- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
MC Pite #155853 üzenetére
Pedig, van olyan is. A többit a topikjában.
-
csipuka
senior tag
válasz
MC Pite #155850 üzenetére
Nem ertem a kerdest. A gmaps-ban mar regota van location sharing.
A gmaps folyamatosan szinkronizal (van 1-2 perc kesleltetes, de nalam annyi belefer).
Tehat ha a csaladbol barki elmegy valahova akkor latom hol vannak, nem kell interakciora varni (vezet, le van nemitva, stb), hanem folyamatosan meg van osztva a poziciojuk velem.
Raadasul ez a google account-on keresztul van megosztva, vagyis az vegzi az autentikaciot. -
Somatom
veterán
válasz
MC Pite #155843 üzenetére
Macrodroiddal összedobtam egy ilyet. Nem teszteltem, de sztem működnie kell. Bármilyen számról kapja az adott tartalmú SMS -t, arra visszaküldi a pozícióját. Az 1234 használható kódként. A GPS be kell legyen kapcsolva, mert root nélkül az háttérben nem kapcsolható alkalmazással.
-
crok
Topikgazda
válasz
MC Pite #150838 üzenetére
Ritkán van ilyesmire szükségem de amiket írtam működnek (FX talán nem). Primitive FTPd meg a két Banana app 2 héten belül volt használatomban. A Primitive FTPd meg a két Banana termék is figyel a mobilnet interfészen is amúgy.
-
crok
Topikgazda
válasz
MC Pite #150834 üzenetére
Összefoglaló -> Szerverek fájlátvitelre rész? Használd a telefon hotspotját (jelen esetben teljesen mindegy hogy van-e mobilnet vagy nincs neked csak a hotspot kell meg hogy DHCP-n adjon IP-t a telefon a PC-nek - a lényeg hogy legyen IP kapcsolat a két eszköz közt), csatlakozz a PC-vel a telefon Wifi SSID-jához aztán használd bármelyik appot onnan. Vagy akár ADB-vel USB-n is másolhatod, arra is van millió lehetőség, pl.:
[TOOL] Android File System (Network ADB Extension) for Windows Explorer
Android ADB File Manager
Total Commander ADB plugin -
-
Magnat
veterán
válasz
MC Pite #149844 üzenetére
Én nagyon sokáig a Swype-ot használtam, de ugye az már csak apk-ból telepíthető és a végére el is b@szták ... egy fél éve átálltam Gboardra, korábban is próbáltam, ahhoz képest rengeteget javult a swype-ja (én leginkább úgy gépelek), de sztem sem ér fel a Swype-pal. Az Xperia elérhető hivatalos forrásból vagy csak Sonykon van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest