- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R19
senior tag
Próbáld ki a Deep Sleep Battery Saver-t, a Pro változatban egyéni profilt is létrehozhatsz.
-
quailstorm
félisten
Hát én a bolti 22k-s árban gondolkoztam. Nyilvánvalóan én se hajítanám ki az ablakon ha kapnék egyet, de számomra borzasztóan minőségtelen és gagyi. Viszont a GPU nélküli cuccoknál jobb, kivéve galaxy 3, azon erősen gondolkodok(hogy jobb-e), csak ott is a camdriver kéne az ICS-hez (játszás más kérdés, azon hack nélkül egy fruit ninja se megy el, utána is software renderer).
Egy Huawei U8110, U8120, U8500, vagy Alcatel OT-890 nyilvánvalóan sokkal borzasztóbb. De a kamera is elriaszt. 5-8k-ért még én is megvenném, mert különös gond nincs vele, csak nagyon látszik rajta az ára... De legalább 2.3.6, és jól megy a kezelőfelület.
Ha esetleg választasz egy ROM-ot tudok segíteni, akkor szólj, és átmegyünk a megfelelő topicba. S5830i-n is segített a főzött kernel. -
VD
őstag
Ez itt baromira off topik kérdés, de röviden, a teljesség igénye nélkül:
A Custom ( magyarul "Főzött"-ként emlegetik ) Rom annyit tesz, hogy nem a gyártó által készitett, úgynevezett módosított (Moddolt) szoftver. Vannak ismertebb műhelyek pl.: Cyanogen, MIUI és vannak a "hírhedt" Rommerek munkiái, akik általában egy bizonyos készülékre szakosodnak. Telefonja válogatja mi érhető el rá. A rom-ok is eltérőek. Van ami csak a sok "felesleges" gyári programtól mentes, de van ami teljesen átszabja az egész kezelőfelületet. Olyan is előfordul, hogy a gyártó marketing megfontolásból már nem ad ki frissebb android verziót egy készülékre, holott az hardveresen bőven elbírná. (Pl.: Galaxy S és az ICS esete)
Jellemzően gyengébb telefonokra a jobb, gyorsabb, gördülékenyebb működés miatt készítenek ilyen Rom-ot. Erősebb vasakon meg az e-pénisz növeléshez kell a benchmarkokban.
A Galaxy Y topikjában érdeklődj, hogy van-e rá ilyen. -
petipetya
nagyúr
Ha arra gondolsz, hogy az alkalmazások listáját ne oldalra hanem lefelé lapozhasd, akkor ahhoz elég bármilyen launcher. Mivel én a gyárit használom, így nem igazán ismerem ezeknek az előnyét és hátrányát - a többiek majd javasolnak párat.
Nincs közöm a Samsung telókhoz (és nem is lesz), így nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged