- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7 napon belül nyúztam a sygicet, a sony navigonos garminos borzadályát (pna-s keresés, gyalog is alig járható földúton tervezett útvonalat, rossz sebességhatárok, amik miatt folymatosan rinyál, béna ui) a here maps-ot és a waze-t (tomtom leszedve de még nem használtam, megnézem ha mások szerint is érdemes).
Ezek közül idáig a here vezet. Kezelésben(logika, eltalálandó felületek, feliratok helye/mérete), reklám/basztatás terén, poik pontosságában, keresési eredmények megjelenítésében.
Ismert egyszerű úton próbáltam, így (újra)tervezési tapasztalataim nincsenek velük (here-t symbianon és lumián is használtam mondjuk, ott korrekt).Waze címkeresésben fapados/béna néha (vagy én nem tudom mit kéne beírnom, amikor a többi ugyanúgy beírva megtalálja), viszont útvonalban a általában jobb (nagy forgalomnál, de városok között is általában életszerűbb útvonalat dob).
aprokaroka87: Még korábban kapcsolódott mobilnetre, hazaértem, és gondolom a folyamatban lévő kapcsolat még nem váltott át egy kis ideig (erre lettem volna kíváncsi hogy mi az; eleve mert stamina módban papíron nem is használja lezárt kijelző mellett).
-
kaciokos
őstag
Más pályán játszik a kettő, a HERE ingyenes, a Sygic fizetős, leszámítva a próbaidőszakot (talán 7 nap?).
Én egyébként tavaly nyáron egy kéthetes külföldi nyaralás alatt HERE-t használtam úgy, hogy minden nap több órát autóztunk totál ismeretlen környéken, és a HERE tette a dolgát, szóval nálam jól vizsgázott.
-
törölt tag
Már kifejtettem egy párszor. Funkciója alapján a lockscreen nem más, mint egy felületkezelő, vagyis egy Launcher. Az Androidban viszont teljesen más jogosultságai és ezáltal lehetőségei vannak, mint egy launcher -nek. Miért? Sztem tök logikus, hogy inkább kell alkotni egy olyan launcher -t, ami lockscreenként funkcionál, majd amikor megtörtént a feloldás, akkor átadja a stafétát az egyébként alapértelmezett launcher -nek. A custom lockscreenek pontosan így működnek. Ettől a lock is ugyanolyan jogosultságokkal rendelkezik, mint egy kutyaközönséges launcher. Vagyis, a lehetőségei csak a fejlesztőjének tudásán és kreativitásán múlnak. Írok egy példát. Sztem elég általános igény lenne, hogy körülményektől függő legyen a biztonsági szint. Mi akadálya lenne annak, hogy ha otthon, vagy az autóban vagyok, akkor ne kelljen a lock -kal vacakolnom? Csak az, hogy az Android lock ehhez (is) buta, mint a főd.
-
törölt tag
Nem arra akarok kilyukadni, hogy szüntesd meg. Csak arra gondoltam, hogy derítsd ki, pontosan mi okozza a problémát. A lockot ugyanis meg lehet oldani másképp is. Nálam teljesen ki van kapcsolva a rendszerben a lock, mégis van lockscreenem, meg kódos feloldásom. Véleményem szerint az Android lock megoldása fölösleges, buta, mint a főd és úgy szar, ahogy van.
-
oncsi
őstag
Én is most keresgélek appokat asszony telójára. Mivel nincs root, meg nem jön be a világos téma a LP-on (SG A5 Amoled) olyan reklám mentes progik kellenének, amik eleve sötét tónusúak.
Talált pl. a Mobi Calculator-t
Sajnos hiába Skin-ezhető az A5, sokkal jobb volt az előző KK legalábbis a Szemnek :-)
Van az előző ACE 4-én kb ugyan ez a rendszer, csak fekete háttérrel. Azok APK-it nem lehet átoperálni valahogy az új telefonra? -
-
tomy86
addikt
Ha t-homeos iptv előfizetésed van, akkor a Műsorújság (bár a legutolsó frissítést elcs...ték). Ezzel telefonról is tudsz felvételt indítani.
-
twine
veterán
én régóta használom,,,de minden frissítéssel egyre megbízhatatlanabb lett
Pedig soha nem voltam "frissítésellenes"
Nálam sajnos van, hogy mobilneten is(mivel csak azon használom ezt a progit) "Json"-ozik,,meg homokórázik a "végtelenségig" lehívás közben...
Az "alap" régi verzió olyan jól, és megbízhatóan működött,,,minél többet nyúlt hozzá a gazdája egyre sz@rabb lett
Ennek ellenére még mindig fent van a telefonomon, de agyrém, hogy általában pont akkor nem működik, amikor kellene(Murphy tesz róla)
Szóval ha van ötlet, egy megbízható, végtelen egyszerű, online menetrend "lehívóra" ,ami biztos működést produkál,,, azt megköszönném...
Sajnálom ,mert megszokásból is hozzám nőtt...de lassan úgy érzem váltani kell... -
Mr X
veterán
Én Cool Reader-t használok.
-
törölt tag
Hm, igazából még csak idebent a szobában idnítottam el a navit, kint a szabadban még nem, de ha kimegyek vele, rákeres a műholdra és müxik is?
Komolyan nem próbáltam még. Viszont ez hogy mondom milyen utcát keressen, tehát hangfelismerés hát ez neeeeem hát ez nagyon naaagy gyerekek -
mode19
csendes tag
ezt ajánlom, teljesen jó. alapból van benne touchpad, numeric pad, meg néhány egyéb kezelőfelület, de tölthető hozzá vlc control layout is és hasonlók. saját padot is lehet benne létrehozni, így akár játékokhoz használható kontrollerként is.
* kapcsolódáshoz wifi/usb/bt választható
-
macilacus
senior tag
Megvan, megtaláltam
itt van a hozzászólás, és itt a Free, itt meg a Pro változat.
-
macilacus
senior tag
Köszönöm a fáradozásodat, de ezt a keresést én is megcsináltam, sőt ezt meg is vettem, és használtam is, viszont nem találtam olyat ami egyáltalán nem jelzi nekem a tiltott személy hívását.
Hétvégén megjött a telómra az ICS és ezért már tudtam rootolni.
A kérdésemet azért tettem fel mert nemrég (sajnos már nem tudom mikor) valaki belinkelt egy olyan appot amit keresek és írta, hogy csak rootolt telón működik, viszont sajnos nem találtam, meg a hozzászólását.
-
xSide
őstag
Nem kell várni, vagy megjelenik vagy valami gond van...
Az opera mini esetén lesz a hiba, bár nálam pl a Mobile esetén a könyvjelzők közt van külön mini is...
Csinálj pc-n egy új Opera Mini mappát és mentsd oda a chrome-os könyvjelzőket.
A gyorshívó meg amilyen kedve van olyan lesz -
hr2
őstag
/nem a parancsikonját, hanem a widget-jét kell használni/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest