- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
bul07 #158407 üzenetére
Te kevered a dolgot. Az Android 13-ban lesz bevezetve, hogy külső apk-s telepítés esetén nem fér hozzá az alkalmazás a kisegítő lehetőségekhez. Eddig is a fejlesztőnek meg kellett igényelni a jogot a hozzáféréshez, különben nem mehet fel a Play Áruházba. De van mód a kikerülésére gyárilag, mégha a Google nem is fogja ajánlani.
-
crok
Topikgazda
válasz
bul07 #158407 üzenetére
Szerkesztettem a #158405-t miközben írtál.
Idézet az NLL honlapjáról:
Starting from 11th May 2022 Google Play Store introducing a new policy. Apps using Accessibility Service for call recording, including ACR Phone are no longer permitted to use Accessibility Service to record calls on their Google Play Store version.
Alatta a táblázat még az érdekes. -
crok
Topikgazda
válasz
bul07 #158404 üzenetére
"mert elméletileg" - Forrásod van ehhez az információhoz? Mert max. a Play Protect-et tudom elképzelni hogy kártékonynak jelöli.. Sec. patch-el ilyet nem tudom hogy tudnának elérni és különösen nagy kicseszés lenne mindenkivel is - ami max. annyit vonna maga után hogy a gyártók, akik licenszelten raknak Android-ot és arra Google Services-t a készülékekre azok kénytelenek lesznek gyári felvételt megoldani mert nem fog fogyni a készülékük. Szóval van forrásod, linked ehhez? Egy Google kommüniké se szólt erről, még az ACR fejlesztőjének Reddit-je se "No, API is still there. This is just a policy change for Google play store" és ezt 3 nappal a "nagy bejelentés" után írta. Google Play Store-ból eltűnnek. Ennyiről szól minden amit eddig kommunikáltak.
-
crok
Topikgazda
válasz
bul07 #157715 üzenetére
"Ezek közül melyik a legegyszerűbb, és melyik jelzi tutira a bejövő üzenteket" -- bármelyiket mert egyik se kell használja a Firebase-t értesítéseke (mint a GMail), csak magát a levelezőszervert kérdezi és van IMAP IDLE. De írtam melyik kettőt használom, az mindkettő egyszerű is és megy is rendesen, üzembiztosan, megbízhatóan.
-
crok
Topikgazda
válasz
bul07 #157712 üzenetére
Ez, hogy a BlueMail tárolt és küldött plain text jelszót ez egy 3+ éves bug volt [1] [2] [3], de ha pl. OAUTH-al használod akkor ilyen elő se fordulhatott. Én [ezeket] ajánlom, most FairEMail-t használok egyik helyen, MailDroid-ot másik helyen, és mivel nem kell a FireBase-re támaszkodnia az értesítésekhez és kiválóan működik az IMAP IDLE így gyak. azonnali email értesítések vannak, nincs késedelem vagy meg se érkezés.. már rég elengedtem pl. a GMail-t.
-
crok
Topikgazda
válasz
bul07 #156596 üzenetére
NewPipe-ba ZIP-et kell importálni, CSV-t csak akkor ha nem akarja megenni a ZIP-et de megeszi a ZIP-et. Le is írja mikor a Subscriptions menüben megnyitod a Subscriptions felirat mellett jobbra a kis nyilacskát hogy hogy kell csinálni (vagy itt a linken az FAQ-ban): Import from -> Youtube -> Google takeout manager-t megnyittatja veled böngészőben, be kell lépni (csinálhatod PC-n is..) -> Legörgetsz a Youtube-hoz -> kis boxot kiválasztod -> aztán All Youtube data included -> itt lesz egy lista hogy milyen info legyen benne az exportban, itt csak a subscriptions legyen kiválasztva (deselect all és utána csak a subscriptions, így gyorsabb, mindegy egyesével a subscriptions-ön kívül minden más kikattintgatni..) -> tovább -> Export once -> type: zip -> create export -> mókol -> megcsinálja -> ott lesz mellette a Download gomb -> ezt letöltöd -> ezt kell importálni NewPipe-ban. Így leírva bonyolultnak tűnhet de 15x több idő volt leírni mint megcsinálni.
Szerk: akkkkkkor mindegy
-
bul07
nagyúr
válasz
bul07 #156596 üzenetére
Tárgytalan sikerült életet lehelni a Vanced-be így azt fogom használni
(#156593) AtHoS javaslatára a 15.43.32 tettem fel
De mire megtaláltam hogy lehet kiválasztani a Managert-be hogy hol lehet régebbi verziót kiválasztani, hát nem egyszerű főleg aki nem csinálja nap mint nap -
AtHoS
nagyúr
válasz
bul07 #156574 üzenetére
Barátomnál tavaly nyáron ugyanezzel a hibával szívtunk. Eggyel régebbi verziójú Vancedet kellett visszarakni, mert a legfrissebbel ez a hiba játszódott le, mint nálad (mondjuk akkor pont nagy verziószám ugrás volt)
Dél körül leszek barátomnál, akkor ránézek, mert én spec nem használok YT-t így kerülő alkalmazásom sincs hozzá -
válasz
bul07 #145707 üzenetére
Akkor max fejlesztői módnál a kamu helymeghatározás, vagy egy fake gps app, de lehet nem gps alapján lövi be a helyet ki tudja... Ha átállítod és a pontosságnál esetleg megadod, hogy csak gps alapján, tehát nem a magas vagy nagy pontosságot állítod be, na talán így...
Esetleg VPN? Ennyi ötlet támadt meg hirtelen... -
Fall-N
veterán
válasz
bul07 #139421 üzenetére
Az újabb Androidon (talán Oreo óta) a launcherek (igen a One UI is az) az értesítési sávot figyelik és az alapján teszik ki a jelvényt. Ha törlöd az értesítést akkor úgy veszi a rendszer értelemszerűen, hogy nem vagy kíváncsi az adott értesítésre.
Amúgy bosszantó is lenne ha nem így működne, meg félreérthető is. Honnan tudná az ember, hogy tényleg van-e valami ha ott maradna a pötty az ikonon? Egyedül E-Mailnél lenne értelme a számlálónak, de az sem mond semmit. Lehet 10 levél ha felé spam. Amúgy is van rá 1x1-es widget, amin van számláló. Persze ehhez kell Playről telepíteni segéd alkalmazást vagy Aquamail kell.
-
darvinya
titán
válasz
bul07 #139431 üzenetére
Ha beállítod, akkor eltelt idő után 1x ismételten értesítés lesz, pont mint legelőször jönne.
Csak halasztod az értesítést, de ezt írja is.
Viszont ismételt halasztás idő beállítható.Az automatikusan beállított időben ismételteni értesítés, ami külön kell kinyomni, már automatizálóval oldható meg.
-
lovi27
addikt
válasz
bul07 #139427 üzenetére
És a Notification appok? Akkor csak egyet kéne figyelned.
Nem használom, így ajánlani se tudok, de nézz szét közöttük, hátha megtetszik valamelyik. -
Somatom
veterán
válasz
bul07 #139421 üzenetére
Megoldható. A kérdés csak az, hogy mennyire akarod. Először az egész értesítéskezelést leprogramozod automatizálóban. Így a számlálók tulképp az automatizáló értesítéseit számolják. Ezek megmaradnak akkor is, ha törlöd az eredeti alkalmazások értesítéseit. Utána már csak szerkeszthető widgetekben kell leprogramoznod a megjelenésüket. Ha ráfekszel, akkor sztem pár hét alatt símán megvagy vele.
-
Deck
titán
Elkéne felejteni a tévhiteket:
"Root nem játszik mert még garanciális"
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Rakd újra a telefont pcc vagy flashtool az a biztos.
"Ha eközben elszállna és akkor ha visszaviszik garanciális javításra észrevennék a reset próbát és e miatt elutasíthatnák a garanciális javítást?"
Ez mindent visz..
-
golyós
addikt
Nekem engedi a Nova szintén Samun.
Viszont én annyira megszoktam (3. telefonomon van), hogy én az aCalendarthasználom.
Választható, hogy mit mutasson a widget.(napi, heti, havi nézet) -
quailstorm
félisten
ahogy elnézem nem felhősyncel sehova, viszont valahol mégis tárolnia kell
két variáció van (bocs, hogy most nem nézem meg)
vagy sdcard/android/data mappában lesz egy file, ez ritka, mert root nélkül is módosítható, de temple run 2 ilyen (meg az védett is)
vagy a /data/data mappában tárolja, akkor viszont root jog kellszámos játékot mentettem és töltöttem vissza az alábbi módokon
-
kovisoft
őstag
Ez úgy tudom, egy ismert bug az androidos Firefox-ban, amit még az új Beta-ban sem javítottak ki.
Azt javasolják, hogy állítsd a legkissebbre betűméretet. Ekkor nagyjából egyforma méretű (mikroszkopikus) betűk lesznek, ezért persze fel kell nagyítani az oldalt. Ettől meg ki fog lógni a sorok vége. Szóval így sem az igazi. Nem is használom a Firefox-ot, nálam inkább az UC Browser játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged