- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
BuricsJ
üzenetére
Sikerült beállítanom, de csak úgy, hogy frissítettem a Google+ - ot a telómon és ott osztottam meg a helyemet.
Viszont lenne egy kérdésem hozzád ill mindenkihez: szerintetek nem fogyaszt több akksit és mobiladatot ez a fajta helymegosztás annál, mint amit eddig használtam, konkrétan, hogy csak alkalmanként kérdeztük le a másik helyét az android eszközkezelővel? Mert itt gondolom folyamatosan jelentget a telefon, hogy éppen hol van... -
spiritex
veterán
válasz
BuricsJ
üzenetére
Ha számítógépen belépek a Google+ fiókomba és megosztom a helyemet másokkal az elég ahhoz, hogy a mobiltelefonom helyzetét is lássák, vagy azt a telefonomon is be kell állítani a Google+ fiókomban? Csak mert így egyelőre nem működik a dolog. Hiába van engedélyezve pc-n, másoknál nem látszik hol vagyok.
-
-
vicze
félisten
válasz
BuricsJ
üzenetére
Úgy néz ki In-app csak elsődleges. 2012-es bug...
@paolinho: Classic már nincs fejlesztve és nem is lesz, és nincs HDPI-re felkészítve így 720p felett használhatatlan, a GUI elemek is miniatűrök maradnak. Az új megy rendesen.
-
-
kovisoft
őstag
válasz
BuricsJ
üzenetére
Ez nem fog ugyanazzal a problémával szembesülni, hogy egy ideje nem (vagy csak ritkán) elérhető az openmaps-os magyarország térkép? Ha jól látom, ez is ugyanonnan akarná letölteni a tuhu-s térképet, mint amit a Locusnál tárgyaltunk, és ami most nem elérhető.
-
törölt tag
válasz
BuricsJ
üzenetére
Nekem a PNA -s IGO -n (WinCE, nem Android!!!
) Gurjon skin van, amiben van térképcserélő. Egyszer, Hollandiában gondoltam kipróbálom, mi lenne, ha Navteq helyett, TA vinne haza. Fél órán belül egy falu határában voltam egy épphogy köves úton és egy lovaglóiskola növendékei nézték csodálkozva, hogy mit szerencsétlenkedik itt ez a marha a 40 tonnás szerelvénnyel. Szóval én háromszor használtam TA térképet. Először, utóljára és sohatöbbet. -
EmberXY
veterán
válasz
BuricsJ
üzenetére
Hasonló megoldás, hogy a "nem publikus" médiát tartalmazó mappá(kat) átnevezed úgy, hogy egy "." legyen a neve előtt, és a fájlkezelőben a rejtett mappák/fájlok megjelenítését kikapcsolod.
Nálam a TC-ben és a gyári fájlnézegetőben is ki van ez kapcsolva, így a gyári galéria alkalmazás sem mutatja azokat a képeket. És ehhez valóban nem kell feltétlenül külön program.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

tudsz androidra weboldal figyelőt?
Miért?

(siettem na
crok
mobilizmo