Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
-
LámaZ
addikt
Telitalálat, Ön nyert!
Én is azt valószínűsítem, hogy a letöltött on-line térképek lassan felzabálták a belső tárhelyet.
Azóta töröltem egy csomó appot, többek között a Link2SD-t, újból egy partíciót csináltam a külső SD-kártyából, hogy mindent átlássak, majd minden letöltött appot a külső SD-kártyára helyeztem át.
A helyzet még mindig nem rózsás:
Tárhely.................Használt.......Szabad
Belső adattároló...487 MB.........16 MB
RAM....................400 MB..........73 MB
Telefon-memória....10 MB.......1940 MB (!)(az összes RAM 500 MB kellene, hogy legyen)
A fentiekből világosan látszik, hogy a belső tárhelyek gazdálkodása nem ésszerű, mert a telefon-memória céljára túl sok van kiosztva.
-
Mr Paris
tag
-
persil
nagyúr
Tudsz mondani egy olyan élethelyzetet, amikor kifejezetten jobb ez a Catch notes, mint egy bármilyen random jegyzet app?
Nem cinizmus, komolyan érdekel.
Szrk.: hogy teljesen érthető legyek: Nagyon szép, de "feleslegesen" komplikáltnak tűnik ahhoz, hogy felírjak két marhaságot, ami épp eszembe jut. Kíváncsi vagyok, hogy - például neked - mi az, ami a normál mindennapos használat közben szükségessé tette.
-
wardemi
senior tag
Köszi, megnézem majd hát, tudja azt amire nekem kell
.Zsolt_72 ez is jó lenne csak én nem használok semmi ilyen launcher-t mert fölös szerencsére origi felületem van nincs mókolva benne. Még az system ui-t vissza állítom van, hogy behal az egész rendszer romok váltásánál
. mondjuk lehet jobban utána kéne olvasni melyik rendszer file mit tartalmaz pontosan.Köszi a helpeket, majd ha lesz kis időm megnézegetem sok időt megkímélnék ha bejönne.
Jim74
A mostani akció azért volt mert főverzió szám ugrott egyet és "elég nagy újítást" kapott, hogy legközelebb mikor nem tudom hátha lassan eléri az X billió letöltést és mindenki szorja a cuccát
-
kariad
senior tag
-
DS39
nagyúr
pontosan, erre gondoltam a korábbi hsz-emmel

az android rendszerben a képernyőzárnál lehet választani, és a PIN-kód opció egy tetszőleges számokból álló kódot jelöl, ami SIM-től eltérő is lehet, sőt legyen is. emelett még van a gesture (az a rajzolsz egy v-t, z-t és úgy oldod fel) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo