Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz air #76015 üzenetére

    Próbáltam részletesen szerintem már az összeset, hetekig tesztelve különböző speciális tranzakciókkal is párhuzamosan, Expense IQ-t meg is vettem mert nagyon jó a design, de sajnos nem képes megjeleníteni egy közös jelentésben eurós és forintos tranzakciókat (nekem ez szempont volt), mert nem lehet kiválasztani több devizás bankfiókot/kp fiókot. Kb egy éve írtam a fejlesztőnek, ígérték, hogy egy következő frissítés majd esetleg megoldást hoz erre, de nálam így sajnos kiesett. Ha nincs szükséged annyira részletes illetve egyedi jelentésekre és csak egy deviza van, simán a legszebb és élvezetes is használni. :)

    A cash droid és az AnMoney viszont magasan a legjobbak az összes közül, én végül az utóbbi mellett döntöttem a többféle és gyorsabb lekérdezések miatt. Abszolút megéri az árát (7€ volt azt hiszem), részletes és egyedi lekérdezések készíthetők, szinte minden testreszabható benne. De a cash droid is nagyon közel van hozzá, ráadásul csak fele annyiba kerül és talán áttekinthetőbb is (például a kiadásokat mínusszal jeleníti meg, míg az AnMoney zárójelbe teszi, ez nem tetszik igazán az AnMoney-ban, de megszokható.. Vagy pl a cash droid a fiókokban lévő tranzakciók minden egyes sorában szépen rendezetten és áttekinthető módon szerepel a dátum, míg az AnMoney egy nap alatt hozza őket és már nem teszi be minden sorba a dátumot - persze a jelentésekben nem így van, szóval ez csak a fiókok tranzakcióinak rögzítésénél nem szép szerintem... De ez már tényleg szőrszálhasogatás). Backup jobban teszik AnMoney-ban. Design-ban viszont sajnos sehol sincs egyik app sem az Expense IQ-hoz képest..

    Úgyhogy én helyedben ezt a hármat nézném meg. Talán a cash droid ár-értékben a legjobb választás, az Expense IQ a legszebb, az AnMoney pedig a leginkább a lekérdezésekre koncentráló, de elsőre talán kevésbé áttekinthető.

Új hozzászólás Aktív témák