegyik böngésző viszi valamilyen szinten az SP-t, de itt most másról van szó.
Az szerintem normális hogy Webview-t hsznál inkább, a FB app is áttért erre, illetve ha a biztonsági szempontot nézed ami azért egy vállalti környezetben fontos akkor sokkal jobb ha appon belül marad és csak a webview-t hívja meg maga alá, minthogy XY 3. appnak átadja a tartalmat.
-
törölt tag
Símán lehet, hogy a Samu átfaragta az intentet és nem engedi a böngészővel nyitni az uri -t.
Tegnap az Xposed modulokat böngészve jöttem rá, hogy miért nem működik nálam az a hívásmód, ami JB -n működött. Ott meg a Google kavart bele az intentbe. Még szerencse, hogy van olyan modul, ami visszacsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest