-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BeerBier #41948 üzenetére
Nem használok Chrome -ot, de egy normális Launcherben lehet parancsikont létrehozni. A kívánt url -hez rendelsz egy parancsikont, tetszőleges képpel (mondjuk az oldal, vagy a Chrome ikonját). Alapból ez egy VIEW intent, ami az alapértelmezettnek beállított böngészővel nyitja a fájlt (vagyis a weboldalt). Android intentben lehet definiálni az alkalmazást és akkor az ott megadott alkalmazást (böngészőt) fogja használni. De talán a Chrome -ból is van lehetőség parancsikon létrehozására. Pl. Dolphinban és Maxthonban van erre lehetőség (bár ezekben a nyitóoldal is definiálható).
Vagy vannak direkt erre kitalált alkalmazások, amik úgy működnek, mint a böngészőkben a könyvjelző, csak rákattintva kiválaszthatod, hogy melyik böngészővel akarod használni. Ennek a módszernek az az előnye, hogy bármilyen böngészővel működik és bár minimálisan, de kevesebb adatforgalmat generál, mivel a böngésző egyből a kiválasztott oldallal indul. -
válasz
BeerBier #21474 üzenetére
Nálam is random módon leáll. Legutóbb, az F1-et néztem rajta, mikor kezdtem volna nézni kb 10x eljátszotta, miután rányomtam az élő adásra, hogy az app hirtelen leállt... Aztán sikerült elindítani, de néha bezáródik az élő kép.
Mondjuk az én telefonom alapból nem kompatibilis vele, írtam a fejlesztőnek, rá 1-1,5 hétre válaszoltak, hogy továbbítják a kérésemet.. -
kutga
félisten
-
törölt tag
válasz
BeerBier #4671 üzenetére
A személyes kedvencem a Vanilla music de nem rossz a Just player sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged